Νέα

Βοήθεια για κοπελα που γνώρισα απο ζοο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
παιδες μια τελευταια και σημαντικη ερωτηση σε περιπτωση  που η γκομενα δεν θελει μονο πηδημα αλαλ μονο σχεση (που πολυ πιθανον να ισχυει κιολασ)
ε γω πχ θα μπορω να κανω μια χαλαρη σχεση να πηδαω για καποιον καιρο η ειναι πολυ δυσκολο κατι τετοιο?
Ρε φιλε ελεος!!!!!!!!!Δεν υπαρχουν οδηγιες χρησης για αυτα τα πραγματα.Κανε την κινηση σου και βλεπεις.Αν δεν κατσει πας στην επομενη!!!!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
την κυριακή,χθες ανοίχτηκε θέμα ή όχι?

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε ελεος!!!!!!!!!Δεν υπαρχουν οδηγιες χρησης για αυτα τα πραγματα.Κανε την κινηση σου και βλεπεις.Αν δεν κατσει πας στην επομενη!!!!!!!
δικιο εχεις φιλε αλλα δεν υπαρχουν και τοσες πολλες διαθεσιμες (εκτοσ απο επαγγελματιες) και σκεφτομαι αφου γουσταρει η γκομενα πως πρεπει να το παιξω για να της τον πεταξω μερικες φορες

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Γειά σας μάγκες ειμαι νεο μελος παρολο που ειμαι αρκετό καιρο επισκεπτης δεν μπορουσα να κανω εγγραφη,στο θεμα τωρα γνωρισα μια κοπελα 19  που φενεται να γουσταρει  εγω θελω να ριξω κανα πουτσο μονο η κατι προσωρινο για να πηδιομαστε αυτη αποτι καταλαβα θελει σχεση ,φανταζομαι αν της τα πω ετσι θα κοψει λασπη,πως πρεπει να το χειριστω κατα την γνωμη σας  καθε βοηθεια δεκτη?
Φιλε ολοι το εχουμε αυτο το προβλημα!! Ακομα κ τα μεγαλυτερα μπαζα θελουν σχεση γαμω την πουτανα μου γαμω!!! Αν βρεις την ακρη πες κ σε μας παντως!!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
με το μπαντου τι παιζει ρε παιδια μου φενεται η το 90% ειναι βιζιτες?

Γνωρισα εγω μια 35χρονη και και 26χρονη.

Η 1η δεν ηθελε απλα σχεση αλλα γαμο, στο 2ο 3ο ραντεβου καταλαβε οτι τελικα θα παρει τα αρχιδια μου και ξεκωψε νομιζωντας οτι θα τρεξω πισω της.. :jerking:

με την 2η δεν προλαβα να καταλαβω ακριβως τι ηθελε γιατι στο 2ο ραντεβου την χουφτωσα και τσατιστηκε...ή τουλαχιστον εκανε πως τσατιστηκε.  :S :think:

Αν εχεις υπομονη προχωρα,εμενα μου εχει τελειωσει.

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε ολοι το εχουμε αυτο το προβλημα!! Ακομα κ τα μεγαλυτερα μπαζα θελουν σχεση γαμω την πουτανα μου γαμω!!! Αν βρεις την ακρη πες κ σε μας παντως!!!
το ξερω μεγαλε ακου εκει να τρωμε και ακυρο απο τις φακλανες επειδη δεν θελουμε σχεση γελαει ο κοσμος

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρισα εγω μια 35χρονη και και 26χρονη.

Η 1η δεν ηθελε απλα σχεση αλλα γαμο, στο 2ο 3ο ραντεβου καταλαβε οτι τελικα θα παρει τα αρχιδια μου και ξεκωψε νομιζωντας οτι θα τρεξω πισω της.. :jerking:

με την 2η δεν προλαβα να καταλαβω ακριβως τι ηθελε γιατι στο 2ο ραντεβου την χουφτωσα και τσατιστηκε...ή τουλαχιστον εκανε πως τσατιστηκε.  :S :think:

Αν εχεις υπομονη προχωρα,εμενα μου εχει τελειωσει.
αν οι γκομενες που γνωριζεις real life ειναι προβληματικες μια στο ιντερνετ ειναι δεκα ,οποτε τι να πεις τουλαχιστον χουφτωσες χουφτωσες

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
δεν βλεπω να εχεις και πολλα ηθικα ζητηματα, τυψεις κτλ. πουλα ερωτα, πηδα οσο θες, και φυγε.
αν δεν θες να φερθεις ετσι, πες στα ισια  τι ζητας και αν δεν κατσει πας μεταξουργειο, και μετα για μπυρες... δεν καταλαβαινω τι συμβουλη περιμενεις...... σαν τον αλλο που θελει να φερει μια κινεζα απο την χωρα της εδω, να μην την παντρευτει, αλλα να την πηδαει και να του ειναι πιστη :idiot:

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
δεν βλεπω να εχεις και πολλα ηθικα ζητηματα, τυψεις κτλ. πουλα ερωτα, πηδα οσο θες, και φυγε.
αν δεν θες να φερθεις ετσι, πες στα ισια  τι ζητας και αν δεν κατσει πας μεταξουργειο, και μετα για μπυρες... δεν καταλαβαινω τι συμβουλη περιμενεις...... σαν τον αλλο που θελει να φερει μια κινεζα απο την χωρα της εδω, να μην την παντρευτει, αλλα να την πηδαει και να του ειναι πιστη :idiot:
ηθελα συμβουλη για το πως να πηδηξω χωρισ να μπλεξω σε κατι πολυ σοβαρο αλλα γενικα με καλυψαν και οι πρηγουμενοι,αχαχαχχαχαχαχχααχχαχαχαχα ποιος ειναι αυτος ο θεουλης με την κινεζα?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα σου πω κατι.

Ειχα την ατυχια - τυχη πλεον στην ζωη μου ολες οι γκομενες που πιθανων με γουσταρανε για κατι να με βλεπουν για σχεση μονο.

μα ολοι οι γνωστοι μου ειχαν σχεσεις "καβαντζας γαμιομαστε" εμενα μου σκαγανε μονο για "Δεσμο"

και οπως καταλαβαινεις μεχρι μια ηλικια ηθελα μονο να γαμαω και ΑΝ κατσει κατι καλο για σχεση (οχι οτι σοβαρευτικα τωρα αλλα .... αλλη ιστορια αυτο...)

οπωτε το πειρα αποφαση. Δικια μου ζωη και ας πικρανω κοσμο. πουλαγα την παραμυθα μου εκανα την δουλεια μου και οταν αποφασιζα την εκανα.

Δεν επαιζα μπαλα σε γειτονησες συμμαθητριες κλπ... ολες αυτες που πουλησα σχεση ποτε μου δεν τις ξαναειδα και οπως τα λες οτι την γνωρισες απο το ΖΟΟ μια χαρα εισαι.

παιξε μπαλιτσα κανε τα κουμαντα σου και η ζωη ειναι δικια σου να την χερεσε. στην τελικη οσο και να κανεις μαλακιες σε ενα - δυο μηνες κανεις δεν δεθηκε τοσο πολυ πια....να παθει ζημια που ο αλλος/η την εκανε με ελαφρα....

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλα κανεις οι πιο πολλες μονο για πουτσο και σφαλιαρες αντε γαμωτο με τα ζωα που κανουν και τισ δυσκολες και δεν πανε να κοιταχτουν στον καθρεφτη που ειναι σαν γαμω τον χριστο μου,ελλεεινιδες  ονομα  και πραγμα

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
καλα κανεις οι πιο πολλες μονο για πουτσο και σφαλιαρες αντε γαμωτο με τα ζωα που κανουν και τισ δυσκολες και δεν πανε να κοιταχτουν στον καθρεφτη που ειναι σαν γαμω τον χριστο μου,ελλεεινιδες  ονομα  και πραγμα
Τυπε αν ειναι "σαν γαμω το χριστο μου" και πρεπει να "πανε να κοιταχτουν στον καθρεφτη" αλλα ταυτοχρονα "κανουν και τισ δυσκολες", κατι παιζει. Δε γινεται την αλλη να την φτυνουν και να κανει και τη δυσκολη στον εναν που θα ασχοληθει. Το προβλημα μονο δικο τους δεν ειναι... Οσο καποιοι συμπεριφερονται σε μπαζα και κυριως σε μαλακισμενες σα να ειναι μοντελα και τρεχουν απο πισω τους σα σκυλακια αυτες μονο καλα κανουν και το απολαμβανουν.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
το ξερω μεγαλε ακου εκει να τρωμε και ακυρο απο τις φακλανες επειδη δεν θελουμε σχεση γελαει ο κοσμος
Καυλιαρη κ εγω τις ιδιες μαλακιες κανω! Τους λεω οτι χωρισα προσφατα ειμαι μπερδεμενος θελω λιγο χρονο να σκεφτω δε θελω κατι τοσο σοβαρο τοσο γρηγορα κλπ! Ελα ομως που κ παλι η συντριπτικη πλειοψηφια των ελλεινιδων θελει σοβαρη σχεση παρολα αυτα! Κ τελικα αναγκαζομαι να κανω "σχεση" κ μετα να ψαχνω να βρω πως στο μπουτσο θα χωρισω!  :headbang:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τυπε αν ειναι "σαν γαμω το χριστο μου" και πρεπει να "πανε να κοιταχτουν στον καθρεφτη" αλλα ταυτοχρονα "κανουν και τισ δυσκολες", κατι παιζει. Δε γινεται την αλλη να την φτυνουν και να κανει και τη δυσκολη στον εναν που θα ασχοληθει. Το προβλημα μονο δικο τους δεν ειναι... Οσο καποιοι συμπεριφερονται σε μπαζα και κυριως σε μαλακισμενες σα να ειναι μοντελα και τρεχουν απο πισω τους σα σκυλακια αυτες μονο καλα κανουν και το απολαμβανουν.
Τα ρεζιλια που χαλανε την πιατσα και δινουν αξια στις μπαζολες καυλιαρη!  :thumbsup:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.863
Πόντοι
216
θα σου πω κατι.

Ειχα την ατυχια - τυχη πλεον στην ζωη μου ολες οι γκομενες που πιθανων με γουσταρανε για κατι να με βλεπουν για σχεση μονο.

μα ολοι οι γνωστοι μου ειχαν σχεσεις "καβαντζας γαμιομαστε" εμενα μου σκαγανε μονο για "Δεσμο"

και οπως καταλαβαινεις μεχρι μια ηλικια ηθελα μονο να γαμαω και ΑΝ κατσει κατι καλο για σχεση (οχι οτι σοβαρευτικα τωρα αλλα .... αλλη ιστορια αυτο...)

οπωτε το πειρα αποφαση. Δικια μου ζωη και ας πικρανω κοσμο. πουλαγα την παραμυθα μου εκανα την δουλεια μου και οταν αποφασιζα την εκανα.

Δεν επαιζα μπαλα σε γειτονησες συμμαθητριες κλπ... ολες αυτες που πουλησα σχεση ποτε μου δεν τις ξαναειδα και οπως τα λες οτι την γνωρισες απο το ΖΟΟ μια χαρα εισαι.

παιξε μπαλιτσα κανε τα κουμαντα σου και η ζωη ειναι δικια σου να την χερεσε. στην τελικη οσο και να κανεις μαλακιες σε ενα - δυο μηνες κανεις δεν δεθηκε τοσο πολυ πια....να παθει ζημια που ο αλλος/η την εκανε με ελαφρα....

Ομοιοπαθης, φιλε μου...κι εγω ρε γαμωτο, κατι τους βγαζω και αντι για πουτσο, βλεπον τον πατερα των παιδιων τους η κατι τετοιο σε μενα...
Εκει, ναι, το παιρνεις αποφαση, και οντως θα πικρανεις κοσμο, αλλα να παρει ο διαολος, θελω να γαμησω κι εγω χωρις να παντρευτω, οποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πουλας μια παραμυθα, και με το που χυσεις, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ! καφριλα ναι, αλλα δεν γινεται κι αλλιως...

Online σε σαιτς τυπου zoo, adult, fatsa, κλπ, 80% χοντρες αγαμητες γεροντοκορες ειναι μεσα..δεν θα ξεχασω ποτε φοβερη φαση που μιλουσα μια φαλαινα της κακιας ωρας, καραψωναρα τρομαρατης κι εκει που λεμε για ξενοδοχειο (μπορει ομως και να πηγαινα για την cultια της φασης γιατι ειχα καυλες) μου πεταει το φοβερο 'και τι, δηλαδη ετσι για ξεπετα με θες? για εναν καφε δεν θα με βγαλεις?'.......
της το πα χυμα πως κανενας εμφανισημος ανδρας δεν θα βγαινε δημοσια με τετοιο χαλι γιατι μπορει να γινει ρεζιλι!....

Μ εβρισε ασχημα...και μετα απο 2 μερες παρακαλουσε κανονικα...μονο που εκει ΔΕΝ κανεις τιποτα, γιατι μπορει η χοντρη να σ εκδικηθει με βαναυσους τροπους..:P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ομοιοπαθης, φιλε μου...κι εγω ρε γαμωτο, κατι τους βγαζω και αντι για πουτσο, βλεπον τον πατερα των παιδιων τους η κατι τετοιο σε μενα...
Εκει, ναι, το παιρνεις αποφαση, και οντως θα πικρανεις κοσμο, αλλα να παρει ο διαολος, θελω να γαμησω κι εγω χωρις να παντρευτω, οποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πουλας μια παραμυθα, και με το που χυσεις, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ! καφριλα ναι, αλλα δεν γινεται κι αλλιως...

Online σε σαιτς τυπου zoo, adult, fatsa, κλπ, 80% χοντρες αγαμητες γεροντοκορες ειναι μεσα..δεν θα ξεχασω ποτε φοβερη φαση που μιλουσα μια φαλαινα της κακιας ωρας, καραψωναρα τρομαρατης κι εκει που λεμε για ξενοδοχειο (μπορει ομως και να πηγαινα για την cultια της φασης γιατι ειχα καυλες) μου πεταει το φοβερο 'και τι, δηλαδη ετσι για ξεπετα με θες? για εναν καφε δεν θα με βγαλεις?'.......
της το πα χυμα πως κανενας εμφανισημος ανδρας δεν θα βγαινε δημοσια με τετοιο χαλι γιατι μπορει να γινει ρεζιλι!....

Μ εβρισε ασχημα...και μετα απο 2 μερες παρακαλουσε κανονικα...μονο που εκει ΔΕΝ κανεις τιποτα, γιατι μπορει η χοντρη να σ εκδικηθει με βαναυσους τροπους..:P

Η πλακα ειναι οτι οι ιδιες γκομενες που θελουν σχεση σε καποιους αλλους γαμηθηκαν στο τεταρτο και σε μενα θελανε καμια εβδομαδα (οχι ψηστιρι απο μενα - θετικες ηταν) αλλα το επαιζαν δυσκολες για να δειξουν οτι δεν ειναι ευκολες και σοβαρες.....'

Ενω ειχα ακουσει για (τεκμηριωμενες) ιστοριες που γαμηθηκαν με το που συστηθηκαν!!!

Γαμω το μουνι της μανας τους... οπωτε οταν την εκανα δεν με πολυενδιεφερε πια.

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

σωστοι και οι 2 χυστες δεν φτανει που δεν βλεπονται οι αλλες θελουν και σχεση,το πιο σωστο το κανει ομως ενασ φιλος μου εχει μια γκομενα οτι αν ναι σαν σχεση για γαμησια και πηδαει και αλλες οπου βρει κανονικοτατα και ουτε γατα ουτε ζημια

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.863
Πόντοι
216
Η πλακα ειναι οτι οι ιδιες γκομενες που θελουν σχεση σε καποιους αλλους γαμηθηκαν στο τεταρτο και σε μενα θελανε καμια εβδομαδα (οχι ψηστιρι απο μενα - θετικες ηταν) αλλα το επαιζαν δυσκολες για να δειξουν οτι δεν ειναι ευκολες και σοβαρες.....'

Ενω ειχα ακουσει για (τεκμηριωμενες) ιστοριες που γαμηθηκαν με το που συστηθηκαν!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ στα ιδια καζανια βρασαμε φιλε μου..μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια ομως...
Δεν ειναι φοβερο? μια φορα αναγκαστηκα και το πεταξα σε μια χυμα 'αφου μωρε δεν θα παντρευτουμε, απλα θα γαμηθουμε και θα γουσταρουμε-τι το κουραζουμε?'
και στραβωσε κι ασχμα μετα, ταχα οτι πληγωθηκε!
Η οποια γαμιοταν πολυ χαλαρα κι ομορφα χωρις νταβαντουρια...
Τι στο διαολο τους βγαζουμε ρε γαμωτο, μηπως ειμαστε τρυφερουληδες τυπε μου?

εν τω μεταξυ εαν την βγω στα ισα και τα πω ωμα, μεγαλο το ποσοστο να παιξει αναστροφη απο την γκομενα!
Οποτε, δεν υπαρχει αλλη λυση απτην παραμυθα με μας..'ναιιι θα περασουμε ωραια στην λιμνουυυπολη, παρεα με τον ντοναλτν και την νταιζυυυυ' κτλπ:P

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.912
Πόντοι
1.756

τυπε οι γκομενες ειναι πανω-κατω σαν και εμας αλλα το κρυβουν.. Να σε ρωτησω.. Με αυτους που γαμηθηκαν στο τεταρτο θα εκαναν σχεση?? Παω στοιχημα οτι οι μισοι ειναι καμενοι και οι αλλοι μισοι χαμενοι.. Εσενα γτ σε θελουν για σχεση? Μηπως γτ βλεπουν κατι παραπανω απο μια απλη πουτσα?? Ας το φερουμε το θεμα στο αντρικο γηπεδο... Αν γνωριζες μια καλη κοπελα θα εκανες κατι σοβαρο? μαλλον ναι... και ρωταω εγω.. Θα παντρευοσουν την Λιαγουροπουλου?? Μαλλον οχι... αλλα για ενα βραδυ θα της εσκιζες το μουνι ανετα.. Καπως ετσι σκεφτονται και οι γκομενες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom