Greeklover2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Αξιζει το πήρες? Η είναι κάνα Ταϊλανδος ?έχει και στην Ρόζου μια από Ταϊλάνδη 40€ το απλό 60 ακαποτο τσιμπούκι 80€ με 69
Αξιζει το πήρες? Η είναι κάνα Ταϊλανδος ?έχει και στην Ρόζου μια από Ταϊλάνδη 40€ το απλό 60 ακαποτο τσιμπούκι 80€ με 69
Ειχα πετυχει μια ξανθια πριν 3-4 μηνες δε θυμαμαι σε ποιο, Ταϊλανδος δεν ηταν αλλα σιγουρα κατι σε "δος"Αξιζει το πήρες? Η είναι κάνα Ταϊλανδος ?
Τη ν Ζέτα μας είχες πειΕιχα πετυχει μια ξανθια πριν 3-4 μηνες δε θυμαμαι σε ποιο, Ταϊλανδος δεν ηταν αλλα σιγουρα κατι σε "δος"
δε τη πηρα γραμμη ευκολα, ημουν απο ποτα, αλλα την ψιλιαστικα λογο κορμοστασιας-πλατης κτλ
Εγω? Ζετα? οχι δεν εχω ιδεα λαθος κανεις. Βόλος - μπουρδέλα - Page 112 - bourdela.com forumΤη ν Ζέτα μας είχες πει
Οκ λάθος τοτεΕγω? Ζετα? οχι δεν εχω ιδεα λαθος κανεις. Βόλος - μπουρδέλα - Page 112 - bourdela.com forum
Όλες καλες είναι .Άμα ξέρει κανείς τίποτα καλό να μας πει
Όλες καλες είναι .
Λεφτά να χεις να χαδεν είν
Δεν είναι όλες καλές μόνο άμα γουστάρεις τραβελιαΌλες καλες είναι .
Λεφτά να χεις να χαλας
Πάντα, πάντα η καλύτερη.Καλησπέρα μετά από βόλτα Μενάνδρου και στα 2 τραβεστί Ρόζου μια από Ταϊλάνδη Κουταρέλια Άννα και στα άλλα 2 Βικτώρια και Λάρα μέτρια πράγματα Βικτώρια η καλύτερη από ολες
Ισχύει.Καλησπέρα συναγωνιστές, καλη χρονιά, ισχύει το 40αρι ή το κατέβασαν?
40€ όλα εκτός από 2 που είναι 30€Καλησπέρα συναγωνιστές, καλη χρονιά, ισχύει το 40αρι ή το κατέβασαν?