Νέα

βοηθεια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mathousalas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:knockinb: τα συνεργεια μαγκεσ κ ζηταω βοηθεια στο προβλημα.μετα απο αναγκαστικη επισκεψη σε συνεργειο στο δρομο τησ επιστροφησ το αμαξι φρεναριζε το μοτερ κ πριν το καταλαβω κοβη ιμαντα εκεντροφορου.ποιον :knockinb: κ ποσο?να ξεκινησω με :pipa2: η να :headbang:?ευχαριστω.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Θα χρειαστεις Φλατζα κυλινδροκεφαλης και βαλβιδες, γιατι λογικα πρεπει να χτυπησαν μερικες πανω στα εμβολα και να στραβωσαν. Το κοστος εξαρταται απο το μοντελο και το συνεργειο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Την γαμησες.... ετσι απλα και περιεκτικα!

Επισκέπτης
:knockinb: τα συνεργεια μαγκεσ κ ζηταω βοηθεια στο προβλημα.μετα απο αναγκαστικη επισκεψη σε συνεργειο στο δρομο τησ επιστροφησ το αμαξι φρεναριζε το μοτερ κ πριν το καταλαβω κοβη ιμαντα εκεντροφορου.ποιον :knockinb: κ ποσο?να ξεκινησω με :pipa2: η να :headbang:?ευχαριστω.
μαρκα-μοντελο???

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
τι αυτοκινητο εχεις?μηπως αργησες να τον αλλαξεις?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
λεγε εσυ μαλακιες!!!
να δεις σε λιγω ποσοι θα σου στειλουναι pm για το που και το ποτε  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
χιουνται κουπε 99 .αλαξα ιμαντα το καλοκαιρι που μασ περασε.μαλον ο :cum: ο μηχανικοσ τον εβαλε λαθοσ.πωσ τον κινηγαω τωρα το μαστορα?

Επισκέπτης
χιουνται κουπε 99 .αλαξα ιμαντα το καλοκαιρι που μασ περασε.μαλον ο :cum: ο μηχανικοσ τον εβαλε λαθοσ.πωσ τον κινηγαω τωρα το μαστορα?
παπαρια..
βρες μεταχειρισμενη μηχανη..
ασε τις επισκευες..
περισσοτερο θα σου στοιχισει..

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
αν τον εβαζε λαθος δε θα εκανε λαθος χρονισμο η μηχανη και θα το καταλαβενες στο δρομο?

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον το συνεργειο ειναι στον αλμυρο βολου.για δουλεια στο βολο ειμουνα[επισκευεσ πλοιων] κ στο γυρισμο καιη θερμαστατη κ μετα φλαντζα κεφαλησ.το μονο συνεργειο που μου προτεινε η οδικη βοηθεια ηταν του :cum:.παραμονη χριστουγενων εμεινα στην εθνικη που να το πηγαινα?το κοστοσ απο 400 ευρο εγεινε 650.προχτεσ πηγα να το παρω κ μου ξαναμεινε στο δρομο.λογικο γιατι το μοτερ δουλευε σαν να μην ανεπνεε η σαν να φρεναριζε,εψαχνα για βενζιναδικο η παρκινγκ κ μουσβησε.κοιταω λαδια νερα τιποτα.το απολυτο κενο.οδικη βοηθεια κ σπιτι.το πρωι βλεπω την ακρη του ιμαντα ναχη σκιση το ψευτοκαπακο κ να εξεχη λιγο.το αμαξι παραμενη στο γκαραζ του σπιτιου μεχρι να βρω τροπο να τον  :fuck2: :knockinb: :s&m_1: :s&m_3: :pipa1: :fuck1:

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον το συνεργειο ειναι στον αλμυρο βολου.για δουλεια στο βολο ειμουνα[επισκευεσ πλοιων] κ στο γυρισμο καιη θερμαστατη κ μετα φλαντζα κεφαλησ.το μονο συνεργειο που μου προτεινε η οδικη βοηθεια ηταν του :cum:.παραμονη χριστουγενων εμεινα στην εθνικη που να το πηγαινα?το κοστοσ απο 400 ευρο εγεινε 650.προχτεσ πηγα να το παρω κ μου ξαναμεινε στο δρομο.λογικο γιατι το μοτερ δουλευε σαν να μην ανεπνεε η σαν να φρεναριζε,εψαχνα για βενζιναδικο η παρκινγκ κ μουσβησε.κοιταω λαδια νερα τιποτα.το απολυτο κενο.οδικη βοηθεια κ σπιτι.το πρωι βλεπω την ακρη του ιμαντα ναχη σκιση το ψευτοκαπακο κ να εξεχη λιγο.το αμαξι παραμενη στο γκαραζ του σπιτιου μεχρι να βρω τροπο να τον  :fuck2: :knockinb: :s&m_1: :s&m_3: :pipa1: :fuck1:

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το μοτερ πηγενε φρεναριστο κ εψαχνα για παρκινγ η βενζιναδικο

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κ σιγα μη πληρωσω εγω τη :cum: του μα;στορα

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειδοποιησα το σωματειο μηχανικων αυτοκινητων βολου κ του πειραια κ μουπαν  :knockinb: .

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εμπειρογνωμονα θα φερω να δη τη ζημια να μου δοση μια αναφορα κ μετα σδοε γιατι δεν μουδινε αποδειξη με τιποτα ο  :cum: κ καπακι αγωγη.απλα ροταω αν αυτοσ ειναι ο σωστοσ τροποσ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Πιθανον σου αλαξε μονο ιμαντα, και δεν σου αλαξε τεντωτηρα και ραουλο-α.
Μπορει να χαλασε κατι απο αυτα τα δυο και να την επαθες.
Αν κοπηκε ο ιμαντας τοτε ηταν προβληματικος.
Αλλα και αν ηταν ετοιμος να κοπει θα σου ειχε διξει σημαδια απο πριν.
Αλλιως αν εσπασε ο τεντωτηρας (οπως την εχω παθει εγω) ξεχρονιζετε και χτυπανε βαλβιδες πανω στα πιστονια.
Εχω ακουσει οπελ κορσα που εχει κοψει ιμαντα και καθαρισε με μια φλαντζα κεφαλης
αλλα και χοντα σιβικ που αλαξε απο μοτερ μεχρι και καταλυτη!

Καλα ειναι οταν αλαζουμε ιμαντα να αλαζουμε και τα παρελκομενα του. και αν ειναι του εμποριου και οχι της αντιπρωσωπιας τουλαχιστων να ειναι επωνυμη μαρκα. Το κοστος του ειναι μιδαμηνο σε σχεση με την ζημια που θα γινει αν κατι παει στραβα.

OP
OP
M

mathousalas

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το αμαξι δουλευε μια χαρα!στο βολο εμεινα απο θερμαστατη-εκαψε φλαντζα κεφαλησ!αυτο μου αλαξε ο  :cum: ο βολιοτησ.αυτοσ εβαλε λαθοσ το χρονισμο του μοτερ.μαλον θαπινε τιποτα μπαφουσ .ξερω γω?

Επισκέπτης
το μπουζι του διαφορικου..
ρωτας αλλα επιμενεις στα δικα σου..
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ..
τραβηξου οπου θελεις..
τον χρονο σου θα χασεις..
τραβα βρες μια μεταχειρισμενη μηχανη & καθαρισες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom