siopiloserastis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Για να μπεις σε σπιτάκι ζητάνε εμβόλιο ή τεστ ή οτιδήποτε ?
η εμβολιο η τεστΓια να μπεις σε σπιτάκι ζητάνε εμβόλιο ή τεστ ή οτιδήποτε ?
η Αγαπη στο Χατζηαργυρη 15Ξέρει κανείς σε πιο σπιτάκι του Βολου δουλεύει καμια μιλφ???
Self test κάνει ή θελει το rapid?η εμβολιο η τεστ
Εισαι μαλακας θα δείξεις σε μπουρδέλο self tesr h rapid η πιστοποιητικό;Self test κάνει ή θελει το rapid?
Αφού στο ζητάνε,εγώ όπου πέρασα μου ζήτησαν πιστοποιητικό ή rapid και μετά με άφησαν να μπω μεσα.Εισαι μαλακας θα δείξεις σε μπουρδέλο self tesr h rapid η πιστοποιητικό;
Και βεβεα να δειξει .οποσ και παντου.και μαλλον για πολυ καιρο ακομα...Εισαι μαλακας θα δείξεις σε μπουρδέλο self tesr h rapid η πιστοποιητικό;
rapidSelf test κάνει ή θελει το rapid?
Εσύ πόσο μαλακας είσαι; Που ζεις; Παντού ζητάνε χαρτιά ακόμα και στο φούρνο . Σε καμία σπηλιά ζεις; Ρε που έχουμε μπλέξει και δεν σε ρώτησα . Με την γλυκούλα μιλούσαΕισαι μαλακας θα δείξεις σε μπουρδέλο self tesr h rapid η πιστοποιητικό;
Εγω μένω Αθήνα μόνο τα κορόιδα της επαρχίας δείχνετε χαχαχαΕσύ πόσο μαλακας είσαι; Που ζεις; Παντού ζητάνε χαρτιά ακόμα και στο φούρνο . Σε καμία σπηλιά ζεις; Ρε που έχουμε μπλέξει και δεν σε ρώτησα . Με την γλυκούλα μιλούσα
Mεχρι τι ώρα είναι??Χρόνια πολλά σε όλουσ !
η Αγάπη στο Χατζηαργύρη 15
μεχρι τησ μιαMεχρι τι ώρα είναι??
εχει περασει κ απο τρικαλα (απο το Καρδιτσης το σπιτακι) η Αγαπη ή καμμια σχεση?Χρόνια πολλά σε όλουσ !
Θα ερθει και απο Καλαματα;Χρόνια πολλά σε όλουσ !
Πότε φεύγει από βολο?μεχρι τησ μια