Βασικα εκεινη την ημερα ηταν απεργια,και το σωματειο των τραπεζουπαλληλων συμμετειχε στην απεργια.
Στο σωματειο των τραπεζουπαλληλων συμμετεχουν και οι εργαζομενοι στην ΜΑRFIN,αρα οι εργαζομενοι στην MARFIN ηταν απεργοσπαστες.
Απαντω ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ.
Και όσο απαντάς καρφώνεσαι ότι δεν έχεις ιδέα από εταιρικές κουλτούρες, workaholισμό, προθεσμίες, τρομοκρατία στο χώρο εργασίας και εν γένει την πραγματικότητα που βιώνουμε κάποιοι.
Γίνεται ρε να απεργήσω μοναχός μου; Και να πιστεύω στην απεργία και να καλύπτομαι από το σωματείο μου ή το εγγύς εργατικό κέντρο, γίνεται; Όταν περιμένει ο μεγαλομέτοχος αναφορά με το πόσο είναι αυτό το μέγεθος ή το άλλο για να λάβει απόφαση για την αυριανή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου ή να κλείσει χρηματοοικονομικές καταστάσεις εσύ τί θα κάνεις; ΑΠΕΡΓΙΑ;
Κρα ρε κάνει να κυλήσει το κεφάλι μου στο πάτωμα ώστε να πάρει κάποιον με €800 (καλά όχι ότι απέχω και σημαντικά) και βουλωμένο στόμα που θα πει κι ευχαριστώ διότι είναι άνεργος. Άμα κάνεις τέτοια, θα στοχοποιηθείς και αργά ή γρήγορα θα σε χαιρετήσει. Και ξέρεις ποιά είναι η μέση αναμονή για εξεύρεση εργασίας (όχι του ποδαριού) άμα τη χάσεις; 10 μήνες!
Καληνύχτα σας και όταν ξυπνήσετε μου στέλνετε και πμ να έλθω να συνεχίσουμε το διάλογο.