swanfiltrakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμια σχεση,απλα ειναι κοντα στην σχολη.αλλα εχουν φαση στην πλατειααναρχα ο μικρος απολυτε
καμια σχεση,απλα ειναι κοντα στην σχολη.αλλα εχουν φαση στην πλατειααναρχα ο μικρος απολυτε
καμια σχεση,απλα ειναι κοντα στην σχολη.αλλα εχουν φαση στην πλατεια
κι αν ειναι κανενα γκρανι που συμμετειχε στο ανταρτικο,ακομη καλυτερα.προσπαθουμε να του ανοιξουμε τα ματια του μικρου αλλα τιποτα αυτοςΕκεί θα το βρεις το γκομενάκι ρε μαν, όπως το θέλεις.
τι να σου πω ρε μαν 2 μηνες τωρα στα εξαρχεια γκομενα ωραια χωρις γκομενο μαζι δεν εχω πετυχει :-Εκεί θα το βρεις το γκομενάκι ρε μαν, όπως το θέλεις.
τυπε εισαι τυχερος που λειπει ο λακης αλλιως θα σε προσκαλουσε σε ραντεβου θανατου :Sθα παραγγειλω πιτσα με εξτρα πεπερονι μπατσοι γουρουνια δολοφονοι
με το συμπαθειο δεν ξερω ποιος ειναι ο λακης αλλα θα μου εκλανε τα αρχιδια ;)τυπε εισαι τυχερος που λειπει ο λακης αλλιως θα σε προσκαλουσε σε ραντεβου θανατου :S
δεν ξερεις τυπε γι αυτο τα λες.οι μισες χηρες στα νεκροταφεια ειναι προιον λακημε το συμπαθειο δεν ξερω ποιος ειναι ο λακης αλλα θα μου εκλανετα αρχιδια ;)
ο λακης ειναι πολεμαρχος τυπεμε το συμπαθειο δεν ξερω ποιος ειναι ο λακης αλλα θα μου εκλανε τα αρχιδια ;)
με το συμπαθειο δεν ξερω ποιος ειναι ο λακης αλλα θα μου εκλανε τα αρχιδια ;)
ξαναλεω θα μου εκλανε τα αρχιδια, αφου δεν ειμαι αναρχικοςο λακης ειναι πολεμαρχος τυπε
που καθαριζει αναρχικους :S
τα συνθηματα ομως τα γνωριζεις.αυτο θα ηταν αρκετο για το λακη...το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο,το θεμα μας ειναι η πιτσιρικες που ψαχνεις.στη σχολη τυπε,δεν παιζει τιποτα;ξαναλεω θα μου εκλανε τα αρχιδια, αφου δεν ειμαι αναρχικος
ξαναλεω θα μου εκλανε τα αρχιδια, αφου δεν ειμαι αναρχικος
αφιερωμενοΑρχίδια κλάνει ο Λίλας και Λέγκολας με το πακιστανικό αμόρε του.
Μη μπερδεύεις πρόσωπα τύπε.
αφιερωμενο
Για να βάλεις youtube link σβήσε όλο αυτό (αφιερωμενο
τι να παιζει μωρε,αυτη τη στιγμη να γαμησω θελω οχι να καθομαι να κυνηγαω την καθε ψωνισμενη κοτα και να περιμενω δεν ξερω και εγω ποσο καιρο μπας και...τα συνθηματα ομως τα γνωριζεις.αυτο θα ηταν αρκετο για το λακη...το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο,το θεμα μας ειναι η πιτσιρικες που ψαχνεις.στη σχολη τυπε,δεν παιζει τιποτα;
και γτ δεν πας στη φυλης ρε τυπε;τι να παιζει μωρε,αυτη τη στιγμη να γαμησω θελω οχι να καθομαι να κυνηγαω την καθε ψωνισμενη κοτα και να περιμενω δεν ξερω και εγω ποσο καιρο μπας και...