alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Με εξαίρεση ίσως τα περί "μονόδρομου των φιλελεύθερων επιλογών", δεν θα είχα να διαφωνήσω σε πολλά απ' αυτά που γράφεις, Αλέξανδρε.
Όμως πολιτική, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον, είναι (μη σου πω και περισσότερο απο κάθε άλλο), η "φιλοσοφική" της διάσταση, όπως επίσης και η "οσμη" της.
Υπ' αυτή την έννοια, το "σύνδρομο του μπάτσου" που έχουν οι περισσότεροι που δηλώνουν δεξιοί, όπως και ο αφόρητος κοινωνικός και πολιτισμικός συντηρητισμός τους (βγάζουν φλύκταινες π.χ. αν κάποια διαδήλωση κλείσει για δυο ώρες την Σταδίου, θα βρουν όμως χίλιους τρόπους να δικαιολογήσουν τις "ζαρντινιέρες", ακόμα και την ωμή δολοφονία του Γρηγορόπουλου), μου είναι αφόρητος, απείρως περισσότερο απ' αυτές καθεαυτές τις πολιτικές τους προτάσεις.
Κάτι που θα μου επιτρέψεις να σου πω πως δεν ισχύει για σένα, γιατί έχω την αίσθηση πως μιλάω σε έναν κανονικό άνθρωπο και σίγουρα όχι σε ένα μαλάκα που κρύβεται πίσω απο τις αντικομμουνιστικές του νευρώσεις.
Έχω επίσης γνωρίσει άλλον έναν εξαιρετικό (και εννοώ τη λέξη στο ακέραιο) δεξιό εδώ μέσα. Δεν αναφέρω το νικ του, αλλά αν διαβάζει αυτό που γράφω θα καταλάβει.
Το συνδρομο του μπατσου εξαλλου ειναι ίδιον γνωρισμα των εχόντων την εξουσια. Απλα στην Ελλαδα ετυχε να την εχουν οι δεξιοι για πολλα χρονια στο παρελθον, και αυτο μπαινει στο dna. Δεν ειναι τυχαιο οτι μετα απο μια 20ετια αρχισαν να το εμφανιζουν και οι ΠΑΣΟΚοι.