πριν απο 20 λεπτα πηγα στο μαγαζι στην Κουταρελια,η κοπελα δεν μου αρεσε και η τσατσα για να με κρατησει μου προσφερε εκπτωση και μπηκα με 25€ αντι 30
μπαινοντας η κοπελα με νευρα (επειδη προσφερε τις πολυτιμες υπηρεσιες της φθηνα)δεν εβλεπε την ωρα ποτε να την κοπανησει...το αποκορυφωμα ηταν οταν αλλαζοντας σταση της αγγιξα το αιδοιο,τοτε αρχισε να μου φωναζει και φωναξε και την τσατσα μεσα στο δωματιο για να μου κανει συστασεις οτι αυτα απαγορευονται...μετα απο συνομιλια με την τσατσα την διαολοστειλα για να συνεχισουμε την αγγαρεια,η κοπελα κοιτουσε τον τοιχο εγω προσπαθουσα να τελειωσω και επειδη αργουσα οπως ελεγε(5 λεπτα ειμασταν μεσα στο δωματιο)σηκωθηκε και εφυγε...τσατισμενος βγαινω εξω να την κραξω και μου λεει υποτιμητικα αν δεν σου αρεσει μην ξαναπατησεις,δεν καταλαβαινει το μπαζο οτι πουτανες υπαρχουν πολλες,καλες πουτανες μας λειπουν.
καθονται και βαρανε μυγα λενε και παπαριες μπες με 25€ και πιστευουν οτι με 25 να εισαι και ευχαριστημενος να μεινω στο δωματιο 5 λεπτα παραπανω μπαινει μεσα...θα μας τρελανουν τα μπαζα, να επισημανω οτι η συχνοτητα απο πελατη σε πελατη υπερβαινει τις 2 ωρες και εννοω αυτους που περνανε μεσα οχι τους περαστικους οποτε δεν υπαρχει λογος βιασυνης...αλλα ετσι ειναι ερχονται για 1 μηνα αρπαχτη και μετα πανε κλωτσηδων σε αλλη πολη τα σκατομπαζα και ξανα απο την αρχη.