Νέα

Βοήθεια για κοπελα που γνώρισα απο ζοο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τυπε ειναι σαν να λες οτι θες να πας στον πολεμο αλλα να μην παρεις παρασημα
αυτα ειναι που αξιζουν ομως :grin:

Εργολαβε να σε ρωτησω

Εσυ που εισαι και πολεμικος ανταποκριτης εχει ερθει ποτε κανα πελατακι απο με ακαμψια στην τσουτσου πως τον κλεισατε  :2funny: ? η κανενας που εφυγε πανω που εσπρωχνε "παρανομα"?

Πρεπει να μας πεις καμια τετοια ιστορια αν εχεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εργολαβε να σε ρωτησω

Εσυ που εισαι και πολεμικος ανταποκριτης εχει ερθει ποτε κανα πελατακι απο με ακαμψια στην τσουτσου πως τον κλεισατε  :2funny: ? η κανενας που εφυγε πανω που εσπρωχνε "παρανομα"?

Πρεπει να μας πεις καμια τετοια ιστορια αν εχεις.
τυπε ειναι αρχη του γραφειου να μην λεμε τετοιες ιστοριες
πρεπει να σεβομαστε την μνημη του νεκρου
ειμαστε επαγγελματιες :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τυπε ειναι αρχη του γραφειου να μην λεμε τετοιες ιστοριες
πρεπει να σεβομαστε την μνημη του νεκρου
ειμαστε επαγγελματιες :rockon:

Σωστος εν το σκεφτηκα υπο αυτο το πρισμα . Το σεβομαι και καλα κανεις.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα και δινουν αξια στις μπαζολες καυλιαρη!  :thumbsup:
Τα λεγε χρονια ο συγχωρεμενος ο λακις, αλλα ολοι καναν την παπια τυπε.  :- Θανατος στα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ακομα θυμαμαι την προταση του για μπαρ/καφενεια/καφετεριες μονο για αντρες στα οποια θα πηγαινουν να συζητανε σοβαρα (πολιτικα κλπ) χωρις να τους αποσπουν την προσοχη τα μουνια. Βεβαια αυτα πριν παρει τα οπλα, χρονια πριν. Σημερα νομιζω θα μιλαγανε μονο τα σιδερικα και τα σπαθια αν συναντουσε οποιουδηποτε ειδος κομμουνιστεν. :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω να βγω με γκομενα απο το Ιντερνετ 2-3 χρονια και γενικα δεν ασχολουμαι ολα αυτα πιστευω ειναι μλκιες καλυτερα να γνωρισεις καποια απεξω απο το Ιντερνετ περιπλεκονται τα πράγματα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γειά σας μάγκες ειμαι νεο μελος παρολο που ειμαι αρκετό καιρο επισκεπτης δεν μπορουσα να κανω εγγραφη,στο θεμα τωρα γνωρισα μια κοπελα 19  που φενεται να γουσταρει  εγω θελω να ριξω κανα πουτσο μονο η κατι προσωρινο για να πηδιομαστε αυτη αποτι καταλαβα θελει σχεση ,φανταζομαι αν της τα πω ετσι θα κοψει λασπη,πως πρεπει να το χειριστω κατα την γνωμη σας  καθε βοηθεια δεκτη?

Ειναι αναγκη  η σχεση  να ειναι μακραs  διαρκειαs????

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Ακομα θυμαμαι την προταση του για μπαρ/καφενεια/καφετεριες μονο για αντρες στα οποια θα πηγαινουν να συζητανε σοβαρα (πολιτικα κλπ) χωρις να τους αποσπουν την προσοχη τα μουνια. Βεβαια αυτα πριν παρει τα οπλα, χρονια πριν. Σημερα νομιζω θα μιλαγανε μονο τα σιδερικα και τα σπαθια αν συναντουσε οποιουδηποτε ειδος κομμουνιστεν. :rockon:

Μα στα "κλασσικά" καφενεία έτσι είναι... Μόνο άντρες έχει που συζητάνε για πολιτικά, ποδόσφαιρο, στοίχημα, παίζουν πρέφα και τάβλι και πίνουν πορτοκαλάδα, καφέ και ούζα! Έχετε δει ποτέ εσείς γυναίκες σε τέτοια καφενεία ;

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχω να βγω με γκομενα απο το Ιντερνετ 2-3 χρονια και γενικα δεν ασχολουμαι ολα αυτα πιστευω ειναι μλκιες καλυτερα να γνωρισεις καποια απεξω απο το Ιντερνετ περιπλεκονται τα πράγματα
καλα κανεις φιλος πολυ δυσκολα βγαζεις ακρη στο ιντερνετ, ασε που το καθε σκατομπαζο την εχει δει μοντελο αλλα φταιμε και εμεις που ασχολουμαστε

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

εισαι τεραστιος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Τωρα εμενα που μου ηρθε στο μυαλο μια παροιμια με αλεπουδες και κρεμασταρια, είμαι μαλλον κακεντρεχής ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
καλα κανεις φιλος πολυ δυσκολα βγαζεις ακρη στο ιντερνετ, ασε που το καθε σκατομπαζο την εχει δει μοντελο αλλα φταιμε και εμεις που ασχολουμαστε
Συνεχιστε να μην ασχολειστε, να αυξάνονται οι διαθέσιμες για μενα.
Εσεις περιμενετε την Σκλεναρικοβα. Όπου να είναι θα στριψει τη γωνια.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συνεχιστε να μην ασχολειστε, να αυξάνονται οι διαθέσιμες για μενα.
Εσεις περιμενετε την Σκλεναρικοβα. Όπου να είναι θα στριψει τη γωνια.
:rockon: Δεν υπάρχεις λέμε,είσαι ο ζωντανός μύθος του ιντερνετ.  :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
πολυ βρωμα το μεταξυ ομως ρε μαγκες και φοβαμαι και τα παρασημα

ριξε ενα καθαρισμα, παρε σεντονάκι μαζί σου, καποτες απο το περιπτερο, μπενταντιν, οινοπνευμα και θα εισαι αρχοντας ... παρε μαθηματα από τον sedonakias εχει μεταλαμπαδευσει τα γουστα του σε πολλους χυστες εκει εξω !! :rockon:

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
  φενεται να τσιμπαει η γκομενα θα φαει παραμυθα καλη γιατι μου ειπε θελει σχεση,αλλιως μεταξυ και μπεταντιν που λεει και ο συναγωνιστης

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
σκεφτομαι γενικα να προχωρησω αν κατσει κιολας και οσο περναω καλα οκ αλλιως αν βρω κατι αλλο η κουραστω να το τελειωσω, το να πω την αληθεια λιγο δυσκολο γιατι στο ιντερνετ ειναι περιεργη η φαση την πεφτω σε γκομενα τισ προαλες σχετικα μπαζακι που θα επρεπε να με παρακαλαει κιολας και τησ λεω για φαση κλπ και εφαγα και ακυρο οποτε 2η φορα δεν κανω την ιδια μαλακια
Οποτε κανε αυτο που ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom