Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν μας κάνεις την χάρη να γυρίσεις πίσω στα CT και στα CG που εσχάτως μετακόμισες;;;

Όπου βεβαίως ποστάρεις τις βαθυστόχαστες κριτικές σου έχοντας πάρει (μία και αν) τον χρονο.....

Μην μας λείψει η γνώση σου.....

Γιατί τό λές αυτό; Διαφωνείς κάπου μέ τήν κριτική μου στή συγκεκριμένη γυναίκα, ή υπονοείς ότι πρέπει νά γράφω περισσότερες κριτικές;

Επισκέπτης
Έχεις μείνει πίσω.

Τις παίρνουμε παρτούζα με τον Πάγκαλο.
σιγουρα τις κανετε ευτυχισμενες!

αλλωστε τι καλυτερο να παιρνεις 250-300 ευρω την ωρα για να βλεπεις δυο πατσοκοιλιαδες να ψαχνουν τα πουλακια τους για να τα παιξουν....

ψυχικο κανετε...μπραβο σας

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο προπάππος μου πάντως-βασιλικός-τους έτρεμε, αγόραζε ριζοσπάστη και κερνούσε γλυκό τα παιδιά που τον μοίραζαν για να μην του κόψουν το λαρύγγι όταν γίνει η επανάσταση  :2funny:

Ευτυχώς που δεν έγινε γιατί εκτός από το λαρύγγι μάλλον θα έκλαιγε και τα κεράσματα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απ'όλα έχει ο μπαχτσές των δύο σογιών μου, με αποκορύφωμα ο προπάππος-βασιλικός πάντα-να ορμάει στο σπίτι του γαμπρού του (του παππού μου-καραδεκσός) και να βροντοφωνάζει ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΩΩΩΝ επειδή ο ντάντι μου του είπε ότι είχε περάσει ένα φεγγάρι από την κνε (κάτι που θεωρεί μεγάλο μάθημα για τη γλίτσα της αριστεράς πλέον)  :2funny:
βέβαια, η ανιψιά του προπάππου και όλη η οικογένειά της ήταν στη μακρόνησο, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν τον πείραζε  :2funny:

Μη λες τέτοια και καταρρεύσει η θεωρία βάσει της οποίας η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna- έχουν στηριχθεί καριέρες στο μπου κομ πάνω της!  :2funny:

Επισκέπτης
Γιατί τό λές αυτό; Διαφωνείς κάπου μέ τήν κριτική μου στή συγκεκριμένη γυναίκα, ή υπονοείς ότι πρέπει νά γράφω περισσότερες κριτικές;
πολυ κατακαρδα την πηρατε την κριτικη του κ.voltaire45, σιγα τα αυγα, για να βαλει και αυτος μια δικια του για τον Παγκαλο να δουμε...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
δεν πιστευω να βαζεις τον παγκαλο απο πανω τυπε

Όχι ρε. Προς Θεού.

Έχουμε και κάποιον από την κλαδική και τον ανεβοκατεβάζει με βίντσι.

Μην πάθει τίποτε ο σύντροφος και έχουμε και κανένα σκάνδαλο.

Δικέ μου έχουμε το τέλειο set-up. Τύφλα να έχουν κάτι BDSM dungeons στο Αμβούργο. Όλα φορητά.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μη λες τέτοια και καταρρεύσει η θεωρία βάσει της οποίας η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna- έχουν στηριχθεί καριέρες στο μπου κομ πάνω της!  :2funny:

Φιρί- φιρί το πας;
Αφού βλέπεις οτι το πάω στο ρελαντί.
Γιατί ξύνεσαι; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  

Επισκέπτης
Α ρε Φεθρυ-πορνόπαπε, μεγάλο ζόρι τραβάς βρέ παιδάκι μου.Χαλάρωσε λίγο.Αλλωστε οι καταπιεσμένες κομμουνίστριες,  ειδικά οι Κνίτισες όταν χαλαρώσουν....τύφλα νάχει η Φυλής!!!

Επισκέπτης
Αν νομίζεις ότι μέ γεωγραφικού τύπου απορίες πρόκειται νά γαμήσεις τήν boomb είσαι βαθειά νυχτωμένος!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_2:
+1000000000000000000000000000000000 :2funny:

Αν δεν βγάλεις την ψωλή σου έξω κ να είναι μεγάλη κ μαύρη δουλειά δεν κάνεις κ. fethry !!! :tooth: :headbang2:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν νομίζεις ότι μέ γεωγραφικού τύπου απορίες πρόκειται νά γαμήσεις τήν boomb είσαι βαθειά νυχτωμένος!

Μπούμπα, πέστου για τα τέσσερα παιδιά που έχουμε κάνει, πριν μας χτυπήσει αδυσώπητα η σκρόφα η μοίρα.
Αλλιώς θα μας πρήζει όλο το βράδυ.      :tits2:

Επισκέπτης
Μπούμπα, πέστου για τα τέσσερα παιδιά που έχουμε κάνει, πριν μας χτυπήσει αδυσώπητα η σκρόφα η μοίρα.
Αλλιώς θα μας πρήζει όλο το βράδυ.      :tits2:
ενταξει το οτι γινατε πουστης δεν εχει να κανει με την μοιρα, σεξουαλικη επιλογη λεγεται....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φιρί- φιρί το πας;
Αφού βλέπεις οτι το πάω στο ρελαντί.
Γιατί ξύνεσαι; :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  

Υπονοείς ότι πρέπει να σε αντιμετωπίζω με .. δέος επειδή απλά έβαλα τελεία στο επίμαχο ζήτημα;
Η παροχή διευκρινίσεων αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το θέμα των γονιών σου για να τελειώνει αυτή η παρεξήγηση.
Το τί λέω για σένα ή σε σένα απευθείας είναι μια άλλη ιστορία.
Απόντες γονείς δεν βρίζω- τα παρόντα παιδιά πάλι δεν τα περιλαμβάνει το ... μορατόριουμ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Παλι διακρινω ενταση?

Stories