Νέα

Βοήθεια για service αυτοκινήτου...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο μου!θα χρειαστει να αλλαξω τρομπα βενζινης αμεσα.ενα opel corsa ειναι και ακουσα οτι αν το παω στην αντιπροσωπεια θα με γδυσουν κανονικα..απο την αλλη δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω ενα ασχετο συνεργειο που δεν ξερω..καποια βοηθεια? συμβουλη? καποιο καλο συνεργειο? σας ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε φιλε ψαξε σε forum με αυτονικητα .... ενταξει και εδω μπορει να σου πει κανεις κατι αλλα τα forum με αυτοκινητα ειναι πιο εξειδικευμενα ..... ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και club για opel.gr χωρις να το εχω ψαξει καθολου ....

Τωρα σχετικα με την τρομπα βενζινης ξερω οτι στοιχιζει 300 Ευρω .... και μια συμβουλη που βοηθαει νομιζω στο να μην σου ξανακαει η τρομπα ειναι να εχεις παντα βενζινη στο ντεποζιτο σου .... μην αφηνεις το δειχτη της βενζινης να φτανει στα κοκκινα .... εφαρμοσε το εξης κολπο : γεμισε μια φορα το ντεποζιτο και οταν φτασει στη μεση το ξαναφουλαρεις ... οταν φτασει ξανα στη μεση ξανα το φουλαρεις ..... ετσι εχεις παντα βενζινη και η τρομπα βρεχεται ωστε να μην "καιγεται" .... απλα διαλεξε ενα καλο βενζιναδικο ωστε να βαζεις παντα απο τον ιδιο .....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλησπερα παιδια..εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο μου!θα χρειαστει να αλλαξω τρομπα βενζινης αμεσα.ενα opel corsa ειναι και ακουσα οτι αν το παω στην αντιπροσωπεια θα με γδυσουν κανονικα..απο την αλλη δεν ξερω αν μπορω να εμπιστευτω ενα ασχετο συνεργειο που δεν ξερω..καποια βοηθεια? συμβουλη? καποιο καλο συνεργειο? σας ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα
καταρχην τι μοντελο ειναι?το πιθανοτερο να ειναι με ψεκασμο.και η τρομπα να ειναι μεσα στο τεποζιτο βενζινης.τοτε ναι ειναι δυσκολη η αλλαγη και κοστιζει πολλα λεφτα.αν ηταν παλιο μοντελο με καρμπυρατερ η τρομπα θα ηταν κοντα στο καρμπιρατερ (μηχανικη)και θα αλλαζε ξεβιδονοντας 2 βιδες!και θα στοιχιζε πενταροδεκαρες!εισαι σιγουρος οτι φταιει η τρομπα?πότε καθαρισες τελευταια φορα τον ψεκασμο και πότε εβαλες τελευταια φορα καθαριστηκο στο ντεποζιτο της βενζινης?

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ειναι μοντελο 2004..το αυτοκινητο εμεινε και ηρθε οδικη βοηθεια..χτυπησε το ρεζερβουαρ και μπροσ και μου ειπε οτι ειναι τρομπα βενζινης..αρα μαλλον βρισκεται μεσα στο ρεζερβουαρ..εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν πηρα πολλες γνωμες..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

θα σου ελεγα να το πας ματια μου στον πετροπουλο στον αγ.δημητριο, εξουσιοδοτημενο συνεργειο opel, σχετικα φτηνο και με πολυ εμπειρους μηχανικους μιας και φτιαχνουνε-αναβαθμιζουνε τα πιο γρηγορα opel (opc) στην Ελλαδα ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
θα σου ελεγα να το πας ματια μου στον πετροπουλο στον αγ.δημητριο, εξουσιοδοτημενο συνεργειο opel, σχετικα φτηνο και με πολυ εμπειρους μηχανικους μιας και φτιαχνουνε-αναβαθμιζουνε τα πιο γρηγορα opel (opc) στην Ελλαδα ;)

πουτσες μπλε ..... opel opc και μαλακιες τουμπανα ..... ασε μας ρε Φυλης 104 ..... καταρχην φιλε σου ευχομαι να φτιαξεις το opelακι σου και αφου το φτιαξεις πετα το ..... πιο αχρηστα και ασχημα αμαξια απο τα opel δεν εχω δει .... ακομα και το inignia μια μαλακια και μιση ειναι ..... αυτα και καλο βραδυ !!!!!!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι μοντελο 2004..το αυτοκινητο εμεινε και ηρθε οδικη βοηθεια..χτυπησε το ρεζερβουαρ και μπροσ και μου ειπε οτι ειναι τρομπα βενζινης..αρα μαλλον βρισκεται μεσα στο ρεζερβουαρ..εψαξα αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν πηρα πολλες γνωμες..
στην εποχη μας οι τρομπες βενζινης συνηθως δεν χαλανε.η πιθανοτερη αιτια βλαβης ειναι αυτη που ειπε ο υπουργος οταν ειναι αδειο το ρεζερβουαρ και στις στροφες μενει χωρις βενζινης η τρομπα υπερθερμενεται και μπορει να καει.πολλες φορες ειναι ελλατωματικη απο την κατασκευη της και μετα απο καιρο κεγεται.ενας αλλος λογος ειναι να βουλωσει αν σου βαλουν κωλοβενζινη και αυτο δεν ειναι απιθανο!μπορει να εχει βουλωσει και να μην θελει αλλαγη πιο σπανιο αλλα συμβαινει και αυτο.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
πουτσες μπλε ..... opel opc και μαλακιες τουμπανα ..... ασε μας ρε Φυλης 104 ..... καταρχην φιλε σου ευχομαι να φτιαξεις το opelακι σου και αφου το φτιαξεις πετα το ..... πιο αχρηστα και ασχημα αμαξια απο τα opel δεν εχω δει .... ακομα και το inignia μια μαλακια και μιση ειναι ..... αυτα και καλο βραδυ !!!!!!!!!!

ok baby
αποψη σου ;)
ειναι θα το δωσω καποια στιγμη ετσι κιαλλιως
μολις τα 275hp θα μου πεφτουν λιγα  ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ρε πουστη μου εχω ενημερωθει και η τιμη ειναι 350Ε συνολο..εχω απελπιστει δε ξερω τι να κανω, δεν τα εχω.το γαμιδι το κωλαμαξο που απο τη μερα που το πηρα εχω πληρωσει τα κερατα μου..καθε 20 μερες καιει απο μια λαμπα, τακακια σε καθε σερβις ,δισκοφρενο δυο φορες εχω αλλαξει κρεμαγιερα ηταν στραβη οταν το αγορασα καινουργιο.ε δεν παει αλλο..ουτε να το πεταξω μπορω γτ δεν εχω να παρω αλλο

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
ρε πουστη μου εχω ενημερωθει και η τιμη ειναι 350Ε συνολο..εχω απελπιστει δε ξερω τι να κανω, δεν τα εχω.το γαμιδι το κωλαμαξο που απο τη μερα που το πηρα εχω πληρωσει τα κερατα μου..καθε 20 μερες καιει απο μια λαμπα, τακακια σε καθε σερβις ,δισκοφρενο δυο φορες εχω αλλαξει κρεμαγιερα ηταν στραβη οταν το αγορασα καινουργιο.ε δεν παει αλλο..ουτε να το πεταξω μπορω γτ δεν εχω να παρω αλλο
350 E για μια τρομπα? :o :o ετσι ειναι τα μεταχειρισμενα :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι ζημιαρικα τα οπελ,απο προσωπικη εμπειρια...

Επισκέπτης

:thumbsup:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα opel δεν ειναι κακα αμαξια.προσωπικα δεν μου αρεσει το κιβωτιο τους.το μεγαλητερο μειονεκτημα τους ειναι οτι σκουριαζουνε παρα πολυ γρηγορα.---καλο ειναι να καθαριζεις το ντεποζιτο της βενζινης απο το νερο που μαζευεται.απο το νερο πιανει σκουρια το ντεποζιτο και η σκουρια παει στην τρομπα και στο φιλτρο.πρεπει να αλλαζεις το φιλτρο καθε 10.000χλμ και σε 2 γεμισματα πριν αλλαξεις φιλτρο ριξε ενα μπουκαλακι απο αυτο στην βενζινη (διωχνει το νερο)ή ενα αλλο καθαριστηκο.και καθε 15.000-20.000 πηγαινε στο συνεργειο να σου πλυνουν τον ψεκασμο(αποσυνδεουν την τρομπα και συνδεουν ενα σιδερενιο μπουκαλακι του μισου λιτρου.ο κινητηρας δουλευει με αυτο 8-9 λεπτα στο ρελαντι μεχρι να το καψει ολο).αν τα κανεις αυτα και εννοειται να μην αφηνεις το ντεποζιτο να αδειαζει!δεν θα εχεις προβλημα με την τρομπα.---δεν ξερω αν μπορεις να βρεις τρομπα στα μεταχηρησμενα ανταλλακτικα?αν ξερει ο υπουργος ας γραψει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καλα σε ποσα χλμ. τα εχει παθει αυτα?

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
τα opel δεν ειναι κακα αμαξια.προσωπικα δεν μου αρεσει το κιβωτιο τους.το μεγαλητερο μειονεκτημα τους ειναι οτι σκουριαζουνε παρα πολυ γρηγορα.---καλο ειναι να καθαριζεις το ντεποζιτο της βενζινης απο το νερο που μαζευεται.απο το νερο πιανει σκουρια το ντεποζιτο και η σκουρια παει στην τρομπα και στο φιλτρο.πρεπει να αλλαζεις το φιλτρο καθε 10.000χλμ και σε 2 γεμισματα πριν αλλαξεις φιλτρο ριξε ενα μπουκαλακι απο αυτο στην βενζινη (διωχνει το νερο)ή ενα αλλο καθαριστηκο.και καθε 15.000-20.000 πηγαινε στο συνεργειο να σου πλυνουν τον ψεκασμο(αποσυνδεουν την τρομπα και συνδεουν ενα σιδερενιο μπουκαλακι του μισου λιτρου.ο κινητηρας δουλευει με αυτο 8-9 λεπτα στο ρελαντι μεχρι να το καψει ολο).αν τα κανεις αυτα και εννοειται να μην αφηνεις το ντεποζιτο να αδειαζει!δεν θα εχεις προβλημα με την τρομπα.---δεν ξερω αν μπορεις να βρεις τρομπα στα μεταχηρησμενα ανταλλακτικα?αν ξερει ο υπουργος ας γραψει.
πολλη καλη ιδεα το καθαριστικο πριν την αλλαγη φιλτρου βενζινης το οποιο πρεπει να αλλαζετε τακτικα και να μην αγνοειτε :thumbsup:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.890
Πόντοι
606
Παρε αν θες αυριο εχοντας το πλαισιο του αυτ/του σου στον Μπουγα (ανταλλακτικα οπελ) και ρωτα ποσο κανει η τρομπα.Η αντικατασταση ειναι ευκολη,αρκει να μην στη κανει δυσκολη ο μηχανικος.Ειναι η μεσα στο φλοτερ στο ντεποζιτο που απλα βγαζει το πισω καθισμα,ξεβιδωνει φλοτερ και την πηρε στο χερι η κατω απο το αυτοκινητο κοντα στον πισω δεξι τροχο και δεν ειναι και επιστημη να αλλαχτει.Γνωμη μου,βρες ενα συνοικιακο συνεργειο αφου αγορασεις τη τρομπα,συνοννοησου ποσο θα κοστισει και βουρ.Το αυτοκινητο σου ειναι απλο και δε χρειαζεται και μηχανικος της φορμουλα1.Δε θα λυσεις δα και μοτερ...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εάν με χτύπημα πήρε μπροστά....τότε η αντλία βενζίνης κολλάει και προφανώς θέλει άλλαγμα

από σκουπίδια, ρινίσματα κλπ...δεν παίρνει μπροστά με χτύπημα

επιπλέον δείγμα ότι κολλάει η αντλία, είναι ότι σταματάει την τροφοδοσία κάποια ώρα αφού εκκίνησες την μηχανή και οχι όταν είναι κρύο

υποχρεωτικά αλλαγή...γιατί όχι και με μεταχειρισμένο ανταλακτικό (<50 ευρώ+έξοδα τοποθέτησης)

το που δεν ξέρω....

OP
OP
monkey_for_nothing

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
αν την αφησω για μερικες μερες ετσι και το κουναω ξερεις αν μπορει να προκαλεσει μεγαλυτερο προβλημα? δεν εχω λεφτα να την αλλαξω..αναγκαστικα θα περιμενω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom