Θαυμάζω και ενεργοποιούμαι από άνδρες που χρησιμοποιούν κάθε ένα από τα κεφάλια τους για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται, ξέρουν τι θέλουν, έχουν ανατροφή, πολιτισμό, σεβασμό και συνήθειες υγιεινής.Να ενημερώσω τους κυρίους που έχουν το χάρισμα του λόγου για ψέματα, υποστηριζόμενα κυρίως από τα συμπλέγματα κατωτερότητάς τους.Οι τρίχες που έχω είναι μαλλιά και βλεφαρίδες, δεν έχω άλλες εδώ και χρόνια
Αγαπώ κάθε μέρος του σώματός μου και κάθε χρόνο που έχει αφήσει τα όμορφα σημάδια πάνω του.
Μην είστε κομπλεξικοί !!!Δεν είναι όλοι για όλους και για όλα. Σας συγχωρώ την άγνοια, αλλά ψέματα και οι χυδαιολογίες όχι .Απευθύνομαι σε σένα ...... ή όπως γράφεσε εδώ borg2004 . Η πρώτη φορά που επισκέφτηκες ο χώρος μου ,στο σαλόνι μου ζήτησες να βγάλω το σουτιέν για να δεις και στη συνέχεια να αποφασίσεις αν θα περάσεις .Άνοιξα την πόρτα και σε έδιωξα.Ερχόσουν να ζητάς συγνώμη και να παρακαλάς να σε δεχτώ - σε δέχτηκα !!!Στο δωμάτιο, μου είπες ότι δεν έχεις εμπειρία στις προσωπικές σχέσεις και στο σεξ γενικά. Ο διαθέσιμος χρόνος (και λίγο παραπάνω )προτίμησες να ξοδέψεις σε ομιλία και αυτολύπηση.Εσυ , ο ίδιος που λες εδώ μέσα «όχι δεν πάμε στις π……. για την καλλιέργεια τους,αν το κάνετε να το κοιτάξετε «Εσυ ο ίδιος που έχεις πληρώσει και 1 ώρα για να συζητάμε όχι να κανείς σεξ λες στους άλλους « οποίος πληρώνει γαμαει»
Ντροπή σου ......
Επειδή δεν είμαι κακό κορίτσι
δεν θα σχολιάσω την ανεκπλήρωτη αγάπη την οποία μερικοί εδώ μέσα έχουν καταλαβει .Θα πω μόνο ότι τα γράμματα του ..... που απευθύνονται σε μένα, είναι διαθέσιμα για όποιον θέλει να καταλάβει ποσό μεγάλος γ@μ@α@ είναι ο borg2004 πίσω από την οθόνη ,στην πραγματική ζωή δεν τ έχει !!!!
Μη λυπάσαι ..... ,τους άντρες που ξέρουν και μπορούν να περάσουν καλά .Δεν είναι κακό να μην ξέρεις ,να μην μπορείς .Κακο είναι να λες ψέματα και να κατηγορείς τους άλλους για την ανικανότητα σου .
Είναι μεγάλη υπόθεση στις μέρες μας να μην ξεπερνάμε τα όρια των καλών τρόπων, να διατηρήσουμε το σύστημα αξιών μας και την καλή μας διάθεση.Ο άνθρωπος είναι αυτό που είναι, όπου κι αν βρίσκεται.Ούτε η θέση του ούτε το περιβάλλον τον αλλάζουν .Κάθε ένας από σας έχει διαφορετικά κριτήρια για την εξωτερική ομορφιά και ιδέα για την καλοπέραση .Είναι κρίμα και ντροπή που μια π@@@@ πρέπει να υπενθυμίσει σε ..... τι είναι η ηθική, ο σεβασμός, το δικαίωμα επιλογής, ο αυτοσεβασμός και η αξιοπρέπεια.Όσο για τους βανδαλους που αναφέρεις έπρεπε να ξέρεις πως είναι παιδιά που έχουν ως παράδειγμα εκπεδευτικους,γονείς, αδέρφια, φίλους σαν εσάς!!!! Αυτό είναι πρόβλημα για ολόκληρη την κοινωνία όχι μόνο για τους χώρους μας.Καλο Σαββατοκύριακο σε όλους τους άνδρες για τους οποίους αυτό δεν είναι απλά ορισμός του φύλου, αλλά τιμή και αξιοπρέπεια .
P.S Το να έρθεις να με γ@@@ θα παραμένει μια φαντασία σου . Μπορείς ξανά να καθίσεις έξω για λίγες ώρες ικετεύοντας για προσοχή και μετά πίσω από την οθόνη να παίζεις γαμ@@@ας