mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.939
- Πόντοι
- 506
ρε παιδια να βαλουμε μεσω paypal 2-3 ευρω ο καθενας να βοηθησουμε αμα ειναι. Να κανουμε κι ενα ταμειο να βοηθαμε (μαλακο)αλληλους
εχει πεσει το 100 τωρα.των cg...ποσο χρεωνεις?...
δηλαδη ρε φιλε εγω που δανεισα 2000 σε ενα καραγκιοζη και μου τα φαγε πρεπει να β γειτε και να γελατε;ε οχι ρε φιλερε παιδια να βαλουμε μεσω paypal 2-3 ευρω ο καθενας να βοηθησουμε αμα ειναι. Να κανουμε κι ενα ταμειο να βοηθαμε (μαλακο)αλληλους
εγω δε γελασα. Αυτα ειναι μεσ τη ζωη ομως, λεφτα χανονται, δε χρειαζεται πανικος. Αν δε παθεις δε θα μαθειςδηλαδη ρε φιλε εγω που δανεισα 2000 σε ενα καραγκιοζη και μου τα φαγε πρεπει να β γειτε και να γελατε;ε οχι ρε φιλε
εχει πεσει το 100 τωρα.
οχι δεν ειναι ευκολο δε συμφωνω ποιο μεροκαματο ειναι 100 σημερα;
εχει πεσει το 100 τωρα.
Τζατζικι ή γιουρτι βάζεις;στα 4 το ενα δωρο και πιτα με απ ολα!
ο γυρος τζατζικι εχειΤζατζικι ή γιουρτι βάζεις;
Δοκιμασε και με γιαουρτι,θα με θυμηθεις!ο γυρος τζατζικι εχει
στα 4 το ενα δωρο και πιτα με απ ολα!
Δοκιμασε και με γιαουρτι,θα με θυμηθεις!
δηλαδη ρε φιλε εγω που δανεισα 2000 σε ενα καραγκιοζη και μου τα φαγε πρεπει να β γειτε και να γελατε;ε οχι ρε φιλε
Για εκατο ευρω κανετε ετσι ρε... εδω χανουμε σε μλκ χιλιαδες ευρω, πληρωνουμε στους απατεωνες τοσα χαρατσια και ερχονται κι αλλλα στο μελλον και κανενας σας δεν διαμαρτυρετε λες και τους τα χρωσταμε. ξυπνηστε ρε και μην ψηφιζεται δεξια γιατι μας παει στον πατο.
Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα χάσεις. Ποτέ δε στέλνουμε λεφτά ετσι. :Sκαλημερα ειχα κανονισει σαββατο βραδυ με ενα συγκεκριμενο πρακτορειο για μια συναντηση το ραντεβου τελικα ακυρωθηκε υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα;;
προπαραγγελια εκανες τυπε?καλημερα ειχα κανονισει σαββατο βραδυ με ενα συγκεκριμενο πρακτορειο για μια συναντηση το ραντεβου τελικα ακυρωθηκε υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα;;τα εστειλα μεσω western union to site σε παρακαλω σαν moderator που εισαι βοηθησε με εχω ολα τα αποδεικτικα στοιχεια μηνυματα που επιβεβαιωνουν επι 3 μερες που μου λενε οτι θα μου βαλουν τα λεφτα και δε μου τα βαζουν και την αποδειξη της western union μη με ξεχασεισ ειναι σημαντικο