Aν μιλας για την "Lady Travel" Ivelina η πισω κινηση ειναι +50 εur για μια ή δυο ώρες και είναι αλλο το ποσο αν κλεισεις για όλο το βραδι.
Οι τιμές είναι που γνωρίζω είναι περσινές, ενδεχομένως να έχουν αλλάξει και να αναφερθεί η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν προσφέρεται απο όλες.
Υ.Γ. Καλά να περνας και μόλις έρθω στη Σοφια θα επισκευθώ Εμυ. Για να την προτείνεις θα μετράει.
To θεωρώ ακριβό και πρέπει να δίνεται τέτοιο αντίτιμο μόνο όταν ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα πιάσει τόπο.
Είναι ακραίο να χρεώνεται λ.χ. 100λβ η κοινή βασική βίζιτα και η πίσω κίνηση άλλα τόσα, διότι μιλάμε για ένα
έξτρα της τάξεως του 100% επί της αρχικής τιμής. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να χρεώνεται ως έξτρα,
αλλά όχι σε τέτοιες αναλογίες. Δυστυχώς, πολλές, όσο περνάει ο καιρός το καθιερώνουν σε αυτά τα ποσοστά,
κυρίως επειδή δεν το γουστάρουν σαν υπηρεσία, οπότε σου λένε, αν είναι να μου βγεί εμένα ξυνό, ας χρυσοπληρώσουν
για να το πάρουν (το έχω ακούσει και αυτό να λέγεται). Ξέρω και παράδειγμα κοπέλας που το 2015 διέπρεπε σαν
anal queen και το χρέωνε στην ώρα μόνο +30λβ, ενώ τώρα επειδή την έχει δεί κάπως ή απλά βαρέθηκε, το πήγε στα +500λβ προφανώς για να μην πάρει κανείς...
Από Ιβελίνα, είχα δεί παλιότερα και μια Μαγκνταλένα που έδινε, επίσης στα +100λβ αλλά εμφανησιακά δεν έλεγε και πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν την έχεις δοκιμάσει και πώς σου φάνηκε στον αγώνα.
Με την Έμυ αξίζει να ασχοληθείς. Είναι σωστή και θα περάσεις καλά.