rabitgreen
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 162
- Πόντοι
- 1
Αν περάσεις, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ ποια εργάζεται!Οκ θα πάω μια βόλτα μέσα στο σκ να δω μάλλον
Αν περάσεις, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ ποια εργάζεται!Οκ θα πάω μια βόλτα μέσα στο σκ να δω μάλλον
ΟκΑν περάσεις, ενημέρωσε μας σε παρακαλώ ποια εργάζεται!
Στα αλλα;έχουμε και λέμε από αύριο μέχρι Κυριακή σίγουρα
Σόλωνος - Κατερίνα
Μωυσεως - Ντανιέλα
Χατζηαργύρη - Εύα
Άρα δεν είναι η Γιολαντα.... εκτός και απέσυραν την ταμπέλα με το όνομα για να αναγκάζονται οι συναγωνιστές σε άνοδο μπας και περάσει κάποιος.Μετά από μια γρήγορη βόλτα Μπορέλ ανοιχτό όνομα δεν έλεγε μαινανδρου το ένα κλειστό και στο άλλο η Αφροδίτη αυτά από μένα
Η τύπισσα είναι τρελή καύλα και το κωλαρακι της υπερόπλο.Ποιος,ρε μσγκες της ξεσκισε ετσι το κολαρακι της Βικτορια Κοκκινο κοκκινο ατακτη καυλα !Τι κολομερια ηταν αυτα σημερα φωτια,καυσωνας κανονικος Μετα απο 40 μερες εκτος η αδεια ξεκιναει καυλωτικα καλα.
Τη Κατερίνα δεν την έχω δει ποτέ δε ξέρω καν πως μοιάζει αν έχει περάσει κανείς να μας πει άποψηΚαλημέρα μάγκες εκτός από στεφάνια τοποτα άλλο καλό αυτόν τον καιρό στο Βόλο εχει
Χρόνια πολλά καλή χρονιά, από Μπορελ πέρασες? Αν ναι, ποια δουλεύει?Καλησπέρα μαγκες χρόνια πολλά και καλή χρονιά τι έχει γίνει ρε ούτε ένας δεν έχει πάει εδώ και 10 μέρες να μας πει εγώ έκανα την βόλτα μου και πάνω κάτω ξέρω τι παίζει μέτρια πράγματα
Καλησπέρα δεν έχει ονομαΧρόνια πολλά καλή χρονιά, από Μπορελ πέρασες? Αν ναι, ποια δουλεύει?
Μπας και ανέβηκε κάποιος για αυτοψία και είδε ποια είναι....Καλησπέρα δεν έχει ονομα