Νέα

Βοήθεια μάγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kallitexnis777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε μάγκες στο μαγαζί που δουλεύω ήρθε μια καινούργεια η οποία πολύ κολλαγε και μιλούσε με ωραίο τρόπο και οικείο λες και γνωριζωμαστε χρόνια να προσθεσω είναι 24 3 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα εκείνη έχει γκόμενο ο οποίος έχει και μηχανή κλπ ενώ εγώ δεν έχω τίποτα α ναι και τα χουν 3 χρόνια νομίζω ( το λέω γιατί οι γκόμενες συνήθως αυτά ψάχνουν αυτό τον καιρό ) της είπα ότι και εγώ έχω γκόμενα κλπ γενικά την έβλεπα αρκετά να μιλάει να χαμογελάει να έρχεται σε κοντινές αποστάσεις και τέτοια μέχρι που ανταλλάξαμε και βαιμπερ και της είπα καμιά φωρα να κανονίσουμε και δεν το αρνήθηκε ίσα ίσα ήταν θετική

Θέλω την βοήθεια σας παιδιά λέτε να είναι όντως καλή κοπέλα και τέτοια η να γυρεύει γαμησακι εμένα το μυαλό μου λέει ότι μάλλον τη γαμαει στραβά ο δικός της και θέλει ένα ισιωμα αλλά δεν ξέρω θέλω και την γνώμη σας παιδιά

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε, 24 ετων κοπελα και σου κωλοτριβεται.
Τι ακριβως δισταγμους εχεις?
Επειδη εχει σχεση? Και ποιος χεστηκε? 24 ετων ειναι, μπας και θα τον παντρευτει?
Βουτάς κατευθειαν

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε τύπε, 24 ετων κοπελα και σου κωλοτριβεται.
Τι ακριβως δισταγμους εχεις?
Επειδη εχει σχεση? Και ποιος χεστηκε? 24 ετων ειναι, μπας και θα τον παντρευτει?
Βουτάς κατευθειαν
Αυτό λέω και εγώ ρε φίλε απλώς λέω μπας και δεν είναι αυτό που νομίζω και είναι απλώς ευγενικια ξερωγω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αυτό λέω και εγώ ρε φίλε απλώς λέω μπας και δεν είναι αυτό που νομίζω και είναι απλώς ευγενικια ξερωγω
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω, οτι όποτε μια γυναικα ειναι πολυ ευγενικη, με αυτον τον τροπο σου την πεφτει.
Ετσι κι εγω δυο τρεις φορες ειχα αμφιβολιες και ελεγα "μπα, απλως ευγενικη ειναι" και μετα μου ειπανε "καλα χαζος ησουνα? τι αλλο επρεπε να κανω για να καταλαβεις?"

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Απο προσωπικη εμπειρια σου λεω, οτι όποτε μια γυναικα ειναι πολυ ευγενικη, με αυτον τον τροπο σου την πεφτει.
Ετσι κι εγω δυο τρεις φορες ειχα αμφιβολιες και ελεγα "μπα, απλως ευγενικη ειναι" και μετα μου ειπανε "καλα χαζος ησουνα? τι αλλο επρεπε να κανω για να καταλαβεις?"

....ότι θέλω να μου αγοράσεις ένα καινούργιο κινητό απλώς επειδή έχω βυζιά???"

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε φίλε ίσως έχεις δίκιο θέλω να ακούσω και τις άλλες γνώμες των μελών του σάιτ προεραιτικα

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ρε μάγκες στο μαγαζί που δουλεύω ήρθε μια καινούργεια η οποία πολύ κολλαγε και μιλούσε με ωραίο τρόπο και οικείο λες και γνωριζωμαστε χρόνια να προσθεσω είναι 24 3 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα εκείνη έχει γκόμενο ο οποίος έχει και μηχανή κλπ ενώ εγώ δεν έχω τίποτα α ναι και τα χουν 3 χρόνια νομίζω ( το λέω γιατί οι γκόμενες συνήθως αυτά ψάχνουν αυτό τον καιρό ) της είπα ότι και εγώ έχω γκόμενα κλπ γενικά την έβλεπα αρκετά να μιλάει να χαμογελάει να έρχεται σε κοντινές αποστάσεις και τέτοια μέχρι που ανταλλάξαμε και βαιμπερ και της είπα καμιά φωρα να κανονίσουμε και δεν το αρνήθηκε ίσα ίσα ήταν θετική

Θέλω την βοήθεια σας παιδιά λέτε να είναι όντως καλή κοπέλα και τέτοια η να γυρεύει γαμησακι εμένα το μυαλό μου λέει ότι μάλλον τη γαμαει στραβά ο δικός της και θέλει ένα ισιωμα αλλά δεν ξέρω θέλω και την γνώμη σας παιδιά

απλώς θέλει:

1.να την βοηθάς στην δουλειά
2.να της μάθεις την δουλειά
3.να της την μάθεις και να την βοηθάς και μετά
4. να της την μάθεις και να την βοηθάς και μετά και να φανείς και τεμπέλης στο αφεντικό
5. να της την μάθεις και να την βοηθάς και μετά και να φανείς και τεμπέλης στα δικά σου καθήκοντα στο αφεντικό στο οποίο θα σε κακολογήσει ως πέφτουλα κιόλας
6. είναι μεγάλη η βάρδια και σαλιαρίζει για να περνάει η ώρα
7. είσαι ακαταμάχητα γοητευτικός και της αρέσεις αρκετά. Επιπλέον θέλει να της μάθεις την δουλειά και να την βοηθάς (θα σε κακολογήσει, όταν χωρίσετε)

καλωσήρθες στον γυναικείο εγκέφαλο :)

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
απλώς θέλει:

1.να την βοηθάς στην δουλειά
2.να της μάθεις την δουλειά
3.να της την μάθεις και να την βοηθάς και μετά
4. να της την μάθεις και να την βοηθάς και μετά και να φανείς και τεμπέλης στο αφεντικό
5. να της την μάθεις και να την βοηθάς και μετά και να φανείς και τεμπέλης στα δικά σου καθήκοντα στο αφεντικό στο οποίο θα σε κακολογήσει ως πέφτουλα κιόλας
6. είναι μεγάλη η βάρδια και σαλιαρίζει για να περνάει η ώρα
7. είσαι ακαταμάχητα γοητευτικός και της αρέσεις αρκετά. Επιπλέον θέλει να της μάθεις την δουλειά και να την βοηθάς (θα σε κακολογήσει, όταν χωρίσετε)

καλωσήρθες στον γυναικείο εγκέφαλο :)
Μόνο που δεν σκοπεύει να κάτσει αρκετά από ότι με είπε δεν της άρεσε και συνέχιζε και με κολλαγε

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αυτό δεν είναι απόδειξη λογικής κίνησης
και οι μισοί φυλακόβιοι αυτό λένε, δεν μετανιώνω για τίποτα
Μα δεν ειπα οτι ηταν λογικη κινηση
Απλως γουσταρα και το εκανα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Βουρ στο ψητό αλλά πρόσεξε λίγο τον μηχανόβιο μην γίνει καμιά στραβή και σε αρπάξει, σε δέσει από πίσω με την μηχανή, όπως ο Αχιλλέας τον Έκτορα και σε σέρνει για καμιά 10αριά χιλιόμετρα! :tooth:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Αν είσαι λίγο εμφανίσιμος και 21 χρόνων και αυτή με τον δικό της είναι καιρό θα βαρέθηκε όλο το ίδιο, θα ψάχνεται για φάση να την πάρει ένας "γ@μιας" σαν εσένα..αν τα σημάδια από την ενέργεια που σου εκπέμπει είναι υπέρ σου...έμπαινε χωρίς δισταγμό και τύψεις..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
πόσες "ευκαιρίες" νομίζεις ότι θα βρεις στη ζω'η σου να κάνεις νταραβέρι με γκόμενα? ΜΗΝ αφήνεις ευκαιρία για ευκαιρία
θα σουτάρεις ΠΑΝΤΑ είτε άουτ είτε δοκάρι και άμα μπει γκολ ΖΗΤΩ!
Αμα δεν σουτάρεις γκολ ΔΕΝ θα βάλεις
Ακου εκεί που θες και βοήθεια, έλεος :headbang:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Άκου τον Alex71 (και αυτό ακριβώς που είπε ο EvilPlasma) .. Και στην τελική έτσι να μην είναι (που είναι) τί θα σου πει αν κάνεις την κίνηση;
"Παρεξήγησες" αλλά θα σκεφτεί πως έπραξες σαν αρσενικό. Και ίσα ίσα μπορεί να ψηθεί αργότερα με την σκέψη. Φοβάσαι μη την χάσεις από φίλη;

Πάμε γερά!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Αμα σου κολλούσε,σου μιλούσε όμορφα,είναι και μεγαλύτερη,χαμογελούσε κλπ τότε βουρ
Είναι σαν να σου λέει εμμέσως να την πηδήξεις

Τελευταία τροποποίηση:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556

Φιλοσοφικό είναι το ερώτημα ? Άμα τη γουστάρεις δεν έχει νόημα ούτε το νήμα ούτε η γνώμη μας ... τηλ σου έδωσε, it's up to you

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μην τα θέλετε όλα έτοιμα.. Όπως εμείς γουστάρουμε το νάζι και την θυληκότητα έτσι κ αυτές καυλώνουν με την ωραία διεκδίκηση και το αρσενικό μπάσιμο.
Εγκεφαλικά προκαταρκτικά είναι αυτά, τί περιμένετε "θέλω να με ξεσκίσεις!";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom