Η ζωη και τα γουστα που θες στην κατασταση που εισαι φιλε Νεαρχε και ενοω(οτι ξερεις μονο αγγλικα και πας μονος) ακουνε στο ονομα THAILAND και οχι επαρχια ρωσιας.Και θα σου στοιχισει το ιδιο ακριβως και με ζωη χαρισαμενη!
Καμία σχέση.
Ξέρω καλά τι λέω, Ρωσία μου χρειάζεται. Δεν μου ήρθε χθες στον ύπνο η ιδέα, είναι χρόνια που το σκέφτομαι.
Εγώ λατρεύω το κρύο. Στη Ταϊλάνδη σκάει ο τζίτζικας.
Λατρεύω το βορρά, η Ταϊλάνδη είναι νότος.
Λατρεύω τη περιπέτεια και το μυστήριο. Γουστάρω που μιλάνε μόνο Ρωσικά και καθόλου Αγγλικά, τα κάνει όλα πιο ενδιαφέροντα.
Επίσης λατρεύω το βόρειο κλίμα και τα βόρεια τοπία. Με ενθουσιάζουν οι παγωμένες στέπες.
Και όσο για τα κορίτσια, μου αρέσουν οι όμορφες. Οπότε η Ρωσία είναι μονόδρομος.
Δυτικού τύπου γούστα όπως οι γέρο farang στη Ταϊλάνδη με αφήνουν αδιάφορο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Ίσως αλλάξω γνώμη στο μέλλον.
Μπορεί να μην τα καταφέρω φέτος ή του χρόνου, αλλά είμαι σίγουρος ότι άμα το σάιτ αντέξει στο χρόνο και δεν το κλείσουν, θα έρθει η μέρα που θα σας ποστάρω από Yakutsk και θα σας λέω ότι έξω έχει -40 C !
Και όσον αφορά την προσέγγιση των κοριτσιών, θα βρω κάποια άκρη. Μπορεί να μην μιλάω Ρωσικά, αλλά βλέπομαι, και θα βρω έναν τρόπο να τους δωσω να καταλάβουν τι ζητώ.