pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γιατί κακόγουστο;;;κατι τετοιο κακογουστο ισως ας πουμε.
Ό,τι δεν μας αρέσει το βαφτίζουμε έτσι;;;
Πόσα κιλά κ τί ύψος έχεις γλυκιά μου;;;
Γιατί κακόγουστο;;;κατι τετοιο κακογουστο ισως ας πουμε.
κουμμουνιΤύπε εγώ έχω πολύ ελευθερία στην ζωή μου κ αυτό με χαλάει,σε ένα καθεστώς όπως της Β.Κορέας ή της Κίνα θα είχα μεγαλουργήσει πιστεύω.
Το κακό είναι ότι είμαι κομμούνι σε δημοκρατική χώρα τύπε,ας ελπίσουμε αυτό να αλλάξει σύντομα,με την λύση την δικιά μου ή του υπέρτατου laki!!!κουμμουνι
οσα γουσταρω κυριος.Γιατί κακόγουστο;;;
Ό,τι δεν μας αρέσει το βαφτίζουμε έτσι;;;
Πόσα κιλά κ τί ύψος έχεις γλυκιά μου;;;
Θα την στραβωγαμησανε...γιατι εχεις νευρα ?
τυπε αν γινει η επανασταση κατα λακη σε βλεπωΤο κακό είναι ότι είμαι κομμούνι σε δημοκρατική χώρα τύπε,ας ελπίσουμε αυτό να αλλάξει σύντομα,με την λύση την δικιά μου ή του υπέρτατου laki!!!
Ας αλλάξουμε την ερώτηση λίγο για να σε διευκολύνω.....οσα γουσταρω κυριος.
:-*
ρε παπαζ ημαρτον! :oΑς αλλάξουμε την ερώτηση λίγο για να σε διευκολύνω.....
Είναι τριψήφιο το νούμερο όταν ανεβαίνεις στην ζυγαριά ή όχι;;;
μπολντη το tekken Bγαινει και για πισι;
Τί λες ρε τύπε,έχω αγοράσει την ανάλογη στολή,θα ανακατευτώ με τον λαό του ηγέτη κ όλα εντάξει.τυπε αν γινει η επανασταση κατα λακη σε βλεπω
γιατι μια φορα που λεγατε για παιχνιδια θυμηθηκα τις παλιες ενδοξες εποχες που ελιωνα στο tekken.δεν ξερω τυπισσα για τσεκαρε το
στο γιουτιουμπ γιατι δεν παιζω καθολου γκειμς
στο πι σι
99kg ακριβώς;;;ρε παπαζ ημαρτον! :o
ρεΕναλλακτικά μπορώ να δώσω μερικούς συντρόφους.
Μετριεται σε αλλο συστημα μετρησης του βαρους.Ας αλλάξουμε την ερώτηση λίγο για να σε διευκολύνω.....
Είναι τριψήφιο το νούμερο όταν ανεβαίνεις στην ζυγαριά ή όχι;;;
οχι ρε,εγω εχω ξεφυγει σε τετραψηφιο!99kg ακριβώς;;;
''Φαλενίτσα'' σε φωνάζουν χαϊδευτικά στην παρέα σου;;;οχι ρε,εγω εχω ξεφυγει σε τετραψηφιο!
Τί ρε;;;
ki ayto ειναι απο τα κολακευτικα που μου λενε να φανταστεις!''Φαλενίτσα'' σε φωνάζουν χαϊδευτικά στην παρέα σου;;;
Εναλλακτικά μπορώ να δώσω μερικούς συντρόφους.