thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.857
- Πόντοι
- 456
φιλε,υπαρχει λυση,ελα πμ.το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα;;
φιλε,υπαρχει λυση,ελα πμ.το θεμα ειναι τι μπορω να κανω τωρα;;
στειλε περιμενωφιλε,υπαρχει λυση,ελα πμ.
καλημερα ειχα κανονισει σαββατο βραδυ με ενα συγκεκριμενο πρακτορειο για μια συναντηση το ραντεβου τελικα ακυρωθηκε υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα;;τα εστειλα μεσω western union to site σε παρακαλω σαν moderator που εισαι βοηθησε με εχω ολα τα αποδεικτικα στοιχεια μηνυματα που επιβεβαιωνουν επι 3 μερες που μου λενε οτι θα μου βαλουν τα λεφτα και δε μου τα βαζουν και την αποδειξη της western union μη με ξεχασεισ ειναι σημαντικο
Τι λες ρε Μεμο, εγω να τον υπερασπιστω?κανονικα θα επρεπε ο πιρφοροαλεξ να ειχε αναλαβει ηδη την νομικη υπερασπιση του τυπου ssgti αφιλοκερδως αλλα κανει οτι δε βλεπει το νημα νομιζεις κακομοιρη πως αυτη σου η συμπεριφορα θα σου δωσει ποντους στη διεκδικηση της θεσης μοντ που ορεγεσαι?
εδω δε γραφει οτι σε 10 εργασημες στα επιστρεφουν;;αυτο καταλαβαινω γω δικηγορεΤι λες ρε Μεμο, εγω να τον υπερασπιστω?
Εγω θα υπερασπιζόμουνα αυτόν που του εφαγε τα λεφτα, πολύ προθυμοτερα.
Δεν αξιζει υπερασπισεως καποιος που προκαταβαλει χρηματα σε βιζιτα.
Και ας παρεξηγηθεί ο φιλος, δεν πειραζει. Είναι η αποψη μου. Αν του τα φαγανε, πολύ καλα κανανε και του τα φαγανε.
Υ.Γ. Να αναφερω παλι ένα παράδειγμα από την δικαστηριακη μου εμπειρια. 19χρονος βαζει μια αγγελια και λεει ότι πουλαει μια SLK 3.500 ευρω. Μούφα. Τον παιρνουν τηλεφωνο τριαντα ατομα. ΤΡΕΙΣ από αυτους, συμφωνουν να του...καταθεσουν τα χρηματα χωρις να δουν το αυτοκινητο!!!! Για να μην χασουν την ευκαιρια!!!
Και ηρθε μετα ο ενας και ηθελε υπερασπιση. Του λεω ποια υπερασπιση? Τον άλλο θα υπερασπιζομουν ανετα. Εσυ καλα να παθεις.
Χρυσέ μου ανθρωπε, σε παρακαλω.εδω δε γραφει οτι σε 10 εργασημες στα επιστρεφουν;;αυτο καταλαβαινω γω δικηγορε
ναι και παλι σας λεω οτι μου φαινεται δυσκολο να μη μου τα επιστρεψουνΧρυσέ μου ανθρωπε, σε παρακαλω.
Σε πουτανοσάιτ αναφέρεσαι.
Ωραια, το γραφει. Ωραια, σε εξαπατησαν και δικαιουσαι να τα ζητησεις πισω.
Αυτο ειναι το θεμα?
Γιατι προπληρωσες βίζιτα, μπορεις να μου εξηγησεις?
Εδω τις φωναζουμε, τις πληρωνουμε, κι αν κατι μας στραβωσει τους λεμε μετανιωσαμε, φερε τα λεφτα πισω και φυγε.
ναι και παλι σας λεω οτι μου φαινεται δυσκολο να μη μου τα επιστρεψουν
Οκ σταματω.ετσι ηταν οι οροι
Για ποιον λογο προπληρωσες βιζιτα.
To πιο πιθανο είναι οτι θα σου επιστρεψουν 2 τριχωτα παπαρια.ναι και παλι σας λεω οτι μου φαινεται δυσκολο να μη μου τα επιστρεψουν
Ρε τύπε μάλλον ζήτησε να κλείσει κάποια από τις celebrities και του την έφεραν!
τοτε το συγκεκριμενο γραφειο ειναι ραδιο αρβυλα να το προσεχετεTo πιο πιθανο είναι οτι θα σου επιστρεψουν 2 τριχωτα παπαρια.
Σε βρισκω τουλαχιστον κυνικοTo πιο πιθανο είναι οτι θα σου επιστρεψουν 2 τριχωτα παπαρια.
Τύπε για σελεμπριτι επροκειτο?τοτε το συγκεκριμενο γραφειο ειναι ραδιο αρβυλα να το προσεχετε
δε θελω να λεω και πολλα γιατι μπορει να το παρακολουθουν το σαιτ καταλαβαινεις ελα με πμΤύπε για σελεμπριτι επροκειτο?
Και εν τελει για ποσα χρηματα μιλαμε?