Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
ανοιξε το κουταρελια??πηγε κανεις??
τα πρωινα που παντα περνουσα το εβρισκα ολο κλειστο με εξαιρεση το Σαββατο ηταν ανοιχτο,αλλα δε μπηκα.ανοιξε το κουταρελια??πηγε κανεις??
το ειδα και εγω ανοιχτο και λεω κατσε να δω μηπως εχει κανα καλο.τελικα ειναι μια κοντα στα 50 55 την εκανα δεν ηταν του γουστου μου και εφυγα,τωρα σε καποιον που του αρεσουν οι μεγαλυτερες ισως ειναι καλη.τα πρωινα που παντα περνουσα το εβρισκα ολο κλειστο με εξαιρεση το Σαββατο ηταν ανοιχτο,αλλα δε μπηκα.
stay tuned ερχεται ενημερωση για ολους τους οικους στο Βολο για καποιες μερες,αναλυτικα.
ωραιος!το ειδα και εγω ανοιχτο και λεω κατσε να δω μηπως εχει κανα καλο.τελικα ειναι μια κοντα στα 50 55 την εκανα δεν ηταν του γουστου μου και εφυγα,τωρα σε καποιον που του αρεσουν οι μεγαλυτερες ισως ειναι καλη.
καλη ειναι ναι.ωραιος!
επειδη βολταρα πολυ Βολο αυτες τις μερες ,ξερει κανεις αν αυτη η Καρινα-Κορινα στο Ροζου ειναι καλη ή φολα μεσα στο δωματιο ??
οχι τπτ αλλο αλλα μ αρεσε εμφανισιακα αλλα κατι μου ελεγε το ενστικτο να μην περασω μεσα...
ακριβως ετσι ωπος τα λεει ο φιλοςΈφυγε η Καρίνα-Κορίνα...
Καλή πίπα μέσα, ωραίο petite κορμί, όμορφα βυζάκια με μεγάλες ρόγες.
Για μια φορά αξίζει... για δεύτερη, εσύ αποφασίζεις.
(θεωρητικά θα ξανάρθει κάποια στιγμή)
Έφυγε η Καρίνα-Κορίνα...
Καλή πίπα μέσα, ωραίο petite κορμί, όμορφα βυζάκια με μεγάλες ρόγες.
Για μια φορά αξίζει... για δεύτερη, εσύ αποφασίζεις.
(θεωρητικά θα ξανάρθει κάποια στιγμή)
καλη ειναι ναι.
:-* :-* :-* Ντιάνα :-* :-* :-* Χατζηαργύρη 15 :-* :-* :-*
ξεχασα να αναφερω την εκεινη την μερα κατεθεσα στην Βιβιαν...καλη μεσα στο δωματιο κ εμπειρη,δεν αφηνει δαχτυλο στο μουνακι της,σε αφηνει ομως να την σπατουλαρεις αρκετα την μουναρα της...εννοειται κ ελευθερα πιασηματα στα μεγαλα κ μαλακα βυζομπαλα της κτλ...καλη για μια φορα,δεν εκλαψα το 40 αρι,αλλα δεν ειχε αυτο το κατι που θα πεις οτι θα ξαναπας κ θα την κανεις στανταρακι πχ...Παρασκευη
Σολωνος >>κοπελιτσα με φουντοτο μαλλι,2 αρακι σφιχτο βυζομπαλο,λευκο δερμα,συμπαθητικο προσωπο κ ωραια κωλαρα...(30 το απλο,40 γλυφομουνι,50 το 69 ,ειχε κ παραπανω για πρωκτικο κ αυταρχικο κτλ).Δεν περασα...
γυρο στα 55.μετρια εμφανιση 3αρακι φυσικο στηθος,και κοντα στο 1,60.για την ηλικια της καλα κρατιεται.εγω παντος δεν μπαινω!οποιος παει κουταρελια ας ενημρωσει!!
ναι φιλεΗ Ζωή στο μενάνδρου είναι μια σχετικά ψηλή με κατσαρό ξανθό μαλλί που φέρνει σε πορνοστάρ?
κριμα τοτε που δεν την τιμησα...μου φανηκε για φολα κ για αυτο δε μπηκα δωματιοΗ καρίνα θα ξαναρθει το Σεπτέμβρη. Προσωπικά αν και δεν ειμαι φαν των petite πέρασα ωραία, αντέχει σφυροκόπημα χωρίς μα μου