Νέα

Βοήθεια για επιλογή κινητού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ghost rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μετα απο απειρες ωρες απροβληματιστης  λειτουργίας ηρθε η ωρα της συνταξης για το πιστο μου sony w 800-δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι αυτο δεν διαβαζεις τιποτα πλεον πάνω του- και εδω θελω την βοηθειά σας γνώστες συναγωνιστες.
Δεδομένο Α:Τα φράγκα που μπορω να διαθεσω ειναι maχ 150 e,τα οποια με μια ανταλλαγή που θα κάνω φτάνουν στα 200.

Δεδομένο Β:Δεν με πειράζει να ειναι μεταχειρισμένο.

Δεδομένο Γ:Δεν ειμαι fan της apple,αν ομως καταφέρετε να με ψήσεται με επιχειρηματα δεν εχω πρόβλημα να γινω κάτοχος i-phone.
Για την ωρα ειμαι αναμεσα στο galaxy και το x-peria βοηθάτενες παίδες  :sunglasses:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μετα απο απειρες ωρες απροβληματιστης  λειτουργίας ηρθε η ωρα της συνταξης για το πιστο μου sony w 800-δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι αυτο δεν διαβαζεις τιποτα πλεον πάνω του- και εδω θελω την βοηθειά σας γνώστες συναγωνιστες.
Δεδομένο Α:Τα φράγκα που μπορω να διαθεσω ειναι maχ 150 e,τα οποια με μια ανταλλαγή που θα κάνω φτάνουν στα 200.

Δεδομένο Γ:Δεν ειμαι fan της apple,αν ομως καταφέρετε να με ψήσεται με επιχειρηματα δεν εχω πρόβλημα να γινω κάτοχος i-phone.
Για την ωρα ειμαι αναμεσα στο galaxy και το x-peria βοηθάτενες παίδες  :sunglasses:

Τι το θες το κινητο?
Εννοω θες απλα να μιλας?
Ή θες να εισαι ακομα ενα θυμα του μαρκετιν της απλ?

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αυτο ακριβως θελω να αποφυγω την θυματοποίηση  :grin:
Να μιλαω κυρίως βέβαια,αλλα και να μπαινω σε καμια σελιδουλα όποτε χρειαστεί !

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Αυτο ακριβως θελω να αποφυγω την θυματοποίηση  :grin:
Να μιλαω κυρίως βέβαια,αλλα και να μπαινω σε καμια σελιδουλα όποτε χρειαστεί !
εγω δε γουσταρω τα μονοπωλια της απλ
οποτε θα σου προτεινα οποιοδηποτε αλλο κινητο
προσωπικα ειμαι φαν της νοκια, αλλα η τελευταια μου επιλογη δε με ικανοποιησε για τα λεφτα της
για σαμσουνγκ ακουω συνεχεια θετικα σχολια
υπαρχουν και τα htc και πολλα αλλα
το ι phone ειναι μια δημιουργια του μαρκετιν της απλ, οπως και οι υπολογιστες της.

Απο κει και περα, ο καθενας θα προμοταρει το κινητο του, ειδικα αν εχει παρει i phone, μην περιμενεις να σου πει κανεις οτι εδωσε 500-700 και την πατησε.
Εγω που εδωσα 450 για νοκια στο λεω παντως. Και τελικα το νοκια με τα 100 με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.
Γνωμη μου, μακρυα απο iphone.
Αν θες απλα να εισαι στο φεισμπουκ και να βλεπεις και κανα αθλητικο σαιτ, ολα τα κινητα καλα ειναι πλεον.

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Οπότε να χτυπήσω το galaxy να ξεμπερδευω !!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εχω το huawei sonic 8650 δωρεαν με επιδοτηση απ  τη κοσμοτε, αλλα νομιζω ο  γερμανος  το  εχει  με  139 ευρω.  απλα  σουπερ!  το προηγουμενο κινητο μου ηταν  το  zte  blade  το  οποιο και χαρισα,  οι  2  αυτες  κινεζικες (αυθεντικες) μαρκες  ειναι μονοδρομος  σ  αυτα  τα  λεφτα,  τα  ιμιτασιον  κινεζικα apple  και blackberry  ειναι  πεταμενα  λεφτα  στα  600-700  ευρω,    android  και  ξερο  ψωμι.  α και το  huawei  μου  εχει  android  2.3.4

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εχω το huawei sonic 8650 δωρεαν με επιδοτηση απ  τη κοσμοτε, αλλα νομιζω ο  γερμανος  το  εχει  με  139 ευρω.  απλα  σουπερ!  το προηγουμενο κινητο μου ηταν  το  zte  blade  το  οποιο και χαρισα,  οι  2  αυτες  κινεζικες (αυθεντικες) μαρκες  ειναι μονοδρομος  σ  αυτα  τα  λεφτα,  τα  ιμιτασιον  κινεζικα apple  και blackberry  ειναι  πεταμενα  λεφτα  στα  600-700  ευρω,    android  και  ξερο  ψωμι.  α και το  huawei  μου  εχει  android  2.3.4
εχει μικρη μπαταρια και πολλα μειον αυτο..

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σας ευχαριστω όλους παιδιά,θα τα βάλω διπλα διπλα στο μαγαζί και θα πάρω αυτο που μου αρεσει περισσοτερο αισθητικα  :grin: ανάμεσα στα 3-θα παιξει και το huawei που προτεινε ο φίλος Asian-,απ'ότι κατάλαβα δεν έχουν τρελές διαφορές και δεν είμαι κινητόπληκτος σε καμία περίπτωση,με κάρτα θα δουλευει το εργαλείο  :sunglasses:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Φιλε με 200 ευρω δεν παιρνεις κινητο, φατα στις πουτανες καλυτερα

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
xperia mini  :headbang2:

new-Sony-Ericsson-XPERIA-X10-mini-1.jpg

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε με 200 ευρω δεν παιρνεις κινητο, φατα στις πουτανες καλυτερα

:2funny: :2funny: Για αυτο κοιταω για μεταχειρισμενο,μήπως παω μια κλάση επάνω στο ετσι,εσύ τι μου προτείνεις ?
Alphonso το γουσταρω πολυ το συγκεκριμένο,αλλά πολυ μικρη οθόνη ρε γαμω το θα μου βγουν τα ματάκια  :grin:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Alphonso το γουσταρω πολυ το συγκεκριμένο,αλλά πολυ μικρη οθόνη ρε γαμω το θα μου βγουν τα ματάκια  :grin:
εγω το πηρα χτες και ειναι γαματο...θα ζουμαρεις λιγο οταν δεν βλεπεις καλα  :grin: :rockon:(μιλαω για το μινι που εχει 3 ιντσες,οχι το μινι χ10) 200 ευροπουλα κανει στην κοσμοτε

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μετα απο απειρες ωρες απροβληματιστης  λειτουργίας ηρθε η ωρα της συνταξης για το πιστο μου sony w 800-δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι αυτο δεν διαβαζεις τιποτα πλεον πάνω του- και εδω θελω την βοηθειά σας γνώστες συναγωνιστες.

Για την ωρα ειμαι αναμεσα στο galaxy και το x-peria βοηθάτενες παίδες  :sunglasses:
Tσίμπα το Galaxy S τύπε, και εγώ τελικά αυτό θα πάρω.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μετα απο απειρες ωρες απροβληματιστης  λειτουργίας ηρθε η ωρα της συνταξης για το πιστο μου sony w 800-δεν ειμαι βεβαιος αν ειναι αυτο δεν διαβαζεις τιποτα πλεον πάνω του- και εδω θελω την βοηθειά σας γνώστες συναγωνιστες.

Για την ωρα ειμαι αναμεσα στο galaxy και το x-peria βοηθάτενες παίδες  :sunglasses:

XPERIA μακραν!

Δες, συγκρινε και κατελειξε!

OP
OP
ghost rider

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγινε η συγκριση και βλεπω να με κερδιζει το sony που στο κατω κατω λειτουργει στα χερακια μου αψογα χρόνια τωρα και σε πολυ δυσκολες συνθηκες οικοδομες,δεκάδες πτωσεις κλπ κλπ !!
Η μονη μου ενσταση ειναι η τρομακτικα μικροτερη ενσωματωμένη μνημη σε σχεση με το galaxy  :S
Πρακτικα αυτο τι σημαίνει? Επιδέχεται βελτίωση-αναβαθμιση πάνω σε αυτο?

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231

Επισκέπτης
Το πήρα δώρο στην αδερφή μου φίλε τώρα τις γιορτές!
Μικρό και θαυματουργό!
Δεν υπολείπεται σε τίποτα από αντίστοιχα ακριβά smartphones κι ας έχει το μισό τους μέγεθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom