Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
χατζηαργυρη δεν πηγες ... κηφηνα
αν ξανακατέβω σήμερα θα περάσω καμιά βολτούλα να σε πω τι παίζει
χατζηαργυρη δεν πηγες ... κηφηνα
αν ξανακατέβω σήμερα θα περάσω καμιά βολτούλα να σε πω τι παίζει
εγω το βαριεμαι..οπως κ το γλυψιμο στα αυτι που κανουν μερικες ακυρες.εγω τρελενομαι για γλυψιμο ρογας μου
έχεις πρόβλημα
[/quote
απλα ειμαι ερωτικος απο κορφη μεχρι νυχια
εγω το βαριεμαι..οπως κ το γλυψιμο στα αυτι που κανουν μερικες ακυρες.
δε πειραζει,αλλη φορα...εριξες κ 2ο μανικι,μπραβο.κατέβηκα για βρώμηκο και δεν άντεξα πέρασα από αθ διάκου για second σήμερα
ήταν η ράνια,ελληνίδα ψυλή ξαθιά αδύνατη μοντελέ στιλάκι γύρω στα 30+, σφηχτο στήθος και σώμα, πολύ θετικό mood και αυτή και η τσατσα, την έβαλα να ανέβει από πάνω πάρα πολύ καβάλα,δεν κάθετε απλά από πανω με τα γονατα στο κρεβάτι αλλά πατάει στο στρώμα και κάθετε πάνω στο πούτσο με τρόπο που σχεδόν μπένει όλο μέσα πολύ καλή σε αυτή τη στάση..
μου είπε ότι είναι 2η μέρα στο μαγαζί οπότε μάλλον μιλάμε για νέο τεμάχιο στο βόλο
επίσης με 40 κάνει και 69
dimmits δεν πέρασα από χατζηαργύρη να δω γιατί μόλις βγήκα από το μαγαζί άρχισε να φυσάει και να βλέπω κάτι μακρινά αστραπόβροντα οπότε για σπίτι γρήγορα
δε πειραζει,αλλη φορα...εριξες κ 2ο μανικι,μπραβο.
αν δεν γαμιόταν ο καιρός θα πήγαινα χατζηαργήρη για 3το χαλαρά
Η καινουργια στην Μωυσεως είναι η ρεπατζού της Νικολέτας?μωυσέως μια κοπέλα 35αρα περίπου, καστανή, σωματάκι ψιλομέτριο, στήθος χαλαρό
στο δωμάτιο ξεκινάει με λίγο ρούφηγμα στο στήθος (κάποιος να πει στις κοπέλες ότι στους άντρες το στήθος δεν είναι ερωτογενής ζώνη ) μετά κλασικά πίπα και
τίποτα το ιδιαίτερο, επίσης με χάλασε που δεν άφησε να την στήσω στα 4 και να παίξω λίγο με το μουνί της όπως κάνω με όλες, μου λέει γυναικολόγος είσαι ? γκάμισε
το μόνο που μου άρεσε είναί ότι πριν μπει στο δωμάτιο έκανε ντουζάκι και μου ήρθε σχεδόν βρεγμένη, και έβαλε στο μαλί λακ και τα έκανε wet style και είχε ωραίο.. στιλ..
καθόλου του γούστου μου η κοπέλα αλλα σε άλλους μπορεί να αρέσει
...............
μαλάκα Dunkelheit γράψε κριτική
Η καινουργια στην Μωυσεως είναι η ρεπατζού της Νικολέτας?
παιδια ξερει κανεις τι παιζει με αυτην!?!?
όχι αλλά θέλει 100 για μια φορά 30 λεπτά.. 30 MIN 100 ( one time allowed) έλεος