Νέα

Βοηθεια σ' οσους εχουν αναγκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα foufoutos_30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 362
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν θα εμπαινα καν στον κοπο,δεν παρεξηγω τον χαβαλε σαν καποιους αλλους! :2funny:
Κοίτα μπορεί να είναι όντως χαβαλές δεν διαφωνώ,από την άλλη μπορεί να είναι κ εκτόνωση κόμπλεξ(συμβαίνει συχνά στο ίντερνετ),αυτό δεν μπορώ να το ξέρω,αν ήμουν σίγουρος θα είχα κ γω μια πολύ χειρότερη συμπεριφορά να είσαι σίγουρη. :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κοίτα μπορεί να είναι όντως χαβαλές δεν διαφωνώ,από την άλλη μπορεί να είναι κ εκτόνωση κόμπλεξ(συμβαίνει συχνά στο ίντερνετ),αυτό δεν μπορώ να το ξέρω,αν ήμουν σίγουρος θα είχα κ γω μια πολύ χειρότερη συμπεριφορά να είσαι σίγουρη. :grin:
σιγα μη σκισεις κανα καλσον.....θεατρινα.... :birdman:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
poly to φιλοσοφεις το θεμα ρε παπαζ!
σιγα...
αν ειναι αυτο ή αν ειναι εκεινο... ποιος νοιαζεται στην τελικη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
poly to φιλοσοφεις το θεμα ρε παπαζ!
σιγα...
αν ειναι αυτο ή αν ειναι εκεινο... ποιος νοιαζεται στην τελικη.
Ντάξει μπορεί να έχω φάει ''κόλλημα'' αδίκως στην περιπτωσή σου.

Αλλά μου έχει καρφωθεί ότι εσύ κωλοτρίβεσαι επίτηδες κ όχι όπως ο περιπτεράς αθώα για να ψαρέψει κανέναν πελάτη για τις τρανς του... :grin:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Mortal-Kombat-PS3-Mandatory-Install.jpg
    Mortal-Kombat-PS3-Mandatory-Install.jpg
    273 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οποιος δεν θελει να παει ρρουχα και λοιπα στις εκκλησιες επειδη δεν τα παει καλα με τους παπαδες, μπορει να τηλεφωνησει στην μητροπολη της περιοχης του και να ζητησει πληροφοριες σχετικα με οικογενειες που εχουν μεγαλες δυσκολιες και να τους παει 2-3 πραγματα..ισως βγαλει κατι ετσι

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
για οσους μενουν πειραια - φαληρο τροφιμα,ρουχα,παπουτσια μπορουν να πηγαινουν καθημερινα στην παναγια την μυρτιδιωτισσα που βρισκεται απεναντι απο το δελφιναριο που παιζει ο σεφερλης. (τηλ 210-4173334)
επισης για περαιτερω βοηθεια σε συγκεκριμενους ανθρωπους που εχουν  μεγαλη αναγκη μπορει να μιλησει με τον πατερ αντωνιο δευτερα-πεμπτη 11-1 στον αγιο νικολαο πειραια

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μόνο που βλέπω Εκκλησσία και λοιπούς βγάζω σπυράκια...

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
στα σουπερμαρκετ σκλαβενιτης υπαρχουν καλαθια που εχει βαλει η μητροπολη και βαζει οποιος μπορει πραγματα που εχει ψωνισει
οσο για τους λιγδες που λενε βλεπω εκκλησια κι κατι παθαινω, καντε τοτε καμια κινηση καραγκιοζακια εσεις για να βοηθησετε τον κοσμο που εχει αναγκη..βαλτε κανα καλαθι εξω απο το σπιτι σας υπερ πτωχων  και σκαστε με την μιζερια σας

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Και όσο και να κατηγορείται η Εκκλησία, δικαίως ή αδίκως, μοιράζει καθημερινά 10000 γεύματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το έχω δει με τα μάτια μου παιδια...υπάρχει πολύ πείνα. Με αξιοπρέπεια όμως. Κανεις δεν κατηγορεί ή λυπάται αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται να φάνε.
Υποστήριξη θέλουνε.
Μπορεί να είμαστε και εμεις αύριο εκει.

Τα καλάθια στο σουπερ είναι μια λύση! Καλά λέει ο φουφουτος.
Ας μην κλαψομουνιάζουμε συνέχεια, και ψάχνουμε να βρουμε τους φοβερούς υπαίτιους, και να κατηγορούμε τους πάντες!
ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε!

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Και όσο και να κατηγορείται η Εκκλησία, δικαίως ή αδίκως, μοιράζει καθημερινά 10000 γεύματα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το έχω δει με τα μάτια μου παιδια...υπάρχει πολύ πείνα. Με αξιοπρέπεια όμως. Κανεις δεν κατηγορεί ή λυπάται αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται να φάνε.
Υποστήριξη θέλουνε.
Μπορεί να είμαστε και εμεις αύριο εκει.

Τα καλάθια στο σουπερ είναι μια λύση! Καλά λέει ο φουφουτος.
Ας μην κλαψομουνιάζουμε συνέχεια, και ψάχνουμε να βρουμε τους φοβερούς υπαίτιους, και να κατηγορούμε τους πάντες!
ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε!
ταιζει πολυ κοσμο..
και διαβαζεις μερικα τσολια που το μονο που κ;ανουν ειναι να κατακρινουν τους παπαδες και συνεχεια αναμασανε αυτο..δεν τα δινω λεει ο μαλακας ο ευρωαλβανος σε εκκλησια εγω..και το γραφει κι με στομφο το γιδι..
κοιταχτε ρε γιδια πως θα βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας και αφηστε τις φιλοσοφιες στην ακρη..καλως η κακως για εσας το κανει η εκκλησια αυτο..δεν γουσταρετε?? να βαλετε τοτε καλαθια υπερ πτωχων εξω απο τα σπιτια σας
γιδια ε γιδια
ευρωαλβανα

OP
OP
foufoutos_30

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
το ν αφηνουμε σ αυτα τα καλαθακια της μητροπολης 2 πακετα μακαρονια και 2 κονσερβες δεν κοστιζει τπτ..5 ευρω? οσο 2 φρεντο..θα φανε 10 ανθρωποι ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom