Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βρε μαλάκα, μην εκτίθεσαι και πάλι.
Ο Μαλάμης έμεινε στην ιστορία για τη δράση του με τα ΚΝΑΤ το Δεκέμβριο του 1979, στην κατάληψη του Χημείου.
Αφού δεν έχεις ιδέα απο το σπορ, γιατί επιμένεις να εκτίθεσαι;

Υ.Γ. Τον τίτλο της μπροσούρας του Φαράκου θα μας τον πεις;    :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Αυτό πού εσύ μέ χριστιανικό-αριστερό φανατισμό αντιλαμβάνεσαι ως έκθεση εγώ τό γράφω στά παπάρια μου.Αρπάζεσαι από ασήμαντες λεπτομέρειες γιά νά αποφύγεις τήν ουσία τού κάθε θέματος.
Μού θυμίζεις σπυριάρα αγάμητη κνίτισα μέ ταγάρι σέ αμφιθέατρο (μπλιάχ).

Οποτε έχω χρόνο καί κέφι θά σάς κάνω πουτάνες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτό πού εσύ μέ χριστιανικό-αριστερό φανατισμό αντιλαμβάνεσαι ως έκθεση εγώ τό γράφω στά παπάρια μου.Αρπάζεσαι από ασήμαντες λεπτομέρειες γιά νά αποφύγεις τήν ουσία τού κάθε θέματος.
Μού θυμίζεις σπυριάρα αγάμητη κνίτισα μέ ταγάρι σέ αμφιθέατρο (μπλιάχ).

Οποτε έχω χρόνο καί κέφι θά σάς κάνω πουτάνες.

Μωρέ χρόνο και κέφι έχεις, έλα όμως που είσαι ντιπ για ντιπ άσχετος!
Σούργελο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαχαχα καλως και τον εταιρο τζαμπα μαγκα σου σαϊτ, εσεις ακομη τρεχετε τον αλλον τον κ.aigeas στα δικαστηρια?

χαχαχαχαχα το κλουβι με τις τρελες εχει γινει η κεντροαριστερα!

ωπα, πασόκος ο Βολταίρος; xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έχω την εντύπωση ότι αρκετοί αριστεροί πιο πολύ φοβόντουσαν τους συντρόφους τους παρά τους δεκσούς...

ο προπάππος μου πάντως-βασιλικός-τους έτρεμε, αγόραζε ριζοσπάστη και κερνούσε γλυκό τα παιδιά που τον μοίραζαν για να μην του κόψουν το λαρύγγι όταν γίνει η επανάσταση  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ο προπάππος μου πάντως-βασιλικός-τους έτρεμε, αγόραζε ριζοσπάστη και κερνούσε γλυκό τα παιδιά που τον μοίραζαν για να μην του κόψουν το λαρύγγι όταν γίνει η επανάσταση  :2funny:

Μην αναφέρεις παππούδες είπαμε!      :grin:

Επισκέπτης
Μωρέ χρόνο και κέφι έχεις, έλα όμως που είσαι ντιπ άσχετος!
Σούργελο!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eλα βρέ "αριστερέ"! Ακόμη περιμένω απαντήσεις.Δές λίγες σελίδες πίσω.Μιά ζωή τό μαλάκα κάνετε.Ξυπνάτε μόνο όταν είναι νά συγκυβερνήσετε μέ τόν Μητσοτάκη.Αει γαμηθήτε ξευτίλες τής ιστορίας!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Eλα βρέ "αριστερέ"! Ακόμη περιμένω απαντήσεις.Δές λίγες σελίδες πίσω.Μιά ζωή τό μαλάκα κάνετε.Ξυπνάτε μόνο όταν είναι νά συγκυβερνήσετε μέ τόν Μητσοτάκη.Αει γαμηθήτε ξευτίλες τής ιστορίας!

ΕΣΥ περιμένεις απαντήσεις;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μην αναφέρεις παππούδες είπαμε!      :grin:

απ'όλα έχει ο μπαχτσές των δύο σογιών μου, με αποκορύφωμα ο προπάππος-βασιλικός πάντα-να ορμάει στο σπίτι του γαμπρού του (του παππού μου-καραδεκσός) και να βροντοφωνάζει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΩΩΩΝ επειδή ο ντάντι μου του είπε ότι είχε περάσει ένα φεγγάρι από την κνε (κάτι που θεωρεί μεγάλο μάθημα για τη γλίτσα της αριστεράς πλέον)  :2funny:
βέβαια, η ανιψιά του προπάππου και όλη η οικογένειά της ήταν στη μακρόνησο, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν τον πείραζε  :2funny:

υγ. ο βολτέρ έχει κέφια σήμερα  :rockon:

Επισκέπτης
ΕΣΥ περιμένεις απαντήσεις;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Ε ναί βρέ καραγκιόζη.Αφού εγώ ρώτησα δέν περιμένω απαντήσεις;Σού θυμίζω Βιντέλα-Αργεντινή/Νοέμβριος 73 κλπ.
Τό μαλάκα παριστάνεις ή είσαι τελείως αναξιοπρεπής καί αφιονισμένος από "δημοκρατικό συγκεντρωτισμό";

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ωπα, πασόκος ο Βολταίρος; xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Δεν μας κάνεις την χάρη να γυρίσεις πίσω στα CT και στα CG που εσχάτως μετακόμισες;;;

Όπου βεβαίως ποστάρεις τις βαθυστόχαστες κριτικές σου έχοντας πάρει (μία και αν) τον χρονο.....

Μην μας λείψει η γνώση σου.....

Επισκέπτης
Δεν μας κάνεις την χάρη να γυρίσεις πίσω στα CT και στα CG που εσχάτως μετακόμισες;;;

Όπου βεβαίως ποστάρεις τις βαθυστόχαστες κριτικές σου έχοντας πάρει (μία και αν) τον χρονο.....

Eίσαι άδικος.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε ναί βρέ καραγκιόζη.Αφού εγώ ρώτησα δέν περιμένω απαντήσεις;Σού θυμίζω Βιντέλα-Αργεντινή/Νοέμβριος 73 κλπ.
Τό μαλάκα παριστάνεις ή είσαι τελείως αναξιοπρεπής καί αφιονισμένος από "δημοκρατικό συγκεντρωτισμό";

"Αφιονισμένος απο δημοκρατικό συγκεντρωτισμό";

Αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχααχ

Επισκέπτης

.....πάντως χαίρομαι πού μέ διαβάζεις.  :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
απ'όλα έχει ο μπαχτσές των δύο σογιών μου, με αποκορύφωμα ο προπάππος-βασιλικός πάντα-να ορμάει στο σπίτι του γαμπρού του (του παππού μου-καραδεκσός) και να βροντοφωνάζει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΩΩΩΝ επειδή ο ντάντι μου του είπε ότι είχε περάσει ένα φεγγάρι από την κνε (κάτι που θεωρεί μεγάλο μάθημα για τη γλίτσα της αριστεράς πλέον)  :2funny:
βέβαια, η ανιψιά του προπάππου και όλη η οικογένειά της ήταν στη μακρόνησο, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν τον πείραζε  :2funny:

υγ. ο βολτέρ έχει κέφια σήμερα  :rockon:

Απο τη ...Λακωνία καταγόσαστε πουλάκι μου;
Πολύ μαυρίλα!      :boobies:

Επισκέπτης
ε εσας δεν σας πληρωνει ο Ελληνικος λαος ακομη και τις CG που θα πηδησετε για να προσφερετε το σημαντικο σας εργο οπως κανει ο κ. voltaire45 στο bourdela.com....  πως να τον συναγωνιστειτε?

πληρωνε λαε τα τρωκτικα που το παιζουν και εξυπνα... :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ε εσας δεν σας πληρωνει ο Ελληνικος λαος ακομη και τις CG που θα πηδησετε για να προσφερετε το σημαντικο σας εργο οπως κανει ο κ. voltaire45 στο bourdela.com....  πως να τον συναγωνιστειτε?

πληρωνε λαε τα τρωκτικα που το παιζουν και εξυπνα... :jerking:

Έχεις μείνει πίσω.

Τις παίρνουμε παρτούζα με τον Πάγκαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom