Νέα

Βιβλίο πατέρα Mάξιμου: Ο Αντίχριστος αναλαμβάνει εξουσία το 2013!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Tο να μην εισαι ασεβης απεναντι στα πιστεύω και την πιστη αλλων ανθρωπων δε στο ειπε κανεις??? :cussing: Μαθε να εκφραζεις τη γνωμη μου χωρις να θιγεις τους αλλους.Μας το παιζεις και ελληναρας και αγωνιστης των αρχαιων ιδανικων και δε ξερεις να χρησιμοποιεις την γλωσσα σου κανοντας ορθογραφικα λαθη.Τρομαρα σου, λες για καρτες,δανεια και υλικα αγαθα χωρις να ξερεις.Μαλλον θα σε ταιζουν ακομα ο μπαμπας και η μαμα και δεν θα τα χεις αναγκη.Βγαινεις μονο να πεις αρλουμπες και να κατακρινεις τη πιστη δισεκατομμυριων. Που θα μας πεις και καφρους, νουμερο ε νουμερο.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο χριστιανισμος ειναι ενα ευραικο παραμυθι που απευθυνεται σε καφρους. Ατυχως ο ελληνισμος ειχε παρακμασει πολυ στα χρονια τις χριστιανικης επελασης εξαιτιας της απομακρυνσης του απο τις αξιες της ηθικης του μετρου και της πνευματικοτητας που παντα χαρακτηριζαν τους ελληνες τουλαχιστον μεχρι την εποχη των περσικων πολεμων. Στη συνεχεια αλλαξε ο τροπος σκεψης σταδιακα. Ηρθε η οικονομικη αναπτυξη που μαζι της εφερε και την υπερβολη όπως ηταν φυσικο συνεπακολουθο του υλικου πλουτισμου. Μονοι που αντισταθηκαν σθεναρα και για αρκετους αιωνες μετα την ελευση του Παυλου ηταν οι νοτιοι ελληνες και κυριως οι Λακωνες όπου χρειαστηκαν αρκετες σφαγες για να σκυψουν το κεφαλι στον Γιαχβε.
Σημερα βλεπουμε γυρω μας τους ανθρωπους χωρις φρονημα να τρεχουν πισω απο καρτες και δανεια,συγχρονοι δουλοι των ευραιων που ελεγχουν το τραπεζικο συστημα, τις ασφαλιστικες και τη διαφημιση, βλεπουμε τους ανθρωπους να σκυβουν το κεφαλι στο παπαδαριο ελπιζοντας σε μια καλυτερη ζωη στον αλλο κοσμο. Ενα πραγμα να θυμαστε οτι οσο περιοριζετε τις αναγκες και τα θελω σας τοσο πιο ελευθεροι γινεστε. Το ειπαν οι κυνικοι το ειπε και ο Καζαντζακης.
Ας ξανατονισουμε για χιλιοστη φορα  :headbang: :headbang: οτι για την καταντια του Ελληνα ΔΕΝ ευθυνεται ο Χριστιανισμος. Γιατί απο ολλες τις Χριστιανικες χωρες ΜΟΝΟ η Ελλαδα ειναι ετσι? Μην κοροιδευομαστε. Εγω πιστευω οτι για την καταντια του Ελληνα φταιει που ΔΕΝ ειναι Χριστιανός.(δε νομιζω η θρησκεια να μας υπαγορευει να εχουμε πιστωτικες καρτες και δανεια...)
Και επειδη η πίστη δεν βασιζεται στο φοβο του θανατου αλλα σε αποδειξεις ,για παρτε την ιστορια της  Pam Reynolds που κουφανε ολους τους επιστημονες και δεν εχουν τί να πουν...Τί εχετε να πειτε?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
θρησκεία και θεός..= η προσπάθεια του ανθρώπου να εξηγήσει το άγνωστο..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]βεβαια δεν σου ειπε κανεις να πιστεψεις με το ζορι. δηλαδη να υποθεσω οτι πιστευεις στο big bang?[/size]

Φίλε μου, να το ξαναπώ, ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Τώρα, μια που τό θιξες:
Το BIG BANG είναι μια θεωρία, επιστημονική, που λέει ότι εξηγεί πολλά απο τα άγνωστα στη γένεση του σύμπαντος.
Είναι όμως μια ΘΕΩΡΙΑ (ακόμη).
Μπορεί να αποδειχτεί (αφού περάσουν πολλά-πολλά χρόνια) σωστή, μπορεί και λάθος.
Για να γίνω πιό κατανοητός, γύρνα 500-600 χρόνια πίσω:
Ο κόσμος τότε πίστευε ότι η Γη είναι επίπεδη. Ηταν σωστό? Οχι. Σήμερα ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είναι σφαίρα που γυρίζει (by the way, αυτό (το ότι είναι σφαίρα και γυρίζει) το πιστεύω).
Βγήκε κάποιος (τότε) και είπε "είναι στρογγυλή", βγήκε άλλος και είπε "είναι σα χταπόδι", βγήκαν διάφοροι. ΕΝΑΣ μόνο είχε δίκιο (αυτός που είπε: "είναι στριγγυλή"), και αυτό αποδείχτηκε μόλις ο Μαγγελάνος έκανε για πρώτη φορά το γύρω της σφαίρας.

Έτσι και σήμερα, πολλοί θα βγαίνουν και θα λένε ο καθένας τα δικά του, και αυτοί χωρίζονται σε δυό κατηγορίες:
Η πρώτη είναι το ιερατείο που λέει ό,τι γουστάρει και σε (με, μας) καλεί να το πιστέψουμε (χωρίς καμιά απόδειξη, λέγοντας μόνο "εγώ ξέρω, το είπε ο θεός"), και η άλλη που ψάχνει, προσπαθεί να εξηγήσει, υπολογίζει, ερευνά, συζητάει, η επιστημονική δηλαδή, αυτή η πλευρά που είπε "Εγινε ένα Big Bang".
Στοιχεία για να κρίνω τους δεύτερους δεν έχω, οι γνώσεις μου στην αστροφυσική είναι πάνω απ το μέσο όρο, αλλά πολύ λίγες! Ισως έχουν δίκιο, ίσως άδικο για το Big Bang. Τι με ρωτάς τώρα, ποιός είμαι ο Σιμόπουλος? ΔΕΝ ΞΕΡΩ είναι η απάντηση.

Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ είναι ότι οι πρώτοι λένε μαλακίες. Αυτό στο υπογράφω.
Και η απορία μου (ειλικρινά) είναι πως δεν το καταλαβαίνει ΟΛΟΣ ο κόσμος!

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως βλεποντας τα post οσων εγραψαν στο θεμα που ανοιξα βλεπω οτι υπαρχει μια προσπαθεια απο τους περισσοτερους να εξηγησουν πραγματα μη λογικα,που δεν διεπονται απο νομους φυσικους με λογικο τροπο κατι που δεν μπορει να γινει....Πιστευω οτι υπαρχει μεγαλη  αγνοια στον κοσμο οχι μονο περι εσχατολογικων,αλλα πιο βασικων ακομη θεματων και ολα αυτα διοτι κανεις τους ποτε δεν θελησε πριν απορριψει κατι να το διαβασει μεθοδικα και βαθια!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
καλα λενε λοιπον παιδι παπα διαβολου γεννα  :dancing: :grin:

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
το ημερολόγιο των μάγιας λέει κάτι για το 2012
ήδη έχει εμφανιστεί απο τον νότιο πόλο ο πλανήτης που πλησιάζει την γη
και ο λιακόπουλος λέει οτι του χρόνου θα τον δούμε και εμείς

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Φίλε μου, να το ξαναπώ, ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Τώρα, μια που τό θιξες:
Το BIG BANG είναι μια θεωρία, επιστημονική, που λέει ότι εξηγεί πολλά απο τα άγνωστα στη γένεση του σύμπαντος.
Είναι όμως μια ΘΕΩΡΙΑ (ακόμη).
Μπορεί να αποδειχτεί (αφού περάσουν πολλά-πολλά χρόνια) σωστή, μπορεί και λάθος.
Για να γίνω πιό κατανοητός, γύρνα 500-600 χρόνια πίσω:
Ο κόσμος τότε πίστευε ότι η Γη είναι επίπεδη. Ηταν σωστό? Οχι. Σήμερα ΞΕΡΟΥΜΕ ότι είναι σφαίρα που γυρίζει (by the way, αυτό (το ότι είναι σφαίρα και γυρίζει) το πιστεύω).
Βγήκε κάποιος (τότε) και είπε "είναι στρογγυλή", βγήκε άλλος και είπε "είναι σα χταπόδι", βγήκαν διάφοροι. ΕΝΑΣ μόνο είχε δίκιο (αυτός που είπε: "είναι στριγγυλή"), και αυτό αποδείχτηκε μόλις ο Μαγγελάνος έκανε για πρώτη φορά το γύρω της σφαίρας.

Έτσι και σήμερα, πολλοί θα βγαίνουν και θα λένε ο καθένας τα δικά του, και αυτοί χωρίζονται σε δυό κατηγορίες:
Η πρώτη είναι το ιερατείο που λέει ό,τι γουστάρει και σε (με, μας) καλεί να το πιστέψουμε (χωρίς καμιά απόδειξη, λέγοντας μόνο "εγώ ξέρω, το είπε ο θεός"), και η άλλη που ψάχνει, προσπαθεί να εξηγήσει, υπολογίζει, ερευνά, συζητάει, η επιστημονική δηλαδή, αυτή η πλευρά που είπε "Εγινε ένα Big Bang".
Στοιχεία για να κρίνω τους δεύτερους δεν έχω, οι γνώσεις μου στην αστροφυσική είναι πάνω απ το μέσο όρο, αλλά πολύ λίγες! Ισως έχουν δίκιο, ίσως άδικο για το Big Bang. Τι με ρωτάς τώρα, ποιός είμαι ο Σιμόπουλος? ΔΕΝ ΞΕΡΩ είναι η απάντηση.

Αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΩ είναι ότι οι πρώτοι λένε μαλακίες. Αυτό στο υπογράφω.
Και η απορία μου (ειλικρινά) είναι πως δεν το καταλαβαίνει ΟΛΟΣ ο κόσμος!

Πως τα λες αυτα ρε Σταυρο!  Και ο Ερατοσθενης που υπολογισε τη περιφερεια της γης σε σταδια με τρομερη για την εποχη ακριβεια πως την εβλεπε? Τετραγωνη? Αχου...Αν θες νου σου δωσω τη μεθοδο

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μα τι λέει ο παπάς..Αφού το τέλος του κόσμου θα έρθει νωρίτερα το 2012...Το λένε τα ημερολόγια των Μάγιας και είναι γραμμένο στη μεγάλη Πυραμίδα! Διαπιστωμένο και εξακριβωμένο όσο και η ύπαρξη vαζιστικών UFO...
Τί να λέμε τώρα...Και αν δεν με πιστεύετε διαβάστε 3ο μάτι. Νέξους και Ανεξήγητο..Είναι όλα εκεί...
Πεστα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πως τα λες αυτα ρε Σταυρο!  Και ο Ερατοσθενης που υπολογισε τη περιφερεια της γης σε σταδια με τρομερη για την εποχη ακριβεια πως την εβλεπε? Τετραγωνη? Αχου...Αν θες νου σου δωσω τη μεθοδο
Δώσε ό,τι θέλεις.

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο καθενας για το 2012 λεει τα δικα του ο χαρδαβελας αλλα ο αλλος αλλα και δεν μενει παρα να περιμενουμε και θα δουμε

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Και τι έγινε? Μήπως και τώρα ο διάολος δεν μας έχει πάρει?

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Καλο κακο ειναι ενα δεν ειναι δυο διαφορετικα.Ξυπνηστε πριν να ειναι αργα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom