Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μας έπεισες όλους, κλωναράκι μου.
Στο ξαναλέω πάντως για τελευταία φορά: μην ξαναασχοληθείς με την πάρτη μου.

ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είμαι κλώνος.

κάνε μου ασφαλιστικά μέτρα ρε Νταλάρα :birdman:

Υ.Γ.1. ο φασισμός έχει πολλές μορφές.

Υ.Γ.2. πρόσθεσε μια χορδή ακόμα, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

καληνύχτα

Επισκέπτης
Εσύ, με εγγραφή 10-9-2009 στο σάιτ, που ξέρεις πως ξεκινάω πάντα και πως καταλήγω;
Διότι απο τον Οκτώβριο του 2008 έως και το φετινό Οκτώβριο ΔΕΝ έγραφα εδώ.
Που με ξέρεις λοιπόν;
σας γνωριζει επειδη εισθε φιρμα!

με τοση μαεστρια κανεις αλλος δεν παιζει το πουλι ....εεεεεεε το οργανο του!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
το πεος σας (που παιζατε και εξακολουθειτε να παιζετε) ΔΕΝ ειναι μουσικο οργανο!

παπάρια μουσικός δηλαδή....

Ασχολούμαστε σοβαρά με κάποιον που πιστεύει ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna και το χαφιεδιλίκι θέμα χαρακτηριστικών προσώπου...
Μιλάμε για τον γενετιστή του σάιτ...

Επισκέπτης
Ασχολούμαστε σοβαρά με κάποιον που πιστεύει ότι η πολιτική τοποθέτηση είναι θέμα dna και το χαφιεδιλίκι θέμα χαρακτηριστικών προσώπου...
Ἔ καὶ ὁ Λυσένκο γενετιστὴς ἐδήλωνε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

«Στη μακρόνησο στάλησαν κυρίως αγνοί κομμουνιστές που όσο να ναι, τα εγκληματάκια τους τα έκαναν αλλά δεν τους λες και πορωμένους...
Τα πραγματικά καθάρματα ως συνήθως ξέφυγαν...»

Πέσμας κι άλλα τέτοια για τον παππού σου.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Με φοβερές επιτυχίες στο ενεργητικό του ως γνωστόν....
Σαφῶς. Εἴς τὸν τομέα του ἔπραττε ὅ,τι ἤθελε, συμπεριλαμβανομένης καὶ τῆς φυσικῆς ἐξοντώσεως ἐνδεχομένων ἀνταγωνιστῶν. Παραφροσύνη καὶ τρόμος εἰς τὴν φοβερωτέραν περίοδον τῆς ἀνθρωπίνης ἱστορίας οἱ πρωταγωνισταὶ τῆς ὁποίας ἔχουν καὶ σήμερον πολλοὺς καὶ ἰσχυροὺς ὀπαδούς.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σαφῶς. Εἴς τὸν τομέα του ἔπραττε ὅ,τι ἤθελε, συμπεριλαμβανομένης καὶ τῆς φυσικῆς ἐξοντώσεως ἐνδεχομένων ἀνταγωνιστῶν. Παραφροσύνη καὶ τρόμος εἰς τὴν φοβερωτέραν περίοδον τῆς ἀνθρωπίνης ἱστορίας οἱ πρωταγωνισταὶ τῆς ὁποίας ἔχουν καὶ σήμερον πολλοὺς καὶ ἰσχυροὺς ὀπαδούς.

Και το δυστύχημα είναι ότι αρκετοί εξ αυτών είναι στην Ελλάδα- πάντα επιρρεπής σε ανόητα διεθνιστικά ιδεολογήματα αυτή η χώρα- στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, η ταύτιση με τέτοιες θέσεις συνιστά ομολογία γραφικότητας και βλακείας, στις δε χώρες που ένιωσαν στο πετσί τους το μαρξισό και τα παρελκόμενα, ενίοτε και έγκλημα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρείτε μου ΕΝΑΝ οπαδό του Λυσένκο στην Ελλάδα, χερ Ίσιε.
Αν φυσικά δεν λέτε -ως συνήθως- παπαριές και αποδεικνύετε αυτά που ισχυρίζεστε.

Επισκέπτης
Και το δυστύχημα είναι ότι αρκετοί εξ αυτών είναι στην Ελλάδα- πάντα επιρρεπής σε ανόητα διεθνιστικά ιδεολογήματα αυτή η χώρα- στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, η ταύτιση με τέτοιες θέσεις συνιστά ομολογία γραφικότητας και βλακείας, στις δε χώρες που ένιωσαν στο πετσί τους το μαρξισό και τα παρελκόμενα, ενίοτε και έγκλημα...
Εἰς ὁρισμένας περιπτώσεις ὅμως Δυτικοευρωπαῖοι καὶ ἄλλοι ἰθύνοντες πρεσβεύουσι ἕναν κρατικιστικὸν ὁλοκληρωτισμὸν εἰς τὸ πνεῦμα τῶν ἀμιγεστέρων σοβιετικῶν παραδόσεων.

Επισκέπτης
Βρείτε μου ΕΝΑΝ οπαδό του Λυσένκο στην Ελλάδα, χερ Ίσιε.
Αν φυσικά δεν λέτε -ως συνήθως- παπαριές και αποδεικνύετε αυτά που ισχυρίζεστε.
υστερα απο τη δικη σας αποδειξη περι των δοσιλογων ρουφιανων δεξιων, επειδη ετσι σας εκαναν στο ματι στη συνεστιαση που παιζατε το οργανο σας, δεν τιθεται θεμα αποπειρας αποδειξεως τιποτε αλλου πια....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
υστερα απο τη δικη σας αποδειξη περι των δοσιλογων ρουφιανων δεξιων, επειδη ετσι σας εκαναν στο ματι στη συνεστιαση που παιζατε το οργανο σας, δεν τιθεται θεμα αποπειρας αποδειξεως τιποτε αλλου πια....

Ο ένας νομίζει ότι τον παρακολουθεί ο περιπτεράς, ο άλλος ο διαχειριστής...
Ρε μήπως η πολιτική τοποθέτηση δεν είναι ζήτημα dna αλλά ψυχολογικής πάθησης γνωστής και ως μανίας καταδίωξης;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Δεν πας να γαμηθείς υστερικό μαλακιστήρι βραδιάτικα;
Που μόνο ο ίσιος καταδέχεται να σου απαντήσει, ως οπαδός του δόγματος "ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου".
Αλλά κατά τα άλλα έκανε γαργάρα την ερωτησούλα περί του Λυσένκο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο ένας νομίζει ότι τον παρακολουθεί ο περιπτεράς, ο άλλος ο διαχειριστής...
Ρε μήπως η πολιτική τοποθέτηση δεν είναι ζήτημα dna αλλά ψυχολογικής πάθησης γνωστής και ως μανίας καταδίωξης;

Ως γνωστόν, το κράτος της Δεξιάς στην Ελλάδα δεν διέθετε ΚΑΝΕΝΑΝ ρουφιάνο.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν πας να γαμηθείς υστερικό μαλακιστήρι βραδιάτικα;
Που μόνο ο ίσιος καταδέχεται να σου απαντήσει, ως οπαδός του δόγματος "ο εχθρός του εχθρού μου φίλος μου".
Αλλά κατά τα άλλα έκανε γαργάρα την ερωτησούλα περί του Λυσένκο.
ευχαριστω για την ευχη σας!

η απωλεια της ψυχραιμιας ειναι το σημαντικοτερο δειγμα της ηττας στον διαλογο!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ευχαριστω για την ευχη σας!

η απωλεια της ψυχραιμιας ειναι το σημαντικοτερο δειγμα της ηττας στον διαλογο!

Ναι ρε, έχασα την ψυχραιμία μου με τις αδερφίστικες τσιρίδες σου.
Τράβα λίγο ακόμα τις κοτσίδες σου!

Επισκέπτης
Ναι ρε, έχασα την ψυχραιμία μου με τις αδερφίστικες τσιρίδες σου.
Τράβα λίγο ακόμα τις κοτσίδες σου!

θα σας απογοητευσω αλλα δεν διαθετω κοτσιδες!

εσεις παιξτε λιγο ακομη το οργανο σας....αφου ειστε τοσο βιρτουοζος, οι λοιποι συνευρισκομενοι θα σας χειροκροτησουν στο τελος να εισθε σιγουρος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom