Επισκέπτης
Mμμμ,κάτι πλανιέται....Παλι διακρινω ενταση?
Mμμμ,κάτι πλανιέται....Παλι διακρινω ενταση?
+1000000000000000000000000000000000
Αν δεν βγάλεις την ψωλή σου έξω κ να είμαι μεγάλη κ μαύρη δουλειά δεν κάνεις κ. fethry !!!![]()
![]()
για να μην εμφανιστεις παλι βρε κακομοιρη? αυτη τη φορα τι δικαιολογια θα βρεις? θα με ρωτησεις τι χρωμα θα ειναι η πλακα του πεζοδρομιου που θα παταω για να με γνωρισεις? γελοιε!Την τραβάει όμως η όρεξή σου μια πιστοποιησούλα της κωλοτρυπίδας σου, έτσι;![]()
![]()
![]()
![]()
Υπονοείς ότι πρέπει να σε αντιμετωπίζω με .. δέος επειδή απλά έβαλα τελεία στο επίμαχο ζήτημα;
Η παροχή διευκρινίσεων αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το θέμα των γονιών σου για να τελειώνει αυτή η παρεξήγηση.
Το τί λέω για σένα ή σε σένα απευθείας είναι μια άλλη ιστορία.
Απόντες γονείς δεν βρίζω- τα παρόντα παιδιά πάλι δεν τα περιλαμβάνει το ... μορατόριουμ.
Παρατηρητικότητα έχουμε βλέπω!!!Νομίζω ΄τι γιά ευνόητους λόγους πρέπει νά αντικαταστήσεις τό "είμαι" μέ τό "ειναι".
Διαφορετικά είναι σά νά λές ότι είσαι η ψωλή τού Φέθρυ! Νομίζω;
λαθος εκανε ο ανθρωπος,Νομίζω ΄τι γιά ευνόητους λόγους πρέπει νά αντικαταστήσεις τό "είμαι" μέ τό "ειναι".
Διαφορετικά είναι σά νά λές ότι είσαι η ψωλή τού Φέθρυ! Νομίζω;
Την τραβάει όμως η όρεξή σου μια πιστοποιησούλα της κωλοτρυπίδας σου, έτσι;![]()
![]()
![]()
![]()
για να μην εμφανιστεις παλι βρε κακομοιρη? αυτη τη φορα τι δικαιολογια θα βρεις? θα με ρωτησεις τι χρωμα θα ειναι η πλακα του πεζοδρομιου που θα παταω για να με γνωρισεις? γελοιε!
Εσύ άντε στον εβραίο-κομμουνιστή καθηγητή μέλος του Κ.Ι.Σ. να πιείτε καφέ!!!λαθος εκανε ο ανθρωπος,
εννοουσε οτι ειναι αυτο που κρεμμεται κατω απο την ψωλη...
Εσύ άντε στον εβραίο-κομμουνιστή καθηγητή μέλος του Κ.Ι.Σ. να πιείτε καφέ!!!![]()
"Ε ρε θρασύτης!"
(Νίκος Σταυρίδης)![]()
![]()
![]()
![]()
Απο που λοιπόν;
Μη λες τέτοια και καταρρεύσει η θεωρία βάσει της οποίας η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna- έχουν στηριχθεί καριέρες στο μπου κομ πάνω της!![]()
Ειναι ομως ερως??? Ή επιπολαιοτης?
Για την οποια μια μερα και θα μετανιωσεις, και θα δυστυχησεις?
Αλλά κι αν δυστυχησεις...παλι σε μενα την πορτα να χτυπησεις.
Είσαι οξύς
ο προπάππος από πειραιά, ο παππούς από κέρκυρα, ο ντάντι από κορινθία
εκτός από πολυκομματικοί είμαστε και πολυπολιτισμικοί![]()
αχαχαχαχ
αχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαα
τι πόστερ είσαι εσύ? άι λαβ![]()
Μην τα πολυλές αυτά εδώ μέσα.
Κάποιοι βγάζουν φλύκταινες με τη λέξη.
Φοβούνται να φάνε νακόμα και ιμάμ μπαϊλντί!![]()
Θα σας την φάει την γκόμενα ετούτος!!! ;)θένκ γιου
Θα σας την φάει την γκόμενα ετούτος!!! ;)