Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κύριε Πορνόπαπε,
μην αγχεστε να καλύψετε τον σύντροφο...

ο κ. Φλαισερ όπως σας παρέθεσα στην σχετικη φωτοτυπία, ήταν καθηγητής Γερμανικών και μάλιστα στον τυπο της εποχής τον οποίο επίσης παρέθεσα είχε απολογηθεί για την παραποίηση της ιδιότητας του!

Το ότι αργότερα με τρόπο που μονον το Κ.Ι.Σ. και πιθανόν και το ΚΚΕ γνωρίζει αναβαθμίστικε σε καθηγητή Ιστορίας, είναι μεν γεγονός αλλα και γεννά επίσης και αρκετά ερωτήματα! Εαν εσεις δεν βλέπετε τιποτα το αξιοπεριεργο στην περίπτωσή του είναι καθαρά δικό σας θέμα! Ουτως η άλλως οι παρωπίδες είναι κύριο χαρακτηριστικό των αριστερών!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι βορειοκορεάτες έχουν και άλλο ένα ατού...
Ότι η Ν. Κορέα, ως σχετικά πολιτισμένη- προηγμένη χώρα, φοβαται μια εκτεταμένη σύγκρουση καθότι έχει κάτι να χάσει..
Η μαρξιστική δικτατορία πάλι της Β. Κορέας, δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει- εδώ αφήνει μύρια να ψοφήσουν της πείνας, απώλειες πολέμου θα την πειράξουν...
Έτσι προκαλεί ξέροντας ότι ο αντίπαλος δύσκολα θα δώσει μια συντριπτική απάντηση...

Ακριβώς. Όπως κάθε τριτοκοσμικό δικτατορικό καθεστώς είναι πιο πολεμοκάπηλο. Μου αρέσει πάντως που ζητάνε από τη Νότια Κορέα " ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση" ! Δλδ εκεί που τους χρωστάγανε να τους πάρουν και το βόδι!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τους οποίους θεωρείς το αλτερ εγκο του ηρόδοτου;  :2funny:

Οπωσδήποτε πιο σοβαρούς από το Φλας...
Και όχι, δεν ψαρώνω από το βιογραφικό του που παρέθεσες...
Καμια φορά η ποσότητα δεν σημαίνει και ποιότητα...
Κοινός τόπος στις δημοσιεύσεις αρκετών πολυγραφότατων πανισπιστημιακών.

Επισκέπτης
ο κ. Φλαισερ όπως σας παρέθεσα στην σχετικη φωτοτυπία, ήταν καθηγητής Γερμανικών και μάλιστα στον τυπο της εποχής τον οποίο επίσης παρέθεσα είχε απολογηθεί για την παραποίηση της ιδιότητας του!

Το ότι αργότερα με τρόπο που μονον το Κ.Ι.Σ. και πιθανόν και το ΚΚΕ γνωρίζει αναβαθμίστικε σε καθηγητή Ιστορίας, είναι μεν γεγονός αλλα και γεννά επίσης και αρκετά ερωτήματα! Εαν εσεις δεν βλέπετε τιποτα το αξιοπεριεργο στην περίπτωσή του είναι καθαρά δικό σας θέμα! Ουτως η άλλως οι παρωπίδες είναι κύριο χαρακτηριστικό των αριστερών!
Σώπααααααα!!! :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κατέφθασε και θα σου τον φορέσει εκ νέου  :birdman:

Εγώ την κανά για κοψίδια στη Χασ'ά να 'ούμε

Ενδεχομένως ο στράκος φαντασιώνεται να τον παίρνουμε σάντουιτς αλλά ο πεινασμένος καρβέλια οενιρεύεται και όχι, δεν θέλουν όλοι οι άνδρες να τσιμπουκώσουν άλλους άνδρες κ. οργανοπαίχτα...
Καλή όρεξη τύπε και το βράδυ στην υπόγα- ας πραγματοποιήσουμε τουλάχιστον τη φαντασίωση του υ/π- είναι αρκετά πιο αθώα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Α, και μια λεπτομέρεια όσον αφορά το βιογραφικό του κ.Φλαισερ που παρέθεσε ο κ. Πορνόπαπος...

Το σύνολο των βιβλίων που είχε γράψει μέχρι το 1994 τουλάχιστον, τα έγραψε με την ιδιότητά του ως καθηγητή Γερμανικών!

Απορώ πως διεφυγε μια τέτοια μικρή λεπτομέρεια από τον συγγραφεα του βιογραφικού του κ. Φλαισερ?

κατι συμπτώσεις βρε παιδί μου...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ενδεχομένως ο στράκος φαντασιώνεται να τον παίρνουμε σάντουιτς αλλά ο πεινασμένος καρβέλια οενιρεύεται και όχι, δεν θέλουν όλοι οι άνδρες να τσιμπουκώσουν άλλους άνδρες κ. οργανοπαίχτα...
Καλή όρεξη τύπε και το βράδυ στην υπόγα- ας πραγματοποιήσουμε τουλάχιστον τη φαντασίωση του υ/π- είναι αρκετά πιο αθώα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άσε, θα περάσουν για επιθεώρηση τη Δευτέρα lakis33 (Διοικητικός Προϊστάμενος) και bakalhs (Ακαδημαϊκός Προϊστάμενος) και έχω χωθεί για φασίνα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ακριβώς. Όπως κάθε τριτοκοσμικό δικτατορικό καθεστώς είναι πιο πολεμοκάπηλο. Μου αρέσει πάντως που ζητάνε από τη Νότια Κορέα " ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση" ! Δλδ εκεί που τους χρωστάγανε να τους πάρουν και το βόδι!

Οι κινέζοι και οι ρώσοι ζητάνε "αυτοσυγκράτηση"- η Β. Κορέα είναι ένας χρήσιμος ηλίθιος σε τελική ανάλυση και γιατί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση;
Πάντως, με αφορμή αυτό το περιστατικό αλλα και το χαμό που κάνουν οι κινέζοι και οι ιάπωνες για κάτι νησάκια αλλά και οι ιάπωνες πάλι με τους ρώσους για τις κουρίλες, σκέφτομαι ακόμη τις δηλώσεις ορισμένων για τα Ίμια τύπου ¨πώς κάνετε έτσι για ένα κομμάτι γης" και άλλα επιπέδου "αν όλα τα παιδιά της γης"...
Προφανώς υπερδυνάμεις που κάνουν χαμό για  ένα κομμάτι γη είναι κακά εθνίκια και μαλάκες...

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 8. Katharistria .gif
    8. Katharistria .gif
    67,4 KB · Εμφανίσεις: 18

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Α, και μια λεπτομέρεια όσον αφορά το βιογραφικό του κ.Φλαισερ που παρέθεσε ο κ. Πορνόπαπος...

Το σύνολο των βιβλίων που είχε γράψει μέχρι το 1994 τουλάχιστον, τα έγραψε με την ιδιότητά του ως καθηγητή Γερμανικών!

Απορώ πως διεφυγε μια τέτοια μικρή λεπτομέρεια από τον συγγραφεα του βιογραφικού του κ. Φλαισερ?

κατι συμπτώσεις βρε παιδί μου...

Αν γράφεις όμως "σωστά" (δηλαδή υπερ εαμ και δσε κτλ) γίνεσαι και καθηγητής ιστορίας κάποια στιγμή στο ελλαδιστάν...
Ομολογώ βέβαια ότι είναι κάτι τι πιο έγκριτος από τους Ιούς και το Λιθοξόου...Αυτή παίζουν άφοβα στηνν κατηγορία Λιακόπουλου...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
κύριε Πορνόπαπε,
μην αγχεστε να καλύψετε τον σύντροφο...

δεν ξέρω αν ο Φλάισερ είναι Εβραίος
αλλα απο οτι ξέρω, δεν είναι Γερμανοεβραικο επίθετο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Παραδειγμα και πηγη.

Ούτε τσέος σε εξακρίβωση στοιχείων τέτοιο υφάκι...
Ψάξε αίτια του εμφυλίου, πραγματική ημερομηνία έναρξης του εμφυλίου, κόκκινη βία κατά τη διάρκεια της κατοχής, δομή και δράση του δσε...
Πάω για καφέ...

Υ/γραφο: Δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι ο υ/π μπαίνει πάντα στους διαλόγους ως από μηχανής θεός (όχι τόσο αποτελεσματικός βέβαια)...
Τί στο διαολο, στο στέκι έχουν υπηρεσία τηλεειδοποίησης όταν θίγονται συγκεκριμένα θέματα;

Επισκέπτης
στην τοποθέτησή σου ότι
ο διάλογος πρέπει να γίνεται επί των θέσεων που εκτίθενται
και όχι επί των υποτιθέμενων "κινήτρων" των υποκειμένων
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και έχω αναφερθεί εκτενώς, πλην όμως ματαίως ΤΕΛΙΚΑ!
Το μονο που κανει ο  ΦΠ,και πολλοι αλλοι,ειναι να αναζητουν τα κινητρα των συνομιλητων  τους.
Τα οποια κινητρα,απο τα πολιτικα μεχρι και τα ψυχολογικα.
η παρέμβασή μου σχετίζεται με τις δικές σου
στο ότι για να υπάρχει διάλογος πρέπει να υπάρχει και γνωστικό υπόβαθρο...
Δεν υπαρχει τετοιο πραμα πλην εξαιρεσεων μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου.

Και οσο πιο ΑΣΧΕΤΟΙ ειναι τοσο γινονται φανατικοτεροι,η προσπαθουν να ερμηνευσουν τα κινητρα-οπως και οποτε τους βολευει βεβαιως.

Επισκέπτης
Ούτε τσέος σε εξακρίβωση στοιχείων τέτοιο υφάκι...
Ψάξε αίτια του εμφυλίου, πραγματική ημερομηνία έναρξης του εμφυλίου, κόκκινη βία κατά τη διάρκεια της κατοχής, δομή και δράση του δσε...
Πάω για καφέ...
Παραδειγμα ΘΕΣΕΩΝ του Φλαισερ για τα παραπανω παρακαλω.
Η των αντι-θεσεων Μαραντζιδη και Καλυβα(ως προς τις θεσεις του ΦΛΑΙΣΕΡ,οχι γενικα).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το μονο που κανει ο  ΦΠ,και πολλοι αλλοι,ειναι να αναζητουν τα κινητρα των συνομιλητων  τους.
Τα οποια κινητρα απο τα πολιτικα μεχρι και τα ψυχολογικα.Δεν υπαρχει τετοιο πραμα πλην εξαιρεσεων μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου.

Μας έπεισες, μόνο αυτό κάνω και τώρα ΤΗΝ ΚΑΝΩ!

Και οσο πιο ΑΣΧΕΤΟΙ ειναι τοσο γινονται φανατικοτεροι,η προσπαθουν να ερμηνευσουν τα κινητρα-οπως και οποτε τους βολευει βεβαιως.

Supermouse, συκοφάντη, προπαγανδιστή και φανατικέ. Όταν είμαι άσχετος αποχωρώ και δεν μετέχω των συζητήσεων.

Επισκέπτης
Eβραίος κομμουνιστής μέλος του Κ.Ι.Σ. είπαμε!!! :jerking: :2funny:
Σας είπα, με ηλίθιους δεν συνδιαλεγομαι!

Ρωτήστε τον κ.Πορνοπαπο που "ξερει καλα", την σχέση του κ. Φλαισερ με το Κ.Ι.Σ.

επίσης ψάξτε να βρείτε ποιοί ίδρυσαν το ΚΚΕ στην Ελλάδα!

ορίστε εργασία για να απασχοληθειτε και να πάψετε να μας ενοχλείτε για λίγο με τις αηδιούλες σας...

Επισκέπτης
Σας είπα, με ηλίθιους δεν συνδιαλεγομαι!

Ρωτήστε τον κ.Πορνοπαπο που "ξερει καλα", την σχέση του κ. Φλαισερ με το Κ.Ι.Σ.

επίσης ψάξτε να βρείτε ποιοί ίδρυσαν το ΚΚΕ στην Ελλάδα!

ορίστε εργασία για να απασχοληθειτε και να πάψετε να μας ενοχλείτε για λίγο με τις αηδιούλες σας...
Πηγούλα:
[size=20pt];;;;[/size]

Y.Γ.Το βρήκα πάλι είμαι σίγουρος!!! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom