Νέα

βοηθεια σε φιλο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες ενας φιλος(τον εχω εδω μαζι τωρα)γαμουσε την αδερφη τις γκομενας του. σημερα το εμαθε η γκομενα του,ειδε φωτο τις αδερφη τις στο λαπτοπ του.εννοειτε οτι η γκομενα τα πηρε στο κρανιο,εγινε τις πουτανας,δηλαδη.η γκομενα του ειπε οτι δεν θα πει τιποτα στην αδερφη τις,αλλα αυτος να τραβηχτει απο την αδερφη τις.εννοειτε οτι τον χωρισε αυτη.τον πηρε τηλεφωνο η αδερφη τις γκομενας του,και τον ρωτουσε ποτε θα βρεθουνε να γαμηθουνε,διοτι οπως ειπαμε,δεν γνωριζει τιποτα αυτη.
ο φιλος θελει να συνεχισει να την γαμαει αυτος,και στα αρχιδια για την αλλη.εγω του ειπα να πει την αληθεια στην αδερφη τις γκομενας,και στα αρχιδια του οτι και να γινει.
τι λετε να κανει εσεις?
τι τον συμβουλευετε?

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
για τι ηλικιες μιλαμε???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες ενας φιλος(τον εχω εδω μαζι τωρα)γαμουσε την αδερφη τις γκομενας του. σημερα το εμαθε η γκομενα του,ειδε φωτο τις αδερφη τις στο λαπτοπ του.εννοειτε οτι η γκομενα τα πηρε στο κρανιο,εγινε τις πουτανας,δηλαδη.η γκομενα του ειπε οτι δεν θα πει τιποτα στην αδερφη τις,αλλα αυτος να τραβηχτει απο την αδερφη τις.εννοειτε οτι τον χωρισε αυτη.τον πηρε τηλεφωνο η αδερφη τις γκομενας του,και τον ρωτουσε ποτε θα βρεθουνε να γαμηθουνε,διοτι οπως ειπαμε,δεν γνωριζει τιποτα αυτη.
ο φιλος θελει να συνεχισει να την γαμαει αυτος,και στα αρχιδια για την αλλη.εγω του ειπα να πει την αληθεια στην αδερφη τις γκομενας,και στα αρχιδια του οτι και να γινει.
τι λετε να κανει εσεις?
τι τον συμβουλευετε?
ποια κανει καλυτερο γαμησι τυπε?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για τομπούτσο καβάλα οι γκόμενες  :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ισως θα έπρεπε να πει σε αυτή που γαμάει ότι υποπτεύεται ότι τους έχει ανακαλύψει η αδερφή της, και θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί, ή ακόμη και να μην συναντιούνται τόσο συχνά.

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
να πω οτι η αδερφη τις γκομενας,εχει και γκομενο κανονικα εδω και 1 χρονο.
μιλαμε ουτε σε σηριαλ τετοια μπερδεματα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
30 ο φιλος η 27 η γκομενα 24 η αδερφη τις.
τυπε η αδερφη τις γκομενας ειναι καλυτερη,αλλα η γκομενα ειναι πρωτη στα τσιμπουκια.
τυπε τοτε να κρατησει την γκομενα
οπως ειναι γνωστο οταν πετυχει το τσιμπουκι τυφλα ναχει το γαμησι :2funny:
ειναι και πιο ξεκουραστο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ λέω να το πούνε και στην αδελφή της και να αρχίσουνε τις παρτούζες!  :fuck1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ λέω να το πούνε και στην αδελφή της και να αρχίσουνε τις παρτούζες!  :fuck1:

Να πάρει όμως μέρος στις παρτούζες και ο arcans80! Ως ανταμοιβή που προσφέρθηκε να βοηθήσει το φίλο του στη δύσκολη αυτή στιγμή! :grin: :grin: :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
η τσαπου για τις γυναικες ειναι το καλυτερο φαρμακο αν νομιζει οτι περναει καλα τις λεει τις μικρης την ιστορια και αποφασιζουν απο κοινου.

Επισκέπτης
μαγκες [glow=red,2,300]ενας φιλος[/glow](τον εχω εδω μαζι τωρα)γαμουσε την αδερφη τις γκομενας του. σημερα το εμαθε η γκομενα του,ειδε φωτο τις αδερφη τις στο λαπτοπ του.εννοειτε οτι η γκομενα τα πηρε στο κρανιο,εγινε τις πουτανας,δηλαδη.η γκομενα του ειπε οτι δεν θα πει τιποτα στην αδερφη τις,αλλα αυτος να τραβηχτει απο την αδερφη τις.εννοειτε οτι τον χωρισε αυτη.τον πηρε τηλεφωνο η αδερφη τις γκομενας του,και τον ρωτουσε ποτε θα βρεθουνε να γαμηθουνε,διοτι οπως ειπαμε,δεν γνωριζει τιποτα αυτη.
τι λετε να κανει εσεις?
τι τον συμβουλευετε?
αλβανος κι αυτος?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
και εγώ είμαι ο γκόμενος της αδελφής της γκόμενας που πηδάω και αυτή γιατί ο φίλος της γκόμενας πηδώντας την αδελφή της γκόμενας, δεν ικανοποιούσε την γκόμενα και έτσι αναγκάστηκε να ριχτεί στον γκόμενο της αδελφής της γκόμενας.
ω ντιρ λαντά, φεύγω για ντεπόν.  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εγώ είμαι ο γκόμενος της αδελφής της γκόμενας που πηδάω και αυτή γιατί ο φίλος της γκόμενας πηδώντας την αδελφή της γκόμενας, δεν ικανοποιούσε την γκόμενα και έτσι αναγκάστηκε να ριχτεί στον γκόμενο της αδελφής της γκόμενας.
ω ντιρ λαντά, φεύγω για ντεπόν.  
ουτε ο παπακαλιατης τετοιο μπλεξιμο ρε τυπε :2funny:

OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Να πάει να γαμηθεί. Κι εσύ μαζί του.
Και πες του ότι δεν τον κάνει περισσότερο άντρα αυτό που έκανε.
απο πουσταρια συμβουλες δεν θελουμε ρε λιονταρινα.
ασχολησου με τους γαμιαδες σου εσυ.

phantom2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γαμα και τις 2....εποχες κρισης δεν θελει τσιγγουνιες...ΡΕ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ ΑΝΤΡΕΣ...ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ....γαμα τες και τις 2...εκτος αν δεις οτι πας να καψουρευτεις που σε αυτην την περιπτωση στειλτες και τις 2... :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom