Νέα

Βοήθεια για κοπελα που γνώρισα απο ζοο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.863
Πόντοι
216
να σου κραταει το χερακι τρυφερα η αλλη και να σε γλυκοκοιταει στα ματια, ενω γνωστος σου προ ολιγων ημερων σου δειχνε φωτο τον κωλο της ανοιγμενο και κοκκινισμενο αχαχαχαχα

κι αυτη -η ανιδεη-να πονταρει οτι εσυ δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ και να γυρευει πουτσο με ερωτα....ε τι ηλιθιες που ειναι ομως ε?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ΑΚΡΙΒΩΣ στα ιδια καζανια βρασαμε φιλε μου..μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ομως...
Δεν ειναι φοβερο? μια φορα αναγκαστηκα και το πεταξα σε μια χυμα 'αφου μωρε δεν θα παντρευτουμε, απλα θα γαμηθουμε και θα γουσταρουμε-τι το κουραζουμε?'
και στραβωσε κι ασχμα μετα, ταχα οτι πληγωθηκε!
Η οποια γαμιοταν πολυ χαλαρα κι ομορφα χωρις νταβαντουρια...
Τι στο διαολο τους βγαζουμε ρε γαμωτο, μηπως ειμαστε τρυφερουληδες τυπε μου?

εν τω μεταξυ εαν την βγω στα ισα και τα πω ωμα, μεγαλο το ποσοστο να παιξει αναστροφη απο την γκομενα!
Οποτε, δεν υπαρχει αλλη λυση απτην παραμυθα με μας..'ναιιι θα περασουμε ωραια στην λιμνουυυπολη, παρεα με τον ντοναλτν και την νταιζυυυυ' κτλπ:P

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε τυπε σαν να λες τις δικεις μου ιστοριες ακουγεσε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως τωρα πλεον παντρεμενος εχει πιο πολυ πλακα

βλεπουν βερα (οκ μερικες φευγουν πιο γρηγορα και απο τον Μπολτ  :grin:)

αλλα οσες μενουν πλεον ειμαι υπερμετρα σοβαρος με μικρες δοσεις φλερτ αλλα του τυπου φισικα και δεν θελω να σε γαμησω απλα κανω πλακιτσα για να γελασουμε.

και οι μαλακισμενες τσιμπανε σαν τρελες λεμε....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
να σου κραταει το χερακι τρυφερα η αλλη και να σε γλυκοκοιταει στα ματια, ενω γνωστος σου προ ολιγων ημερων σου δειχνε φωτο τον κωλο της ανοιγμενο και κοκκινισμενο αχαχαχαχα

κι αυτη -η ανιδεη-να πονταρει οτι εσυ δεν ξερεις ΤΙΠΟΤΑ και να γυρευει πουτσο με ερωτα....ε τι ηλιθιες που ειναι ομως ε?

και να σκεφτεσε απο μεσα σου δεν κρατιεμε να σου σκισω τον πατο που ολοι εχουν ενα καλο λογο να πουνε για αυτον.

και οταν αρχιζεις τα αγρια να σου λεει σε περιμενα πιο τρυφερο. (ο προηγουμενος εριχνε πουτσοσκαμπιλα στη μουρη) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γειά σας μάγκες ειμαι νεο μελος παρολο που ειμαι αρκετό καιρο επισκεπτης δεν μπορουσα να κανω εγγραφη,στο θεμα τωρα γνωρισα μια κοπελα 19  που φενεται να γουσταρει  εγω θελω να ριξω κανα πουτσο μονο η κατι προσωρινο για να πηδιομαστε αυτη αποτι καταλαβα θελει σχεση ,φανταζομαι αν της τα πω ετσι θα κοψει λασπη,πως πρεπει να το χειριστω κατα την γνωμη σας  καθε βοηθεια δεκτη?
τυπε δωσε ενα 10ρικο μεταξι να κανεις την δουλεια σου
που να μπλεκεις τωρα

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
τυπε οι γκομενες ειναι πανω-κατω σαν και εμας αλλα το κρυβουν.. Να σε ρωτησω.. Με αυτους που γαμηθηκαν στο τεταρτο θα εκαναν σχεση?? Παω στοιχημα οτι οι μισοι ειναι καμενοι και οι αλλοι μισοι χαμενοι.. Εσενα γτ σε θελουν για σχεση? Μηπως γτ βλεπουν κατι παραπανω απο μια απλη πουτσα?? Ας το φερουμε το θεμα στο αντρικο γηπεδο... Αν γνωριζες μια καλη κοπελα θα εκανες κατι σοβαρο? μαλλον ναι... και ρωταω εγω.. Θα παντρευοσουν την Λιαγουροπουλου?? Μαλλον οχι... αλλα για ενα βραδυ θα της εσκιζες το μουνι ανετα.. Καπως ετσι σκεφτονται και οι γκομενες..

ναι ρε κουκλε αλλα τωρα μιλαμε για εμας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.863
Πόντοι
216
μπορω να καταλαβω γιατι!...
Αλλα αυτο που με ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ρε γαμωτο, ειναι η κουτοπονηρια/ηλιθιοτητα...
Να, πολλοι απο εμας, πανω στην καυλα μας, ειμαστε ικανοι να γαμησουμε γκομενες τις οποιες σε κοινωνικο/γκομενικο επιπεδο, παιζει να μην χαιρεταγαμε καν!

Κι αυτες, αντι να το εκμεταλλευτουν αυτο (γιατι προς το συμφερον τους ειναι, στην τελικη) κοιτανε ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ μπορεσουν να σε 'τσιμπησουν' για κατι παραπανω...αγνοωντας οτι εσυ εκεινη τν ωρα πνιγεσαι απο την καυλα, και το μονο που σε νοιαζει ειναι να σου αλλαξεις κλανοβαλβιδα και να ποτισεις στο φλοκι...

Κι ετσι, μενεις κι εσυ με το πουλι στο χερι, μενει κι η αλλη αγαμητη, και κανενας δεν κερδιζει τιποτα...εμ, οποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα, δεν λενε?;)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Να, πολλοι απο εμας, πανω στην καυλα μας, ειμαστε ικανοι να γαμησουμε γκομενες τις οποιες σε κοινωνικο/γκομενικο επιπεδο, παιζει να μην χαιρεταγαμε καν!

Κι αυτες, αντι να το εκμεταλλευτουν αυτο (γιατι προς το συμφερον τους ειναι, στην τελικη) κοιτανε ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ μπορεσουν να σε 'τσιμπησουν' για κατι παραπανω...αγνοωντας οτι εσυ εκεινη τν ωρα πνιγεσαι απο την καυλα, και το μονο που σε νοιαζει ειναι να σου αλλαξεις κλανοβαλβιδα και να ποτισεις στο φλοκι...

Κι ετσι, μενεις κι εσυ με το πουλι στο χερι, μενει κι η αλλη αγαμητη, και κανενας δεν κερδιζει τιποτα...εμ, οποιος θελει τα πολλα, χανει και τα λιγα, δεν λενε?;)

και που ξερεις απο μαλακιες προκυπτουν και πολλα καλα....

Αλλα νομιζουν οτι ηρθε η στιγμη που τους ειπε η μαμα τους οτι πρεπει να ειναι σοβαρες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ενταξει ρε αγορι μου το γεγονος οτι η άλλη ειναι χοντρουλη δεν σημαινει οτι ειναι και για πέταμα να περάσει ο καθενας απο πανω της να την εκμεταλευτει και να φυγει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενταξει ρε αγορι μου το γεγονος οτι η άλλη ειναι χοντρουλη δεν σημαινει οτι ειναι και για πέταμα να περάσει ο καθενας απο πανω της να την εκμεταλευτει και να φυγει.
τυπε αυτη ειναι η μοιρα των χοντρων γυναικων :S
μετα γνωριζουν τον αλεξ και αναβαθμιζονται :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16

κανεις δεν ειπε στην προκειμενη περιπτωση να εκμεταλευτει κανεναν

Συνενετικο και ξηγημενο απο την αρχη της το ειχε πει. σεξ και τιποτα περισοτερο

απλα αυτη ειχε πλαση μια φαντασιωση που ηθελε να ζησει και του το ζητουσε...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.863
Πόντοι
216

μην με παρεξηγεις, φιλτατε! Δεν λεω τετοιο πραγμα-αλλωστε τα καλυτερα κορτσια ειναι οι παχουλουλες..
ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, εισαι και μπαζο, εισαι και χοντρη, εισαι αντικοινωνικη, σου δινεται η ευκαιρια να περασεις 1-2 ωριτσες εχαριστα, να τονωθει η αυτοπεποιηθηση σου, κι εσυ το πετας ετσι, γιατι ψαχνεις κοροιδο?

Ειναι σαν να πιανεις π.χ. 300 Ευρω στο ΚΙΝΟ παιζωντας 5, κι αντι να τα παρεις να φυγεις, να τα ριχνεις ΟΛΑ στο ΚΙΝΟ παλι...τζογος λεμε..

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πολυ βρωμα το μεταξυ ομως ρε μαγκες και φοβαμαι και τα παρασημα

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
πολυ βρωμα το μεταξυ ομως ρε μαγκες και φοβαμαι και τα παρασημα

νομιζεις οτι αμα βρεις εκτος ιντερεντ δεν εχει παρασημα?

Να σου δειξω εγω κατι παντρεμενους με τον σταυρο ανδρειας απο την γυναικα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ με σκουφι και ριξε μια ματια πρωτα. Το λενε και οι δερματολογοι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom