Νέα

Βοηθεια σ' οσους εχουν αναγκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
800px-Education_Vulva.jpg

Φωτογραφία αιδοίου. Διακρίνονται τα μεγάλα χείλη (3), τα μικρά χείλη (5), η κλειτορίδα (2), η είσοδος του κoλεού (4), το περίνεο και (6)
τι ωραια μουνακια ειναι αυτα τζουροφανουρη!!!!!σας πειραζει που τον εχω εξω και τον βρονταω;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ασχετο..

Για σοβαρή ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα κάνουν λόγο οι Γιατροί του Κόσμου. Η έκκληση τους αφορά σε βασικά τρόφιμα, όπως ρύζι, όσπρια, μακαρόνια, λάδι, γάλα σε κουτί και κυρίως παιδικά γάλατα.

«Ζητάμε βασικά τρόφιμα για να φτιάξουμε οικογενειακά πακέτα ώστε διακριτικά να μπορούν να τα παίρνουν οι άνθρωποι στα σπίτια τους, διατηρώντας την αξιοπρέπειά τους, χωρίς συσσίτια» εξηγεί ο διευθυντής των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης.

Η ανάγκη για τρόφιμα προέκυψε στα τέσσερα πολυϊατρεία της οργάνωσης, Αθήνα, Πέραμα, Θεσσαλονίκη και Χανιά.

«Εκτινάχτηκε ο αριθμός των Ελλήνων, από το 6%-7% πέρσι τουλάχιστον στο 30% φέτος, που ζητούν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από εμάς σε σύνολο 30.000 ανθρώπων τον τελευταίο χρόνο.

Είναι άνθρωποι ηλικιωμένοι, μικροσυνταξιούχοι, νέοι άνεργοι, άνθρωποι με χρόνιες παθήσεις, που έρχονται με αγωνία πολλές φορές και με τη συνταγή από νοσοκομεία στο χέρι γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τη συμμετοχή τους. Αυτό που μας σόκαρε όμως περισσότερο είναι ότι τώρα πολλοί μας ζητούν και τρόφιμα», λέει ο κ.Κανάκης.

«Φέτος αλλάζουμε προσανατολισμό και ενώ πέρσι είχαμε στείλει 5-6 κοντέινερ με τρόφιμα στην Ουγκάντα, φέτος τα θέλουμε για την Ελλάδα. Αυτό που ζούμε εμείς είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, διαπιστώνουμε ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες και θα αυξάνονται συνεχώς», λέει ο γιατρός, Γιάννης Μουζάλας, μέλος του Δ.Σ. της οργάνωσης.

«Οφείλουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Πρέπει να πάμε παραπέρα» καταλήγει ο κ.Κανάκης επισημαίνοντας τη σημασία που έχει και η οικονομική στήριξη της οργάνωσης σήμερα.

Η κάθετη μείωση σε βαθμό κατάργησης των κονδυλίων από το Δημόσιο, λόγω περικοπών, αλλά και από τον ιδιωτικό τομέα λόγω της κρίσης που έχει μειώσει απελπιστικά τους πόρους των Γιατρών του Κόσμου, καθιστούν, όπως τονίστηκε, ζωτικής σημασίας την οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών φαρμάκων και αναλώσιμων υλικών, αλλά κυρίως εμβολίων για παιδιά, καθώς, φέτος για πρώτη φορά, γονείς χωρίς ασφάλιση αδυνατούν να τα εξασφαλίσουν για τα παιδιά τους, με κίνδυνο να δούμε στην Ελλάδα ξεχασμένες αρρώστιες να επιστρέφουν.

Τόποι συγκέντρωσης τροφίμων:
• Σαπφούς 12, Πλατεία Κουμουνδούρου, Αθήνα
• Αριστείδου 5 & Ξενοφώντος, Πέραμα
• Ίωνος Δραγούμη 65, Θεσσαλονίκη
• Μπόνιαλη 11, Χανιά
• Κράνου 13, Καβάλα

Επίσης ζητούν οικονομική ενίσχυση για την αγορά αντιβιοτικών, αντιπυρετικών φαρμάκων καθώς και αναλώσιμων υλικών (γάζες, επίδεσμοι, σύριγγες, βελόνες).

• ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Αρ. Λογ/σμού: 141/29611217
(IBAN: GR2701101410000014129611217)

• ALPHA BANK: Αρ. Λογ/σμού: ν199-00-2002-002401
(IBAN: GR0601401990199002002002401)

• MARFIN EGNATIA BANK: Αρ. Λογ/σμού: 0061274407
(IBAN: GR1602802010000000061274407)

• ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ: Αρ. Λογ/σμού: 00089331894-9
(IBAN: GR2609611400000000893318949)
Μετά την κατάθεση σας, καλέστε στο 210 3213150 ώστε να σας αποσταλεί η απόδειξη δωρεάς.

• ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (Visa, Mastercard, American Express, Diners).

Οι Γιατροί του Κόσμου, σύμφωνα με τις αρχές τους και την πάγια τακτική της Οργάνωσης, θα παραδώσουν οι ίδιοι όλο το υλικό στον πληθυσμούς που το έχουν ανάγκη.
ειναι καλη η προσπαθεια που κανουν οι γιατροι!!!παντως καλο ειναι οποιος μπορει να δινει οτι μπορει μαγκες

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Τύπε Φανούρη,κάνε και τις κατάλληλες αντιστοιχίσεις στους αριθμούς να σε σεβαστώ.

Μεγάλε(ψηλέ) στο μυαλό μου είσαι;
Αυτό έκανα μόλις και η απόδειξη.
Τα είχαν λάθος.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε εχω μοιραστει πολλες τακτικες μαζι σας
δεν εχεις να λες μετα οτι ειμαι εβραιος  :grin:
σημερα εδωσες δωρεαν μαθηματα νεαρε μου!!!ευγε σου....ειδικα το σκηνικο με τα τρυγονια μου αρεσε πολυ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ειναι καλη η προσπαθεια που κανουν οι γιατροι!!!παντως καλο ειναι οποιος μπορει να δινει οτι μπορει μαγκες
Εμένα πάντως μου περισσεύει η ευχή μου κ την δίνω συνέχεια.

Εννιότε όταν βρω στον δρόμο μου πηγαίνοντας να γαμήσω κανέναν μετανάστη του τα προσφέρω με ευχαρίστηση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εχω μοιραστει πολλες τακτικες μαζι σας
δεν εχεις να λες μετα οτι ειμαι εβραιος  :grin:
τυπε εισαι σωστος αλλα πρεπει να κανεις και αλλες αναλυσεις γιατι πολλοι απο εδω ειναι αγαπουλιδες και πρεπει να μαθουν :rockon:

Επισκέπτης
Εμένα πάντως μου περισσεύει η ευχή μου κ την δίνω συνέχεια.

Εννιότε όταν βρω στον δρόμο μου πηγαίνοντας να γαμήσω κανέναν μετανάστη του τα προσφέρω με ευχαρίστηση.
Συνιστώ να χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης κατάλληλα,ειδάλλως κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε εισαι σωστος αλλα πρεπει να κανεις και αλλες αναλυσεις γιατι πολλοι απο εδω ειναι αγαπουλιδες και πρεπει να μαθουν :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στα αρχιδια μου. Ας τα μαθουν μονοι τους!
Μην κοιτας τωρα που ειχα ορεξη και αρχισα τα σεντονια!!!!  :grin:

* Μην τους μαθαινεις ποτε πολλα ωστε να μην μπορουν να τα χρησιμοποιησουν εναντιον σου!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και για να σοβαρευτώ λίγο...

Η αλήθεια είναι ότι η όποια προσφαρά είναι πάρα πολύ πιθανό να φαγωθεί από μεσάζοντες-καλοθελητές γαμώ την ράτσα τους(είτε εκκλησία,είτε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση,είτε...). :tickedoff:

Οπότε το καλύτερο είναι να προσφέρει κανείς σίγουρα κάπου που ξέρει,στην τελική κ τον γειτονά σου ακόμα να βοηθήσεις με μια οικονομική δυσκολία ώστε να μην καταλήξει στον δρόμο το ίδιο είναι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συνιστώ να χρησιμοποιείς τα σημεία στίξης κατάλληλα,ειδάλλως κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς :grin:
θα ακολουθήσω την συμβουλή γιατί βλέπω υπάρχουν αρκετοί κακοπροαίρετοι άνθρωποι. :2funny: :2funny: :2funny:

ειπα και εγω!!!!κυνηγαει μεταναστες ο παπαζολης; :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

* Μην τους μαθαινεις ποτε πολλα ωστε να μην μπορουν να τα χρησιμοποιησουν εναντιον σου!!!!
Πόσα σεντόνια είναι τα ''πολλά'' ;;; :tooth: :tooth: :tooth:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τι εναντιον σου ρε τυπε
δεν θα τα μαθεις στον λιλα και στον γιαννοραννια για να στην πεσουν :2funny:
ολοι θελουν τετοιες αναλυσεις παντως :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom