You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βοηθηστε εναν συνανθρωπο :P
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swanfiltrakia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 125
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.804
- Πόντοι
- 3.656
τυπε εχεις γαμησει μιλφ/γκρανι ποτε?
τυπε για να γαμησεις γκρανι θα πρεπει να ξερεις και πρωτες βοηθειες σε περιπτωση ανακοπης :S
swanfiltrakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γκρανι ποτε και ουτε θελω,μιλφ ναι αλλα δεν ψαχνω κατι τετοιο,θελω νεες ;)τυπε εχεις γαμησει μιλφ/γκρανι ποτε?
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 529
- Πόντοι
- 96
ο απολυτος δε δινει πρωτες βοηθειες τυπε.απλα τις συνοδευει στην τελευταια τους κατοικιατυπε για να γαμησεις γκρανι θα πρεπει να ξερεις και πρωτες βοηθειες σε περιπτωση ανακοπης :S
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.804
- Πόντοι
- 3.656
ο απολυτος δε δινει πρωτες βοηθειες τυπε.απλα τις συνοδευει στην τελευταια τους κατοικια
τοτε τυπε για να γαμησεις γκρανι θελεις κι αλλους τρεις μαζι σου για να κουβαλατε το φερετρο
swanfiltrakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε με τρολλαρετε 19 χρονων ειμαι,τι να θελω γιαγιαδες ;ανωμαλια;δε λες τιποτα...εχει γεμισει το σαιτ με ανωμαλους που ψαχνουν 20χρονες
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 529
- Πόντοι
- 96
τοτε τυπε για να γαμησεις γκρανι θελεις κι αλλους τρεις μαζι σου για να κουβαλατε το φερετρο
γκρανι ποτε και ουτε θελω,μιλφ ναι αλλα δεν ψαχνω κατι τετοιο,θελω νεες ;)
Χοντρό.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 529
- Πόντοι
- 96
συμβουλες σου δινουμε τυπε.η γρια κοτα εχει το ζουμι,τι να τις κανεις τις μικρες;ρε με τρολλαρετε 19 χρονων ειμαι,τι να θελω γιαγιαδες ;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Δεν θελει σουπα...Να γαμησει θελεισυμβουλες σου δινουμε τυπε.η γρια κοτα εχει το ζουμι,τι να τις κανεις τις μικρες;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
χαλασε η σημερινη νεολαια :Sγκρανι ποτε και ουτε θελω,μιλφ ναι αλλα δεν ψαχνω κατι τετοιο,θελω νεες ;)
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Πήγαινε στην Ίνα απο την Βουλγαρία στο Εξηκίου 18 όροφος.Θα σε καλύψει απόλυτα,κοντή με κωλάρα και παιδικό πρόσωπο.παιδια καλησπερα με λενε γιαννη και εχω ερθει Αθηνα απο επαρχεια για σπουδες πρωτοετης.χωρισα προσφατα με την κοπελα μου λογω αποστασης και επειδη δεν την παλευω αλλο με το χερι ψαχνω καμια ιεροδουλη που να ταιριαζει στα γουστα μου αλλα οσο και να ψαχνω δεν βρισκω και ειπα να ζητησω την βοηθεια σας.συγκεκριμενα ψαχνω για κοντοπουτανο με κωλαρα και σχετικα ομορφο προσωπο 18-22 χρονων.οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω να απαντησει.
ρε με τρολλαρετε 19 χρονων ειμαι,τι να θελω γιαγιαδες ;
Τύπε, στο σχολείο που σε βοήθησε να περάσεις στο πανεπιστήμιο (και μπράβο σου) είχες συνομήλικες καθηγήτριες; Ή τα έμαθες από γκράνια; Άκου τι σου λέμε, κερδισμένος θα βγεις.
swanfiltrakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε φιλε τι να την κανω την γρια κοτα ? αν ειναι να γαμαω και να βλεπω μια που ειναι σαν τις θειες μου απο το χωριο θα γυρισω σπιτι με 500 ψυχολογικασυμβουλες σου δινουμε τυπε.η γρια κοτα εχει το ζουμι,τι να τις κανεις τις μικρες;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι τι εχουν οι θειες απτο χωριο τυπε?ρε φιλε τι να την κανω την γρια κοτα ? αν ειναι να γαμαω και να βλεπω μια που ειναι σαν τις θειες μου απο το χωριο θα γυρισω σπιτι με 500 ψυχολογικα
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 529
- Πόντοι
- 96
στερνη μου γνωση να σε ειχα τοτε θα λες αργοτερα που θα καταλαβεις τυπερε φιλε τι να την κανω την γρια κοτα ? αν ειναι να γαμαω και να βλεπω μια που ειναι σαν τις θειες μου απο το χωριο θα γυρισω σπιτι με 500 ψυχολογικα
γιατι τι εχουν οι θειες απτο χωριο τυπε?
Δεεεερμα Βιλούουουουδο...
Επισκέπτης
ωραιο παραδειγμαΤύπε, στο σχολείο που σε βοήθησε να περάσεις στο πανεπιστήμιο (και μπράβο σου) είχες συνομήλικες καθηγήτριες; Ή τα έμαθες από γκράνια; Άκου τι σου λέμε, κερδισμένος θα βγεις.
swanfiltrakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ουφου ρε μαν,δεν μπορω να το σκεφτομαιγιατι τι εχουν οι θειες απτο χωριο τυπε?