pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Δηλαδή αν σου πω θα έχω καλές συστάσεις ε;;;πολυ ρωτας για τις τρανς....θελεις κατι? πες το μη ντρεπεσαι, σε ξερουμε πια
Όπα Μεμάκο!!!!
Δηλαδή αν σου πω θα έχω καλές συστάσεις ε;;;πολυ ρωτας για τις τρανς....θελεις κατι? πες το μη ντρεπεσαι, σε ξερουμε πια
Κοίτα μπορεί να είναι όντως χαβαλές δεν διαφωνώ,από την άλλη μπορεί να είναι κ εκτόνωση κόμπλεξ(συμβαίνει συχνά στο ίντερνετ),αυτό δεν μπορώ να το ξέρω,αν ήμουν σίγουρος θα είχα κ γω μια πολύ χειρότερη συμπεριφορά να είσαι σίγουρη.δεν θα εμπαινα καν στον κοπο,δεν παρεξηγω τον χαβαλε σαν καποιους αλλους!
αμα θες να τον φας και να σε προσεξουνε, να πω μια καλη κουβεντα, τζαμπα ειναιΔηλαδή αν σου πω θα έχω καλές συστάσεις ε;;;
Όπα Μεμάκο!!!!
σιγα μη σκισεις κανα καλσον.....θεατρινα....Κοίτα μπορεί να είναι όντως χαβαλές δεν διαφωνώ,από την άλλη μπορεί να είναι κ εκτόνωση κόμπλεξ(συμβαίνει συχνά στο ίντερνετ),αυτό δεν μπορώ να το ξέρω,αν ήμουν σίγουρος θα είχα κ γω μια πολύ χειρότερη συμπεριφορά να είσαι σίγουρη.
Για πες το συνθηματικό,τί τους λες κ σε ''προσέχουνε''.αμα θες να τον φας και να σε προσεξουνε, να πω μια καλη κουβεντα, τζαμπα ειναι
Να χώνεσαι έτσι οι τρανς στο μάθανε;;;σιγα μη σκισεις κανα καλσον.....θεατρινα....
poly to φιλοσοφεις το θεμα ρε παπαζ!Κοίτα μπορεί να είναι όντως χαβαλές δεν διαφωνώ,από την άλλη μπορεί να είναι κ εκτόνωση κόμπλεξ(συμβαίνει συχνά στο ίντερνετ),αυτό δεν μπορώ να το ξέρω,αν ήμουν σίγουρος θα είχα κ γω μια πολύ χειρότερη συμπεριφορά να είσαι σίγουρη.
σολουν οσοι την λενε ετσι ξερουν οτι ψαχνουν για πουτσοΓια πες το συνθηματικό,τί τους λες κ σε προσέχουνε.
Ντάξει μπορεί να έχω φάει ''κόλλημα'' αδίκως στην περιπτωσή σου.poly to φιλοσοφεις το θεμα ρε παπαζ!
σιγα...
αν ειναι αυτο ή αν ειναι εκεινο... ποιος νοιαζεται στην τελικη.
Τυπε μου παιζεις κιολας?. . .ναχες και το ps3 με το mortal kombat ομως τυπε
Τύπε μην σπαμαρεις.
ταιζει πολυ κοσμο..Και όσο και να κατηγορείται η Εκκλησία, δικαίως ή αδίκως, μοιράζει καθημερινά 10000 γεύματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το έχω δει με τα μάτια μου παιδια...υπάρχει πολύ πείνα. Με αξιοπρέπεια όμως. Κανεις δεν κατηγορεί ή λυπάται αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται να φάνε.
Υποστήριξη θέλουνε.
Μπορεί να είμαστε και εμεις αύριο εκει.
Τα καλάθια στο σουπερ είναι μια λύση! Καλά λέει ο φουφουτος.
Ας μην κλαψομουνιάζουμε συνέχεια, και ψάχνουμε να βρουμε τους φοβερούς υπαίτιους, και να κατηγορούμε τους πάντες!
ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε!