spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
:Sπροκαταβολη ηταν οχι προπληρωμη δε ξερω αν παιζει ρολο ακομα τιποτα
:Sπροκαταβολη ηταν οχι προπληρωμη δε ξερω αν παιζει ρολο ακομα τιποτα
τελευταια ενημερωση σαββατο θα μου δωσουν την επιστροφη
τιποτα ακομα περασαν και οι 10 εργασημες μερες δευτερα πρωι μου ειπαν μετα τριτη πρωι και απο κει και περα σιγη ιχθυοςτα πηρες μαν
?
πανε τα λεφτα....τιποτα ακομα περασαν και οι 10 εργασημες μερες δευτερα πρωι μου ειπαν μετα τριτη πρωι και απο κει και περα σιγη ιχθυος
τιποτα ακομα περασαν και οι 10 εργασημες μερες δευτερα πρωι μου ειπαν μετα τριτη πρωι και απο κει και περα σιγη ιχθυος
τιποτα ακομα περασαν και οι 10 εργασημες μερες δευτερα πρωι μου ειπαν μετα τριτη πρωι και απο κει και περα σιγη ιχθυος
τυπε λες να σου τα δωσουνε και με τοκο τωρα που περασε το δεκαημερο?τιποτα ακομα περασαν και οι 10 εργασημες μερες δευτερα πρωι μου ειπαν μετα τριτη πρωι και απο κει και περα σιγη ιχθυος
Φτασαμε 1 Σεπ..........Δεν νομιζω να παρει λεφτα
Φτασαμε 1 Σεπ..........Δεν νομιζω να παρει λεφτα
Κερδητα και ζημιεs ......Εδω εχουμε ζημιαπως....θα τα παρει κ με τοκο μαλιστα
Εσύ τιποτα δεν έχασες. Άκου μια ιστορία:δηλαδη ρε φιλε εγω που δανεισα 2000 σε ενα καραγκιοζη και μου τα φαγε πρεπει να β γειτε και να γελατε;ε οχι ρε φιλε
απο πεταμένα λεφτά, άλλο τίποτα. Εγω μια φορά παίζω στοίχημα on line με πιστωτική σε live. Κατα λάθος και απροσεξία μου ξεφεύγει ένα μηδενικό κι αντί για 100 ποντάρω 1000 στο 1 τη κλάμπ μπρίζ με την Άντερλεχτ. Μέχρι το 80 ήταν 1-0 και στο 81 ένας αραπάκος ισοφαρίζει και έληξε 1-1. πάνε 1000 ευρώπουλα.. :'( :'( :'(
και τι θα κανεις τωρα τυπε;τα λεφτα δε τα ελαβα ποτε πισω εν ολιγοις οσοι κανετε συναλαγες με τα ατομα αυτα το γραφειο αυτο προσοχη μεγαλη απατη