alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Υπερβολες. Το παιδι ειναι ελευθερο πνευμα και το εχει αποδειξει.ε οχι και σε ολους/ες.
αλλου κι αλλου βαρας προσοχη.
Υπερβολες. Το παιδι ειναι ελευθερο πνευμα και το εχει αποδειξει.ε οχι και σε ολους/ες.
Προσοχή δεν βαράω πουθενά,απλά με κάποιους πάω κανένα μασάζ κ με κάποιους άλλους όχι.ε οχι και σε ολους/ες.
ναχες και το ps3 με το mortal kombat ομως τυπε
Πες τα ντε,κάτσε να σβήσω το ποστ που μόλις έκανα.Υπερβολες. Το παιδι ειναι ελευθερο πνευμα και το εχει αποδειξει.
Κι εγω το εχω.γαμησετα τυπε μου
ξυνεις πληγες τωρα....
εσυ εχεις αληθεια το ps3?
Μετά την εξεταστική θα μου το κάνεις δωράκι;;;Κι εγω το εχω.
Γιατι, τοσο φοβερο ειναι?
exeis ps3 και καθεσαι εδω μεσα?Κι εγω το εχω.
Γιατι, τοσο φοβερο ειναι?
γιατι ΠΡΙΝ εχεις σκοπο να διαβασεις;Μετά την εξεταστική θα μου το κάνεις δωράκι;;;
Εσένα τί σου χρειάζεται;;;
Δε νομίζω να έχει δυνατότητα chat room....
Του ανηψιού θα'ναι ρε...εκτός αν ο alex κρύβει ένα καταπιεσμένο-στερημένο παιδί μέσα του.exeis ps3 και καθεσαι εδω μεσα?
Ωραιος...
Όσο να πεις,λέω να δώσω 2-3 μαθήματα.γιατι ΠΡΙΝ εχεις σκοπο να διαβασεις;
εχω νευρα και θελω να την πω σε καποιον εστω σε light φαση. :-*Όσο να πεις,λέω να δώσω 2-3 μαθήματα.
Όχι παραπάνω,μην πάθω κ υπερκόπωση.
Το εμπάργκο το ξέχασες εντελώς ε;;;
εχω νευρα και θελω να την πω σε καποιον εστω σε light φαση. :-*
Αν κάποιος στην πει όμως σε μη light φάση δεν θα σου αρέσει καθόλου,τελοσπάντων δεν είμαι αρκετά φτιαγμένος κ γενικά στις καλές μου,κάποια άλλη φορά ίσως....εχω νευρα και θελω να την πω σε καποιον εστω σε light φαση. :-*
Θα φταίνε τα κιλά των διακοπών τα οποιά πήρε πριν καν τελειώσουν οι διακοπές.γιατι εχεις νευρα ?
περιοδος.γιατι εχεις νευρα ?
Θα φταίνε τα κιλά των διακοπών τα οποιά πήρε πριν καν τελειώσουν οι διακοπές.
κατι τετοιο κακογουστο ισως ας πουμε.Αν κάποιος στην πει όμως σε μη light φάση δεν θα σου αρέσει καθόλου,τελοσπάντων δεν είμαι αρκετά φτιαγμένος κ γενικά στις καλές μου,κάποια άλλη φορά ίσως....
Τύπε εγώ έχω πολύ ελευθερία στην ζωή μου κ αυτό με χαλάει,σε ένα καθεστώς όπως της Β.Κορέας ή της Κίνα θα είχα μεγαλουργήσει πιστεύω.ολοι κατι εχετε... αααραξτε η ζωη ειναι ωραια
και ας μην εχεις και παρεα
παιζουν judge dredd τυπεΡε alex το ps3 τί το κάνεις αλήθεια,μαζεύεστε τα παιδιά από τον δικηγορικό σύλλογο κ κάνετε τουρνουά προ;;;;