Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δυστυχώς   οι εργαζόμενοι θέλανε να κλείσουν την τράπεζα αλλά δεν τους άφησε η διοίκηση
λογοδότησε πουθενά;

Άσχετο με το θάνατο είναι αυτό. Φταίει αυτός που έκαψε το κτίριο κατά βάση. Δεν πιστεύω να διαφωνείς σε αυτό...

Το να διαβλέψει ο εργοδότης τους κινδύνους και να αφήσει τις εγκύους τουλάχιστον να φύγουν είναι κάτι άλλο. Έπρεπε να το κάνει φυσικά. Δεν είναι στη δικαιοδοσία των εργαζομένων να κλείνουν ή να ανοίγουν καταστήματα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ουτε τον τσελιγκα δεν εχει ανοιξει λεμε.

Κατα τα αλλα ειμαι εγω ο φανατικος.

Ο τσίλιγκας πάντως, απο τη σκοπιά του τουλάχιστον, μια χαρά βιβλίο έγραψε για τον εμφύλιο.
Και πολύ λιγότερο εμπαθές απο τις τωρινές παπαριές του Μαραντζίδη.
Που είναι και προκατασκευασμένες ως συμπεράσματα.

Επισκέπτης
Και όσο απαντάς καρφώνεσαι ότι δεν έχεις ιδέα από εταιρικές κουλτούρες, workaholισμό, προθεσμίες, τρομοκρατία στο χώρο εργασίας και εν γένει την πραγματικότητα που βιώνουμε κάποιοι.

Γίνεται ρε να απεργήσω μοναχός μου; Και να πιστεύω στην απεργία και να καλύπτομαι από το σωματείο μου ή το εγγύς εργατικό κέντρο, γίνεται; Όταν περιμένει ο μεγαλομέτοχος αναφορά με το πόσο είναι αυτό το μέγεθος ή το άλλο για να λάβει απόφαση για την αυριανή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου ή να κλείσει χρηματοοικονομικές καταστάσεις εσύ τί θα κάνεις; ΑΠΕΡΓΙΑ;

Κρα ρε κάνει να κυλήσει το κεφάλι μου στο πάτωμα ώστε να πάρει κάποιον με €800 (καλά όχι ότι απέχω και σημαντικά) και βουλωμένο στόμα που θα πει κι ευχαριστώ διότι είναι άνεργος. Άμα κάνεις τέτοια, θα στοχοποιηθείς και αργά ή γρήγορα θα σε χαιρετήσει. Και ξέρεις ποιά είναι η μέση αναμονή για εξεύρεση εργασίας (όχι του ποδαριού) άμα τη χάσεις; 10 μήνες!

Καληνύχτα σας και όταν ξυπνήσετε μου στέλνετε και πμ να έλθω να συνεχίσουμε το διάλογο.
Ο-κατα δηλωση του-μισθωτος ΦΠ σε ενα κρεσεντο υπερασπισης της εργοδοσιας πισω απο την οθονη,και ΠΡΟΦΑΝΩΣ εκτος εργασιας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Άσχετο με το θάνατο είναι αυτό. Φταίει αυτός που έκαψε το κτίριο κατά βάση. Δεν πιστεύω να διαφωνείς σε αυτό...

Το να διαβλέψει ο εργοδότης τους κινδύνους και να αφήσει τις εγκύους τουλάχιστον να φύγουν είναι κάτι άλλο. Έπρεπε να το κάνει φυσικά. Δεν είναι στη δικαιοδοσία των εργαζομένων να κλείνουν ή να ανοίγουν καταστήματα.
δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι εγκληματίες αυτοί που βάλανε την φωτιά

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ναι ρε παπάρα;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Κατα τα αλλα ειμαι εγω ο φανατικος.

