Νέα

βοηθηστε εναν συνανθρωπο :P

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swanfiltrakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.679
Πόντοι
2.606
τυπε κανε μια βολτα μεταξι να εκτιμησεις παλι το χερι σου  :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
τυπε για να γαμησεις γκρανι θα πρεπει να ξερεις και πρωτες βοηθειες σε περιπτωση ανακοπης   :S
ο απολυτος δε δινει πρωτες βοηθειες τυπε.απλα τις συνοδευει στην τελευταια τους κατοικια :priest:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.804
Πόντοι
3.656
ο απολυτος δε δινει πρωτες βοηθειες τυπε.απλα τις συνοδευει στην τελευταια τους κατοικια :priest:

τοτε τυπε για να γαμησεις γκρανι θελεις κι αλλους τρεις μαζι σου για να κουβαλατε το φερετρο  :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
παιδια καλησπερα με λενε γιαννη και εχω ερθει Αθηνα απο επαρχεια για σπουδες πρωτοετης.χωρισα προσφατα με την κοπελα μου λογω αποστασης και επειδη δεν την παλευω αλλο με το χερι ψαχνω καμια ιεροδουλη που να ταιριαζει στα γουστα μου αλλα οσο και να ψαχνω δεν βρισκω και ειπα να ζητησω την βοηθεια σας.συγκεκριμενα ψαχνω για κοντοπουτανο με κωλαρα και σχετικα ομορφο προσωπο 18-22 χρονων.οποιος μπορει να βοηθησει παρακαλω να απαντησει.
Πήγαινε στην Ίνα απο την Βουλγαρία στο Εξηκίου 18 όροφος.Θα σε καλύψει απόλυτα,κοντή με κωλάρα και παιδικό πρόσωπο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ρε με τρολλαρετε 19 χρονων ειμαι,τι να θελω γιαγιαδες ;  :think:

Τύπε, στο σχολείο που σε βοήθησε να περάσεις στο πανεπιστήμιο (και μπράβο σου) είχες συνομήλικες καθηγήτριες; Ή τα έμαθες από γκράνια; Άκου τι σου λέμε, κερδισμένος θα βγεις.

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.256
Πόντοι
6.765
Ο τύπος την ανάγκη να γαμήσει την είχε απο μεσοβδόμαδα.
Για χάρη μας ρωτάει την ΚΥΡΙΑΚΗ ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

swanfiltrakia

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
συμβουλες σου δινουμε τυπε.η γρια κοτα εχει το ζουμι,τι να τις κανεις τις μικρες; :rockon:
ρε φιλε τι να την κανω την γρια κοτα ? αν ειναι να γαμαω και να βλεπω μια που ειναι σαν τις θειες μου απο το χωριο θα γυρισω σπιτι με 500 ψυχολογικα :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε τι να την κανω την γρια κοτα ? αν ειναι να γαμαω και να βλεπω μια που ειναι σαν τις θειες μου απο το χωριο θα γυρισω σπιτι με 500 ψυχολογικα :P
γιατι τι εχουν οι θειες απτο χωριο τυπε? :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
στερνη μου γνωση να σε ειχα τοτε θα λες αργοτερα που θα καταλαβεις τυπε

Επισκέπτης
Τύπε, στο σχολείο που σε βοήθησε να περάσεις στο πανεπιστήμιο (και μπράβο σου) είχες συνομήλικες καθηγήτριες; Ή τα έμαθες από γκράνια; Άκου τι σου λέμε, κερδισμένος θα βγεις.
ωραιο παραδειγμα  :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom