Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 6.765
ουφου ρε μαν,δεν μπορω να το σκεφτομαι
Κερνάνε και καμιά σπανακόπιτα οι θείτσες ....
γιατι τι εχουν οι θειες απτο χωριο τυπε?
Τύπε, στο σχολείο που σε βοήθησε να περάσεις στο πανεπιστήμιο (και μπράβο σου) είχες συνομήλικες καθηγήτριες; Ή τα έμαθες από γκράνια; Άκου τι σου λέμε, κερδισμένος θα βγεις.
μπουρδελακι, στουντιο οτι να ναι.αν κερναει και σπανακοπιτα που ειπε ο τυπος απο πανω ακομα καλυτερα(εχω βαρεθει να τρωω μακαρονια και πιτογυρα)Μόνο μπουρδελάκι ψάχνεις; Ή και στούντιο και CG & CT. Πες ρε μαν.
αν εκαναν καλες πιπες δε θα τις καρφωναν για να τις κλεισουν φυλακη τυπε.τυπε στην αμερικη εχουν καθηγητριες 25χρονες και κανουν και καλες πιπες στους τυπους
και πιο πολυ μουστακι απο μενα....μαλλον τριχες στα ποδια και την μασχαλη τυπε :S
εχουν και τα θετικα τους τυπε απλα δεν τα εχεις βρει ακομηκαι πιο πολυ μουστακι απο μενα....
πιτογυρα απο που τρως τυπε?μπουρδελακι, στουντιο οτι να ναι.αν κερναει και σπανακοπιτα που ειπε ο τυπος απο πανω ακομα καλυτερα(εχω βαρεθει να τρωω μακαρονια και πιτογυρα)
τυπε αυτα ειναι απο αλλες εποχεςμαλλον τριχες στα ποδια και την μασχαλη τυπε :S
αν εχει το ιδιο γουστα στα πιτογυρα και στις γυναικες τυπε,καλυτερα να μεινεις μακρυαπιτογυρα απο που τρως τυπε?
μπουρδελακι, στουντιο οτι να ναι.αν κερναει και σπανακοπιτα που ειπε ο τυπος απο πανω ακομα καλυτερα(εχω βαρεθει να τρωω μακαρονια και πιτογυρα)
το θρεντ της κυριακης ειναι γεγονος
αγραφα,εξαρχεια. μετραει ;)πιτογυρα απο που τρως τυπε?
στα εξαρχεια συχναζεις τυπε?αγραφα,εξαρχεια. μετραει ;)
ο καθενας με τα γουστα του φιλεαν εχει το ιδιο γουστα στα πιτογυρα και στις γυναικες τυπε,καλυτερα να μεινεις μακρυα
αναρχα ο μικρος απολυτεστα εξαρχεια συχναζεις τυπε?
εξαρχεια μενω.στα εξαρχεια συχναζεις τυπε?
αναρχα ο μικρος απολυτε