Βασικά κολλημένος είσαι, κλασική περίπτωση βλάβης που η μνήμη σου κόλλησε στο μεγάλο κατόρθωμα της πηγάδας και της χρήσης του κονσερβοκουτιού.  :uglystupid:
Μήπως φαντασιώνεσαι και ρεβάνς τρομάρα σου με τις πάπιες?  :uglystupid:    

Επισκέπτης
Ο τσίλιγκας πάντως, απο τη σκοπιά του τουλάχιστον, μια χαρά βιβλίο έγραψε για τον εμφύλιο.
Και πολύ λιγότερο εμπαθές απο τις τωρινές παπαριές του Μαραντζίδη.
Που είναι και προκατασκευασμένες ως συμπεράσματα.
Συμφωνω απολυτα.
Χιλιες φορες το βιβλιο του τσελιγκα απο το τελευταιο παπαρολογημα του Μαραντζιδη.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566
Bέβαια κ αυτοί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ήθελαν να σκοτώσουσε ανθρώπους,μέσα στον φανατισμό τους μάλλον μόνο την τράπεζα είδανε...

...όμως το αποτελεσμα μετράει....

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Bέβαια κ αυτοί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ήθελαν να σκοτώσουσε ανθρώπους,μέσα στον φανατισμό τους μάλλον μόνο την τράπεζα είδανε...
όχι ρε φίλε
δεν βάζεις φωτιά σε κτήριο με κόσμο μέσα
είναι έγκλημα  

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο-κατα δηλωση του-μισθωτος ΦΠ σε ενα κρεσεντο υπερασπισης της εργοδοσιας πισω απο την οθονη,και ΠΡΟΦΑΝΩΣ εκτος εργασιας.

Καλαντάξ ό,τι να' ναι. Μιλάω για τρομοκρατία στο χώρο εργασίας και υπερασπίζομαι και αυτόν που την κάνει...

Πόσους φίλους ανέργους έχεις;

Έχεις κάνει άνεργος ο ίδιος;

Έχεις απορριφθεί σε συνεντεύξεις;

Έχεις φθάσει να μετράς και τα τριάντα λεπτά του €;

Άιντε Γειά Σας. Εκτός πραγματικότητας, και τσαμπα μάγκες έξω από το χωρό. Πρότεινε λεονταρισμούς αλλού, εδώ το έχουμε ξαναδει το παραμυθάκι και δεν είχε δράκο.

Επισκέπτης
...όμως το αποτελεσμα μετράει....
Σαφώς,όπως κ το τελικά ποιοι είναι οι γνωστοί-άγνωστοι κ γιατί δεν συλλαμβάνονται την στιγμή που πιάσανε άλλους κ άλλους...
όχι ρε φίλε
είναι έγκλημα  
Πιστεύεις ότι ένας θολωμένος-φανατισμένος-θερμοκέφαλος σκέφτεται λογικά;;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όχι ρε φίλε
είναι έγκλημα  

Άλλο αυτό που λες, και στο οποίο ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος συμφωνεί, και άλλο το ...απόλυτο δικαίωμα του εργοδότη να ανοίγει και να κλείνει καταστήματα (και ποιους αφήνει έγκλειστους μέσα).

Επισκέπτης
Άιντε Γειά Σας. Εκτός πραγματικότητας, και τσαμπα μάγκες έξω από το χωρό. Πρότεινε λεονταρισμούς αλλού, εδώ το έχουμε ξαναδει το παραμυθάκι και δεν είχε δράκο.
Δεν προτεινα ΚΑΝΕΝΑΝ λεονταρισμο.

Ξαναδιαβασε ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Καλά είσαι τόσο χαμηλής νοημοσύνης ή άσχετος ώστε να πιστεύεις ότι οι εργαζόμενοι έχουν δικαιοδοσία να κλείνουν και να ανοίγουν τόπους εργασίας; Δηλαδή μπορούσαν να το κάνουν και δεν το έκαναν; Η έγκυος μπορούσε να φύγει χωρίς συνέπειες και δεν το έκανε;

Χάνω πάσα ιδέα...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Θυμαμαι οτι φωναζαν οταν εβαλαν την φωτια "να καειτε σαν ποντικια" 'η ειμαι παραπληροφορημενος? :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.531
Πόντοι
566

...καλύτερο από το δικό σου κρεσέντο υπεράσπισης δολοφόνων κουκουλοφόρων.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom