Νέα

VODAFONE και ανεξαρτησία της Κρήτης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ίσως εχει ηδη γινει λογος για το συγκεκριμενο θεμα και δεν το παρατηρησα.
Αν ειναι ετσι, ας καταργηθεί ή ας ενοποιηθεί το θρεντ.
Εγω εχω μονο μια απορια. Οκ, να δεχθω οτι ολα ειναι τυχαία.
Γιατι όμως το πλανο γερνει λιγο αριστερα, κατι που ειναι σκηνοθετικά ΛΑΘΟΣ, ώστε να κατευθυνθει το ματι πανω στις σημαιες?
Παντως το τουρκικο ελικοπτερο δεν το εβγαλαν...

Da Korax

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
27
Πόντοι
1
έχεις βρει κανείς την ορίτζιναλ διαφήμιση ολόκληρη? :idiot:

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.214
Πόντοι
3.067
τιποτα δεν ειναι τυχαιο....η προπαγανδα παει συνεφο...α ρε λιακοπουλε σε ελεγα και γραφικο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τιποτα δεν ειναι τυχαιο....η προπαγανδα παει συνεφο...α ρε λιακοπουλε σε ελεγα και γραφικο...

Ρε ποιος Λιακό και funel. Ta έχει ήδη πει ο αδέκαστος προφήτης κακαουνάκης, αλλά ποιος τον άκουγε...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε ποιος Λιακό και funel. Ta έχει ήδη πει ο αδέκαστος προφήτης κακαουνάκης, αλλά ποιος τον άκουγε...
:2funny:
μιλάς για πριν ή μετά το θάνατό του, γιατί τώρα είναι αδέκαστος.
θα τον ειδαν και αυτον να περιφερεται στους διαδρομους των γραφειων του πασοκ
οπως τον παισιο στο α.ορος :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Λοιπόν κινήσεις ανεξαρτητοποίησης νάχαμε να λέγαμε γίνονται απανταχού της Ευρώπης, αλλά κανένας απολύτως ούτε σοβαρά τις παίρνει μα ούτε και δίνει καμιά ιδιαίτερη σημασία. :sunglasses:

Θα αναφερθώ σε κράτη όπου ίσως υπάρχει θέμα, όπως η Ισπανία με Βάσκους , Καταλανούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλους. :jerking:

Το Βέλγιο με Φλαμανδούς γαλλόφωνους κλπ. :jerking:

Η Ιταλία με λίγκες του Βορρά, Σικελίες, Σαρδηνίες, με μαφίες κλπ. :jerking:

Το Ηνωμένο Βασίλειο με τους Σκωτσέζους :jerking:

Η Ομοσπονδιακή Γερμανία με τα διάφορα κρατίδια της και τις κατατόπους διαφορές τους. :jerking:

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα της Κρήτης μπροστά σε αυτά τα θέματα είναι ελάσσονος σημασίας και παντελώς ανυπόστατο συγκρινόμενο με τα θέματα των παραπάνω χωρών.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

από την μία όλα αυτά ακούγονται μεν πολύ τραβηγμένες θεωρίες συνομωσίας,

από την άλλη όμως για πόσο μεγάλη σύμπτωση μπορούμε να μιλάμε? :huh:

κυκλοφορούν τόσο πολύ στο εμπόριο οι συγκεκριμένες σημαιούλες (και μάλιστα "παρέα")και απλώς βρέθηκαν επάνω στο γραφείο? :huh:

WTF man? :huh: :huh: :huh:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν δεν κάνω λάθος....έχει απαγορευτεί η χρήση της συγκεκριμένης σημαίας....(της ανεξάρτητης Κρήτης)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
εμενα παντως αν δεν μου το δειχνατε,ουτε που θα κοιταζα τις σημαιες...

Επισκέπτης
Λοιπόν κινήσεις ανεξαρτητοποίησης νάχαμε να λέγαμε γίνονται απανταχού της Ευρώπης, αλλά κανένας απολύτως ούτε σοβαρά τις παίρνει μα ούτε και δίνει καμιά ιδιαίτερη σημασία. :sunglasses:

Θα αναφερθώ σε κράτη όπου ίσως υπάρχει θέμα, όπως η Ισπανία με Βάσκους , Καταλανούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλους. :jerking:

Το Βέλγιο με Φλαμανδούς γαλλόφωνους κλπ. :jerking:

Η Ιταλία με λίγκες του Βορρά, Σικελίες, Σαρδηνίες, με μαφίες κλπ. :jerking:

Το Ηνωμένο Βασίλειο με τους Σκωτσέζους :jerking:

Η Ομοσπονδιακή Γερμανία με τα διάφορα κρατίδια της και τις κατατόπους διαφορές τους. :jerking:

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα της Κρήτης μπροστά σε αυτά τα θέματα είναι ελάσσονος σημασίας και παντελώς ανυπόστατο συγκρινόμενο με τα θέματα των παραπάνω χωρών.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ναι αλλά οι χώρες που ανέφερες (σε μία εκ των οποίων κατοικώ σχεδόν τη μισή ζωή μου...) δεν έχουν τόσους "πυροβολημένους" εθνικοπαράφρονες να "μπλογκάρουν" την κάθε μαλακία που τους έρχεται στο, ανύπαρκτο το δίχως άλλο, μυαλουδάκι τους...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Το υποσυνειδητο σου ομως, θα τις κατεγραφε...
αδελφε το υποσυνειδητο μου θα κατεγραφε τα χρωματα της vodafone,το κοστολογιο της και κατι τετοια που θα με εκαναν να αλλαζα εταιρια κινητης τηλεφωνιας...
μηπως καποιοι σε αυτην την χωρα βλεπουμε φαντασματα???

OP
OP
alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά οι χώρες που ανέφερες (σε μία εκ των οποίων κατοικώ σχεδόν τη μισή ζωή μου...) δεν έχουν τόσους "πυροβολημένους" εθνικοπαράφρονες να "μπλογκάρουν" την κάθε μαλακία που τους έρχεται στο, ανύπαρκτο το δίχως άλλο, μυαλουδάκι τους...
Μαζι σου φιλε, να συμπαραταχθω κι εγω. Συνωμοσιολογια όλο αυτό.
Κι εγω που ανοιξα το θρεντ, δεν εχω πειστει οτι εγινε επιτηδες.
Το παρελθον ομως μας διδασκει οτι ζουμε σε εναν αγγελικο κοσμο, χωρις υστεροβουλιες και χειραγωγησεις?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Το παρελθον ομως μας διδασκει οτι ζουμε σε εναν αγγελικο κοσμο, χωρις υστεροβουλιες και χειραγωγησεις?
ναι αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ξέρει κανείς την επίσημη θέση της vodafon για αυτήν την διαφήμιση?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Τίποτα δεν γίνεται εκ παραδρομής
-Τί λάθος και παπαριές αντί για μισό κιλο φέτα έβαλαν ένα κιλό  :jerking:

OP
OP
alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ξέρει κανείς την επίσημη θέση της vodafon για αυτήν την διαφήμιση?
Ναι.
Ειπαν οτι αυτη ειναι η σημαια της αεροπορικης εταιριας της Κρητης, skyexpress.
Κατι που ειναι αληθες.
Σημειωτεον ομως, οτι απο εχθες η skyexpress και μετα τον θορυβο που δημιουργηθηκε, ΑΛΛΑΞΕ ΕΜΒΛΗΜΑ!
Μπορειτε να γκουγκλαρετε για να βρειτε το προηγουμενο και το τωρινο εμβλημα της skyexpress.Το παλιο ειναι ακριβως η σημαια της ανεξαρτητης Κρητης.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εν τάξει.... δεν έχουν, όμως δημιουργούν δικούς τους στρατούς (βάσκοι αυτονομιστές), δικές τους εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου (εθνική καταλονίας), μεγάλους ρήτορες πολιτικούς, που καθοδηγούν τα πλήθη (Ιταλία - Γερμανία), και σε κάθε περίπτωση  ανθρώπους που μπορούν να παρασείρουν τα πλήθη, και που πολλές φορές μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα επικύνδυνοι. :sunglasses:

Εμείς μπορεί να έχουμε όπως πολυ σωστά λες πυροβολημένους εθνικοπαράφρονες με ανύπαρκτο μυαλουδάκι, που όμως είναι τελείως ακίνδυνοι στο να θέσουν σε επισφάλεια την ακεραιότητα του Έθνους μας. :sunglasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Πέραν της αεροπορικής σύνδεσης της Καλαμάτας με το Ηράκλειο, η εταιρία «Sky Express», επεκτείνει τα δρομολόγιά της προς τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου. Ειδικότερα, από τις 31 Οκτωβρίου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή η «Sky Express» θα πραγματοποιεί αεροπορικά δρομολόγια από το Ηράκλειο προς την Κέρκυρα, με ενδιάμεσους σταθμούς την Καλαμάτα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και το Άκτιο της Πρέβεζας. Το αεροσκάφος θα προσγειώνεται στη 01:30 μετά το μεσημέρι και θα απογειώνεται μισή ώρα αργότερα. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο θα εκτελούνται τα δρομολόγια αντίστροφα. Στην Καλαμάτα θα προσγειώνεται στις 9:20 το πρωί και θα απογειώνεται για Ηράκλειο τις 09:45.
news.ert.gr

Συνημμένα

• 16-03-08_skyexpress.jpg
    16-03-08_skyexpress.jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 13

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom