Νέα

Βιζιτες- Εσκορτς- Προτάσεις- Σόφια - Βουλγαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allantalon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas1976gre

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
1
Καλή βουλγάρα  :vomit: να βρεις είναι σπάνιο φαινόμενο. Βουλγάρες,ρουμάνες,αλβανες είναι όλες για κλωτσιές 

φιλε γαμησε τα οπως τα λες ειναι. κατεβηκα για ενα σκ σοφια βουλγαρια και εφριξα. παντου μπαζα. παντου ομως. πρεπει να σου κατσει το τζοκερ για να πετυχεις καλο μουνι στην βουλγαρια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.249
Πόντοι
506
Εγώ ανεβαίνω συχνά Σοφία,να πω ειλικρινά έχω πετύχει αρκετά αξιόλογα μωρά αλλά εντελώς κομοδίνα στο έργο

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Ρε τπτ εγγυημένο γι αποψε ... εχω πηξει στα εσκορτ σαητ αλλα δε ξερω αν και ποια ειναι αληθινα

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
48
Like
7.221
Πόντοι
24.237
το καλύτερο είναι τα lobbi των 5* ξενοδοχείων Marinela, Balkan, Radison και στα μπαρ μεσα Λοζενετς κτλ. λεπτές όμορφες με βυζιά τούμπανο. και βλέπεις τι ψωνίζεις. προσοχη επειδη για τα ξενοδοχεια ειναι τριβιαλ αυτο εχουν το νου τους με τους σεκιουριταδες κοντα στα ασανσερ και την επομενη το πρωι σου λενε ευγενικα "κλεισατε μονοκλινο και χρησιμοποιηθηκε σαν δικλινο πρεπει να αναβαθμισουμε την χρεωση". ενταξει δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα προς γνωση.

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
το καλύτερο είναι τα lobbi των 5* ξενοδοχείων Marinela, Balkan, Radison και στα μπαρ μεσα Λοζενετς κτλ. λεπτές όμορφες με βυζιά τούμπανο. και βλέπεις τι ψωνίζεις. προσοχη επειδη για τα ξενοδοχεια ειναι τριβιαλ αυτο εχουν το νου τους με τους σεκιουριταδες κοντα στα ασανσερ και την επομενη το πρωι σου λενε ευγενικα "κλεισατε μονοκλινο και χρησιμοποιηθηκε σαν δικλινο πρεπει να αναβαθμισουμε την χρεωση". ενταξει δεν ειναι κατι σπουδαιο αλλα προς γνωση.

Θεεενξ αλλα μενω ηδη σε δικλινο μονος μου ....
Το θεμα ειναι οτι ψαχνω για εγγυημενο γραφειο αν ερεις κατι να συστησεις εσυ ή καποιος αλλος

BARLONG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
16
Like
363
Πόντοι
290
Λοιπον να γραψω και εγω την εμπειρία μου με το ταξιδι ΣΟΦΙΑ.
Συναντησα την Λουσυ. Η Λουσυ είναι όπως βλεπετε στις φωτο. Φατσα περιεργη και όχι καλη αλλα εμενα μου αρεσε καλο σωμα και πλαστικα βυζια. Είναι για PSE με αναλ mouthfuck CIM ktl. Μονο προβλημα ότι μιλαει πολύ οποτε θελει λιγο προσοχη. Τα αγγλικα της πολύ καλα και μπορεις να μιλησεις. Κοστος για 2 ωρες 215 σε outcall.

( τηλέφωνο = 0877859677 )

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Λοιπον να γραψω και εγω την εμπειρία μου με το ταξιδι ΣΟΦΙΑ.
Συναντησα την Λουσυ. Η Λουσυ είναι όπως βλεπετε στις φωτο. Φατσα περιεργη και όχι καλη αλλα εμενα μου αρεσε καλο σωμα και πλαστικα βυζια. Είναι για PSE με αναλ mouthfuck CIM ktl. Μονο προβλημα ότι μιλαει πολύ οποτε θελει λιγο προσοχη. Τα αγγλικα της πολύ καλα και μπορεις να μιλησεις. Κοστος για 2 ωρες 215 σε outcall.

( τηλέφωνο = 0877859677 )
Σιγα μην μας τρελλανεις 100Λεβ = 51 ευρο
102 ευρος για 2 ωρες τα 215 τι ειναι χαρουπια?
:headbang: :headbang: :headbang:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Αντε την αλλη εβδομαδα ανεβαινω...οποιος εχει τιποτα νεωτερο να πει ας ενημερωσει. Παντως ενα νουρου θα το κανω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Γι αυτο το φαινομενικα πολυ δυνατο ξερουμε κατι;

Τρέξε μακριά με 300 χλμ.

Αυτή είναι η Ζένια, φολάρα ολκής. Ήταν πριν στο Πλόβντιβ μαζί με την Ντανιέλα (είχαν παλιά παίξει μαζί
και σε βιντεοκλίπ του παπάρα του Στυλιάν...)

Έχει βάλει και κιλά τώρα, αλλά πάντα φόλα μή μου άπτου ήταν με ύφος 100 καρδιναλίων...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καρνταση 50 το πολυ για μια ωρα
Μου ερχονται στο ξενοδοχειο μου

Φίλε, για πες μας λίγο στο 50άρι τι πρόγραμμα παίρνεις. Μετά αν θέλεις, μπορώ να σου πώ αναλυτικά και τι παρέχει η Λούσι.
Δώσε και αγγελίες άμα θέλεις για να δούμε τι ψωνίζεις και μάλιστα outcall...
Ιδού η Ρόδος... :grin:

SalonicaM

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
21
Like
1.969
Πόντοι
6.415
Τρέξε μακριά με 300 χλμ.

Αυτή είναι η Ζένια, φολάρα ολκής. Ήταν πριν στο Πλόβντιβ μαζί με την Ντανιέλα (είχαν παλιά παίξει μαζί
και σε βιντεοκλίπ του παπάρα του Στυλιάν...)

Έχει βάλει και κιλά τώρα, αλλά πάντα φόλα μή μου άπτου ήταν με ύφος 100 καρδιναλίων...

Popov η πληροφορηση σου τα σπαει! Εχεις σωσει κοσμο και κοσμακι εδω μεσα

Geo12S

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2017
Like
16
Πόντοι
1
Φίλε, για πες μας λίγο στο 50άρι τι πρόγραμμα παίρνεις. Μετά αν θέλεις, μπορώ να σου πώ αναλυτικά και τι παρέχει η Λούσι.
Δώσε και αγγελίες άμα θέλεις για να δούμε τι ψωνίζεις και μάλιστα outcall...
Ιδού η Ρόδος... :grin:
Ενα δειγμα, μην τσιτωνεσαι γιατι εχω ενα κολλητο στην Σοφια που μ εμαθε τα κολπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom