Νέα

Vodafone .....Συμβόλαια....ανανέωση !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Μόνο σοβαρές και γρήγορες συμβουλές για να πετύχω καλύτερη τιμή στην ανανέωση για 2 κινητά με συμβόλαιο που έχω, μίλησα επανειλημμένα μαζί τους και η απάντηση, ΄τι λέει η προσφορά στο app, δεν μπορούμε κάτι καλύτερο, θα ήθελα να τους σφίξω λίγο τα παπάρια, Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.528
Πόντοι
9.931
Μόνο σοβαρές και γρήγορες συμβουλές για να πετύχω καλύτερη τιμή στην ανανέωση για 2 κινητά με συμβόλαιο που έχω, μίλησα επανι΄λειμένα μαζί τους και η απάντηση, ΄τι λέει η προσφορά στο app, δεν μπορούμε κάτι καλύτερο, θα ήθελα να τους σφίξω λίγο τα παπάρια, Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Κανε αίτημα φορητότητας στην COSMOTE και να δεις μετα πως θα σου κάνουν καλύτερη προσφορά.

OP
OP
Y13

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Συμβουλές των να κινηθώ αύριο τοπ πρωί.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Αίτημα φορητότητας

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
160
Πόντοι
1
Κανε αίτημα φορητότητας στην COSMOTE και να δεις μετα πως θα σου κάνουν καλύτερη προσφορά.
μα η COSMOTE (και η Nova) είναι αρκετά πιο ακριβή...το αίτημα φορητότητας μπορεί να ακυρωθεί μετά; (σόρυ που πετάγομζι έτσι αλλά είμαι κι εγώ στη ίδια θέση κι αν τους έχω πει ότι περιμένω να δω τι λένε οι άλλοι πάροχοι (έχω περίπου 1 μηνα μεχρι τελους συμβόλειου)

• Like
Αντιδράσεις: Y13

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
η vodafone με "έπεισε" να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας που είχα κάνει προσφέροντάς μου 3 μήνες δωρεάν πάγιο... Δεν ξέρω αν είναι πάγια τακτική τους ή αν ισχύει και σήμερα, αλλά πάντως πριν 1 δίμηνο αυτό έγινε ...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.528
Πόντοι
9.931
μα η COSMOTE (και η Nova) είναι αρκετά πιο ακριβή...το αίτημα φορητότητας μπορεί να ακυρωθεί μετά; (σόρυ που πετάγομζι έτσι αλλά είμαι κι εγώ στη ίδια θέση κι αν τους έχω πει ότι περιμένω να δω τι λένε οι άλλοι πάροχοι (έχω περίπου 1 μηνα μεχρι τελους συμβόλειου)
Ναι εχεις την δυνατότητα να ακυρώσεις το αίτημα φορητοτητας μεσα σε μικρο χρονικό διάστημα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Πήγα από κοσμοτε σε βονταφον, δεν έχω προβλημα μέχρι στιγμης

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Θα τους πεις να κόψεις το νούμερο. Τεμενάδες θα σου κάνουν μετά.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
το εκανα σημερα στη κοσμοτε..ειχα μια συνδεση και 2καρτοκινητα,η συνδεση μου ειναι για ανανεωση και μου λεγαν πιο πολλα απο οσα δεινω τωρα!απλα γελαγα,ειπα να κανω και τα 2 καρτοκινητα συνδεση και μου εκοβαν 4 ευρο!
πηρα το πρωι στη βονταφον,εκανα αιτηση να παω και τα 3 νουμερα με συμβολαιο,νορμαλ τιμες..
μολις τελειωσα με τη βονταφον μετα απο μια ωρα αρχισαν τα τηλεφωνα απο κοσμοτε
εκαναν την ιδια και καλυτερη προσφορα,εκανα ακυρωση στη βονταφον,θα μεινω κοσμοτε.
κανε ακριβως το ιδιο.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Μια κ είδα το νημα...
Είχα επανηλημενα θέματα με τη Vodafone,κάποια στιγμή μετά από κάποια αλλαγή συμβολαίου για το οικιακό έστελναν τους λογαριασμούς σε σπίτι που έχω ξενοικιασει πάνω από 15 χρονια!
Μετά από μήνες έβγαλα άκρη μετά από πολλούς καβγάδες κ πολλές τηλεφωνικές αναμονής..πλήρωσα ότι χρωστούσα κ έφυγα από το μπουρδέλο..
Έκτοτε με ενοχλούν οι εισπρακτικές για πληρωμένο λογαριασμό..το ενοχλούν βέβαια τρόπος του λέγειν γτ έχω βάλει τα φίλτρα στις κλήσεις κ δεν δέχομαι πλέον τέτοιες ενοχλήσεις αλλά βλέπω τα μνμ που έρχονται μετά..
Μπαίνω να τσεκαρω αριθμούς στο white pages κ παρατηρώ παααααρα πολλά παράπονα από χαζομάρες μιας εταιρίας που υποτίθεται είναι κ διεθνής,καραγκιοζιλικια δλδ κ ανεπίτρεπτα πραγματα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Εγω παντως καμια φορα στο μετρό αλλοι μιλανε αλλοι δεχονται μηνυματα και γω βλεπω το σημα μου και δε μπορω ουτε 112 να στειλω.
Εχω nova

Συνημμένα

• b27966140db68d0621628f2309f8a443.gif
    b27966140db68d0621628f2309f8a443.gif
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
Y13

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Τελικό αποτέλεσμα μετά από επίσκεψη στην τοπική βόνταφον, για ένα χρόνο την ίδια τιμή που έχω εδώ και ένα χρόνο μετά απο την ετήσια αύξηση του 1,5 ευρώ, δλδ 36 ε για 2 γραμμές με 16 γίγα και τ άλλα απεριόριστα, από τα 39 που ζήταγαν, κερδισμένος τα 3 μου είμαι. Πάμε και βλέπουμε.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
οι γαμημενες εταιρειες αυτου του ειδους δουλευουν μονο αν πας να φυγεις,οπως ειπαν και οι συναδελφοι πιο πανω.στο γαμημενο παντως οτε,οχι δε θα εκανα αιτηση φορητοτητος αλλα δεν περναω ουτε εξω απο καταστημα.μια φορα που με πηραν για προσφορα,τους ειπα να σημειωσουν το τηλεφωνο και να μη με ξανακαλεσουν ποτε.

• Like
Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Τελικό αποτέλεσμα μετά από επίσκεψη στην τοπική βόνταφον, για ένα χρόνο την ίδια τιμή που έχω εδώ και ένα χρόνο μετά απο την ετήσια αύξηση του 1,5 ευρώ, δλδ 36 ε για 2 γραμμές με 16 γίγα και τ άλλα απεριόριστα, από τα 39 που ζήταγαν, κερδισμένος τα 3 μου είμαι. Πάμε και βλέπουμε.
Αδερφέ επειδή σπίτι δεν χρησιμοποιώ το σταθερό ποτέ όλοι στο κινητό με βρίσκουν,μετά τη στραβή που έπαθα με τη voda έχω καρτοκινητο με απεριόριστα προγράμματα κ σπίτι πήρα κ έβαλα starlink που γαμαει κ σπέρνει στη ταχύτητα!σαφώς ανώτερη από οτιδήποτε άλλο έχω δει μέχρι τώρα με 40 το μήνα συν 20 χοντρά χοντρά του κινητού...
Οκ ο εξοπλισμός είναι ακριβώς,έδωσα 400+ γτ πήρα έξτρα καλώδια μακριά αλλά αν θέλω να το πάρω μαζί στο εξοχικό απλά το ξεκουμπωνω κ το περνώ μαζι

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Θα τους πεις να κόψεις το νούμερο. Τεμενάδες θα σου κάνουν μετά.

τελικα εχουν φτιαξει φοβερο καρτελ ,ναι μου ρχεται οντως να το κοψω , εχω βονταφον 400 λεπτα σε κινητα και ιντερνετ που φυσικα σερνεταιμ με καπου 9-11 μαξιμουμ.το εχω στα 17,75 ,αφου δεν χρησιμοποιω σχεδον τιποτα εκτος απο το ιντερνετ,κανα τριωρο συνολο την ημερα.αυξηση μου ειπαν 1,5 εευρω, στο μεταξυ αν αρχισω απο φετος τα διμηνα ,οπως εκανε ηδη το Δεκδμβριο ,η και τριμηνα να λειπω εκτος Ελλαδας θα τους πληρψνω καπου 60 ευρω ετσι παγιο χωρις να ειμαι καν Ελλαδα? μου ειχαν στειλει απο τη φρογκ ,που εχω καρτοκινητο πως με 120 ευρω παγια πληρωμη θα εχω απεριοριστο ιντερνετ και καποπιο χρονο ομιλιας δεν θυμμαι ποσο .Ωραια λεω να τους κοψω τελειως το σταθερο ιντερνετ εχω 5g 120-260 εχω δει , θα κανω ηοτ σποτ ,με το κινητο ,αλλα ειναι λεει για νεες συνδεσεις ,δεν μοπορω με τιποτα να χασω το νουμερο το εχω για τη δουλεια μου , μονο για περιορισμενο αριθμο ,και να παω και στην Αθηνα σε μαγαζι της φρογκ ,κες και ειμαστε στο 1960 .Μοθυφα κατασταση για αυτο, λεω καρτελ ,στο μεταξυ απο τη κοσμοτε δεν φευγω γιατι εχει σημα σε καποια σημεια πουδεν πιανουν οι αλλες

MrMpoutias12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Πήγαινε στο κατάστημα στην Βασιλέως Γεωργίου στον Πειραιά και μιλά με τον Βασίλη πες του σου έστειλε ο Κωστας ο πρώην συνεργάτης του και θα δείτε παιδιά το παιδί κάνει παπάδες σε λόγικα πλαίσια πάντα έτσι..

• Αγάπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom