napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Ποτέ θα ανεβεί Θεσσαλονίκη ;;Την περιμένουμε Θεσσαλονίκη πως κ πως !!!
Ποτέ θα ανεβεί Θεσσαλονίκη ;;Την περιμένουμε Θεσσαλονίκη πως κ πως !!!
Θελουμε Εμμανουέλα Θεσσαλονίκη !!Ποτέ θα ανεβεί Θεσσαλονίκη ;;
Θελουμε Εμμανουέλα ΘεσσαλονίκηΠοτέ θα ανεβεί Θεσσαλονίκη ;;
Πλάκα έχετε, άκου"αλυσίδα""H irene solonos15 kserei kaneis an einai h idia tis alisidas?
Pws legete?Πλάκα έχετε, άκου"αλυσίδα""
Αλυσίδα παντός όχιPws legete?
Μια ερώτηση επειδή θα επισκεφτώ τον Βόλο η τιμή είναι στα 40
ΝαιΜια ερώτηση επειδή θα επισκεφτώ τον Βόλο η τιμή είναι στα 40?
Οντως Γιολαντα τι καλη πίπα κανει.. απο μπορελ περασε κανένας ?Μάγκες μου τι παίζει Μπορέλ γύρισε η Γιολάντα; Και έχει γαμησει ποτέ κανένας στα κωλο παρά του Βόλου;; Έστω τσιμπούκι η μαλακια;
κανει καλες πιπες και το εχει οταν τα παιρνει στομα... οπως εχω πει και ποιο παλια ειναι μονο για λατρεις της πιπας !!!Πέρασα εγώ,έγραφε Γιολάντα απέξω και μπήκα να την δω με τον τόσο ντόρο και ζήτηση για αυτή την γυναίκα………..πραγματικά………..δεν μου άρεσε καθόλου,είναι μια μεγάλη,πες ότι βλέπετε στην φάτσα,αλλά το σώμα δεν θα το έλεγε ότι με τραβούσε.
Απλά λύστε μου την απορία,σε τι είναι τόσο καλή που σας κάνει να μην δίνετε καν σημασία στην εμφάνιση?!
Γούστα βέβαια,και δεν κατακρίνω κανέναν,απλά έτσι όπως την περιγράφατε τόσο καιρό,την φανταζόμουν αλλιώς.
Σε ευχαριστω για την ενημέρωση,η αλήθεια είναι ότι δεν το είδα ότι είχες αναφέρει ότι είναι για λάτρεις της πίπας σε παλιότερα post.κανει καλες πιπες και το εχει οταν τα παιρνει στομα... οπως εχω πει και ποιο παλια ειναι μονο για λατρεις της πιπας !!!