Επισκέπτης
....ειπε αυτος που παιζει το οργανο του σε κοινη θεα...Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά μήπως είσαι τελείως μαλάκας;
....ειπε αυτος που παιζει το οργανο του σε κοινη θεα...Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά μήπως είσαι τελείως μαλάκας;
δεν πιστευω να βαζεις τον παγκαλο απο πανω τυπεΈχεις μείνει πίσω.
Τις παίρνουμε παρτούζα με τον Πάγκαλο.
Δεν μας κάνεις την χάρη να γυρίσεις πίσω στα CT και στα CG που εσχάτως μετακόμισες;;;
Όπου βεβαίως ποστάρεις τις βαθυστόχαστες κριτικές σου έχοντας πάρει (μία και αν) τον χρονο.....
Μην μας λείψει η γνώση σου.....
σιγουρα τις κανετε ευτυχισμενες!Έχεις μείνει πίσω.
Τις παίρνουμε παρτούζα με τον Πάγκαλο.
ο προπάππος μου πάντως-βασιλικός-τους έτρεμε, αγόραζε ριζοσπάστη και κερνούσε γλυκό τα παιδιά που τον μοίραζαν για να μην του κόψουν το λαρύγγι όταν γίνει η επανάσταση
απ'όλα έχει ο μπαχτσές των δύο σογιών μου, με αποκορύφωμα ο προπάππος-βασιλικός πάντα-να ορμάει στο σπίτι του γαμπρού του (του παππού μου-καραδεκσός) και να βροντοφωνάζει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΩΩΩΝ επειδή ο ντάντι μου του είπε ότι είχε περάσει ένα φεγγάρι από την κνε (κάτι που θεωρεί μεγάλο μάθημα για τη γλίτσα της αριστεράς πλέον)
βέβαια, η ανιψιά του προπάππου και όλη η οικογένειά της ήταν στη μακρόνησο, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν τον πείραζε
αχαχαχαχ
αχαχαχαχχαχαα
τώρα τι απαντάς, βολτέρ? ε?
πολυ κατακαρδα την πηρατε την κριτικη του κ.voltaire45, σιγα τα αυγα, για να βαλει και αυτος μια δικια του για τον Παγκαλο να δουμε...Γιατί τό λές αυτό; Διαφωνείς κάπου μέ τήν κριτική μου στή συγκεκριμένη γυναίκα, ή υπονοείς ότι πρέπει νά γράφω περισσότερες κριτικές;
καθόλου (και στα δύο)
Μην το πάρεις προσωπικά, αλλά μήπως είσαι τελείως μαλάκας;
δεν πιστευω να βαζεις τον παγκαλο απο πανω τυπε
Μη λες τέτοια και καταρρεύσει η θεωρία βάσει της οποίας η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna- έχουν στηριχθεί καριέρες στο μπου κομ πάνω της!
+1000000000000000000000000000000000Αν νομίζεις ότι μέ γεωγραφικού τύπου απορίες πρόκειται νά γαμήσεις τήν boomb είσαι βαθειά νυχτωμένος!
Αν νομίζεις ότι μέ γεωγραφικού τύπου απορίες πρόκειται νά γαμήσεις τήν boomb είσαι βαθειά νυχτωμένος!
ενταξει το οτι γινατε πουστης δεν εχει να κανει με την μοιρα, σεξουαλικη επιλογη λεγεται....Μπούμπα, πέστου για τα τέσσερα παιδιά που έχουμε κάνει, πριν μας χτυπήσει αδυσώπητα η σκρόφα η μοίρα.
Αλλιώς θα μας πρήζει όλο το βράδυ.
ενταξει το οτι γινατε πουστης δεν εχει να κανει με την μοιρα, σεξουαλικη επιλογη λεγεται....
Φιρί- φιρί το πας;
Αφού βλέπεις οτι το πάω στο ρελαντί.
Γιατί ξύνεσαι;
ναι αλλα δεν ειμαι αδικος...Είσαι οξύς
ενταξει το οτι γινατε πουστης δεν εχει να κανει με την μοιρα, σεξουαλικη επιλογη λεγεται....