DocHollywood
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Κασκαντερική όχι απόλυτα πετυχημένη, ούτε και τελείως φόλα: το κορίτσι της φωτό είναι μύθος, στην υποδοχή δύο μεσόκοπες οικοκυρές εκ των οποίων η μια περνάει κάπως αν είχες μια δύσκολη μέρα, η άλλη όμως πιο σάπια κι απ' το μαγαζί τους (το κρεβάτι του μασάζ σκασμένο απ' την πολυκαιρία), και εννοείται βέβαια δεν διανοήθηκα καν να περάσω στο παρασύνθημα του naked massage (που χρεώνεται +20 ασχέτως χρονοπακέτου).
Ένα μασαζάκι το ήθελα όμως έτσι κι αλλιώς, κι αυτό πρέπει να πω ήταν απ' τα καλύτερα που μου έχουν τύχει σε τέτοιου είδους ευαγή ιδρύματα της Βουλγαρίας, δυνατό, επίμομο, με διάρκεια και συνέπεια, τολμώ να πω ότι με έκανε περδίκι. Ε, και στο τέλος μου τον έπαιξε, κι αυτό το έκανε επίσης φιλότιμα κι υπομονετικά, χωρίς να προσπαθεί να μου τον κάνει λάστιχο για να τελειώνουμε. Μπορείς να πεις πως το "κορίτσι" προσπαθεί να αναπληρώσει τις ελλείψεις χώρου και προσωπικού με εντιμότητα και επαγγελματισμό, το αν τα καταφέρνει εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός (εγώ πάντως μόνο χορτάτος ή σε νηστεία ξαναπήγαινα).