Επισκέπτης
Mμμμ,κάτι πλανιέται....Παλι διακρινω ενταση?
Mμμμ,κάτι πλανιέται....Παλι διακρινω ενταση?
+1000000000000000000000000000000000
Αν δεν βγάλεις την ψωλή σου έξω κ να είμαι μεγάλη κ μαύρη δουλειά δεν κάνεις κ. fethry !!!
για να μην εμφανιστεις παλι βρε κακομοιρη? αυτη τη φορα τι δικαιολογια θα βρεις? θα με ρωτησεις τι χρωμα θα ειναι η πλακα του πεζοδρομιου που θα παταω για να με γνωρισεις? γελοιε!Την τραβάει όμως η όρεξή σου μια πιστοποιησούλα της κωλοτρυπίδας σου, έτσι;
Υπονοείς ότι πρέπει να σε αντιμετωπίζω με .. δέος επειδή απλά έβαλα τελεία στο επίμαχο ζήτημα;
Η παροχή διευκρινίσεων αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το θέμα των γονιών σου για να τελειώνει αυτή η παρεξήγηση.
Το τί λέω για σένα ή σε σένα απευθείας είναι μια άλλη ιστορία.
Απόντες γονείς δεν βρίζω- τα παρόντα παιδιά πάλι δεν τα περιλαμβάνει το ... μορατόριουμ.
Παρατηρητικότητα έχουμε βλέπω!!!Νομίζω ΄τι γιά ευνόητους λόγους πρέπει νά αντικαταστήσεις τό "είμαι" μέ τό "ειναι".
Διαφορετικά είναι σά νά λές ότι είσαι η ψωλή τού Φέθρυ! Νομίζω;
λαθος εκανε ο ανθρωπος,Νομίζω ΄τι γιά ευνόητους λόγους πρέπει νά αντικαταστήσεις τό "είμαι" μέ τό "ειναι".
Διαφορετικά είναι σά νά λές ότι είσαι η ψωλή τού Φέθρυ! Νομίζω;
Την τραβάει όμως η όρεξή σου μια πιστοποιησούλα της κωλοτρυπίδας σου, έτσι;
για να μην εμφανιστεις παλι βρε κακομοιρη? αυτη τη φορα τι δικαιολογια θα βρεις? θα με ρωτησεις τι χρωμα θα ειναι η πλακα του πεζοδρομιου που θα παταω για να με γνωρισεις? γελοιε!
Εσύ άντε στον εβραίο-κομμουνιστή καθηγητή μέλος του Κ.Ι.Σ. να πιείτε καφέ!!!λαθος εκανε ο ανθρωπος,
εννοουσε οτι ειναι αυτο που κρεμμεται κατω απο την ψωλη...
Εσύ άντε στον εβραίο-κομμουνιστή καθηγητή μέλος του Κ.Ι.Σ. να πιείτε καφέ!!!
"Ε ρε θρασύτης!"
(Νίκος Σταυρίδης)
Απο που λοιπόν;
Μη λες τέτοια και καταρρεύσει η θεωρία βάσει της οποίας η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna- έχουν στηριχθεί καριέρες στο μπου κομ πάνω της!
Ειναι ομως ερως??? Ή επιπολαιοτης?
Για την οποια μια μερα και θα μετανιωσεις, και θα δυστυχησεις?
Αλλά κι αν δυστυχησεις...παλι σε μενα την πορτα να χτυπησεις.
Είσαι οξύς
ο προπάππος από πειραιά, ο παππούς από κέρκυρα, ο ντάντι από κορινθία
εκτός από πολυκομματικοί είμαστε και πολυπολιτισμικοί
αχαχαχαχ
αχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαα
τι πόστερ είσαι εσύ? άι λαβ
Μην τα πολυλές αυτά εδώ μέσα.
Κάποιοι βγάζουν φλύκταινες με τη λέξη.
Φοβούνται να φάνε νακόμα και ιμάμ μπαϊλντί!
Θα σας την φάει την γκόμενα ετούτος!!! ;)θένκ γιου
Θα σας την φάει την γκόμενα ετούτος!!! ;)