moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
φιλε μου ...γιατι νομιζεις οτι νοσταλγουμε την 17Ν ? επειδη ηταν καλοι ανθρωποι?
τυπε τους δημοσιογραφους του σκαϊ δεν τους τρωνε ουτε οι κροκοδειλοι.τοσο σαπιοι ειναι :S
φιλε μου ...γιατι νομιζεις οτι νοσταλγουμε την 17Ν ? επειδη ηταν καλοι ανθρωποι?
αρα εκτος απο κατουρημα τι θα λεγατε να του κοβαμε και την γλωσσα????ο Κωνστας ειναι εμετικος...ειναι το ιδιο τυπακι που ελεγε (οταν ηταν alter) οτι η Ελλαδα το 2013 θα ναι στις αγορες....![]()
Ελα αλεκο...ο Κωνστας ειχε πει οτι η Ελλαδα θα ναι στις αγορες το 13....χα,χαααααααααααααααααααα.....![]()
τυπε με απογοητευσες.....τυπε τους δημοσιογραφους του σκαϊ δεν τους τρωνε ουτε οι κροκοδειλοι.τοσο σαπιοι ειναι :S
O μεγαλειότατος μας λείπει, αλλά κανουμε υπομονη![]()
τυπε με απογοητευσες.....![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο.
τυπε ο μεγαλειοτατος εδω ειναι,αλλα και εδω που ειναι ειναι σαν να μην υπαρχει.χαζο παιδι χαρα γεματο![]()
πολυ κακια βρε παιδια. Γι αυτο η τηλεοραση εχει τα κουμπια. Οποιος δεν του αρεσει ο μπαμπης μπορει να γυρισει να δει Τρεμη ή Παυλοπουλο, Τραγκα κλπ.
Τωρα να τον δειρουμε, να τον κανουμε να τον φτυσουμε αμα τον βρουμε μονο του κι εμεις ειμαστε καμμια δεκαρια ειναι μεγαλη μαγκια![]()
εκει δουλευεις,εισαι δημοσιογραφος η δεν σε προσβαλουν αυτα που λενε? η ευγενεια μας εφαγεπολυ κακια βρε παιδια. Γι αυτο η τηλεοραση εχει τα κουμπια. Οποιος δεν του αρεσει ο μπαμπης μπορει να γυρισει να δει Τρεμη ή Παυλοπουλο, Τραγκα κλπ.
Τωρα να τον δειρουμε, να τον κανουμε να τον φτυσουμε αμα τον βρουμε μονο του κι εμεις ειμαστε καμμια δεκαρια ειναι μεγαλη μαγκια![]()
εκει δουλευεις,εισαι δημοσιογραφος η δεν σε προσβαλουν αυτα που λενε? η ευγενεια μας εφαγε
ελα ρε σε σκουληκια βγαζουμε την οργη μας οχι την χολη μας.Οκ δεν εισαι του ομιλου αλλα μαλλον εισαι ξαδερφος τους.τιποτα απ' αυτα. Θεωρω οτι πολλοι απο τους ψευτομαγκες επαναστατες που βγαζουν τη χολη τους σε μεροκαματιαρηδες (τωρα πια) δημοσιογραφους μολις ερθουν εκλογες θα πανε με την ουρα στα σκελια να ψηφισουν αντωνακη τρεμοντας για τα ευρουλακια τους![]()
Γιατί του mega είναι καλύτεροι οι δημοσιογράφοι μάστορα?
Τα μεσημέρια βλέπω Ρετιρέ και χύνω με (καπάτσα-μπριόζα-έξω απ'τα δόντια-sassy-έρλυ 90'ς) γυναικάρα Κατερίνα Γιουλάκη τρώγοντας τοστ παράλληλαΓιατί του mega είναι καλύτεροι οι δημοσιογράφοι μάστορα?
αντε γαμησου ρε αρχιδι.....πηγενε στον γιωργακη σου που εφαγε χιλιαδες αξαρλιαν αρχιδι πουστραΣτη μάνα του Αξαρλιάν καθόλου.
Μουνόπανο.
Τα μεσημέρια βλέπω Ρετιρέ και χύνω με (καπάτσα-μπριόζα-έξω απ'τα δόντια-sassy-έρλυ 90'ς) γυναικάρα Κατερίνα Γιουλάκη τρώγοντας τοστ παράλληλα
Από αυτό και μόνο το mega έχει τη μπρώτη θέση της καρδιάς μου
Θέλω να τα βλέπω ένα ένα, αφ'ενός για να έχει σασπένς και αφ'ετέρου για να κάνω λίγο κράτει, μην πλακώσω και δω όλα τα επεισόδια μονορούφιυπαρχουν ολα τα επισοδια sto youtube
οσο για τη γιουλακη![]()
![]()
κ νομιζα πως θα ελεγεσ κα Ζαχαροπουλου![]()
![]()
![]()