Νέα

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, σε συναγερμό χώρες στον ωκεανό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μωρη κορκομπίνω καταλαβαίνεις ότι στην κλίμακα ρίχτερ το 10 είναι το ανώτερο και εκεί έφτασε 9;
έχεις ζήσει στην ελλάδα το 6,1 και μου λες μωρή τσαχπινοστριμοκωλιάρα ότι για έναν άνθρωπο στην ιαπωνία τα 9 είναι σύνηθες όπως τα 6,7 οπότε προστατεύει τα εμπορεύματα σα να μην κατάλαβε τίποτα;

αυτό σου λέω..τί δεν καταλαβαίνεις??? εκεί έχουν συνηθίσει στους σεισμούς και τα κτιρια ΑΝΤΕΧΟΥΝ στους σεισμούς.δεν έχουν πρόβλημα κατάρρευσης αλλά τα τσουνάμι.. φάε καμια σεφταλία τώρα να ισιώσεις και τράβα έξω να δεις κόσμο βλακάκο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ο πολιτισμός είναι και θέμα προσωπικό.
είναι αδιανόητο να δεχεσαι να βασανίζεται ένα ζώο για 2-3 ώρες προκειμένου να το φας εσύ μετά......

συμφωνώ απόλυτα.

απλώς προβληματίστηκα με τις συνθήκες και στα δικά μας σφαγεία, γιατί έχω ακούσει/διαβάσει ιστορίες φρίκης για τη θανάτωση κοτόπουλων στην αμερική. δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή παράνομο, γι'αυτό είπα ότι ελπίζω να μη φρικάρω αν το ψάξω, αλλά είναι τραγικό αν δεν υπάρχει νόμος (που να εφαρμόζεται) για τη θανάτωση ζώων χωρίς αυτά τα βασανίζονται.
γιατί δε θέλω να γίνω χορτοφάγος, μου αρέσει το κρέας, και είναι υποκριτικό να έχω την υποψία ότι βασανίζεται το ζώο αλλά να μη λέω τίποτα γι'αυτό.
θα έλεγα ότι η φαλαινοθηρία (και τα δελφίνια και οι καρχαρίες) είναι κάτι ανάλογο, αλλά δεν είναι γιατί είναι κυνήγι, δεν τα μεγαλώνει κανείς με σκοπό να σφαγούν.

σκατά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτό σου λέω..τί δεν καταλαβαίνεις??? εκεί έχουν συνηθίσει στους σεισμούς και τα κτιρια ΑΝΤΕΧΟΥΝ στους σεισμούς.δεν έχουν πρόβλημα κατάρρευσης αλλά τα τσουνάμι.. φάε καμια σεφταλία τώρα να ισιώσεις και τράβα έξω να δεις κόσμο βλακάκο.
ηλίθιε όλοι οι άλλοι έχουν καταλάβει τι εννοώ που εσύ δεν εννοάς. μπες με το άλλο. ίδιος βλάκας είσαι όπως και να αυτοαποκαλείσαι.

πρόχειρα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ  9 ΡΙΧΤΕΡ. 140 χρόνια έχει να συμβεί.
Η Λ Ι Θ Ι Ε.

Επισκέπτης
Καθε λαος εχει τις δικες του συνηθειες, ηθη, εθιμα, συμπεριφορες. Στην Αφρικη κοβουν κλειτοριδες, σ΄ενα νησι της Δανιας σκοτωνουν δελφινια, οι μουσουλμανοι λιθοβολουν γυναικες. Ας βουλιαξει λοιπον η Ιαπωνια και η Δανια, ας καει ολη η Αφρικη και ας ξεκανουν ολους τους μουσουλμανοι οι Αμερικανοι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

είναι σαν να λες ότι επειδή εδώ είχαμε σεισμούς 2-3 ρίχτερ, κανείς δεν τρόμαξε όταν έγινε ο μεγάλος σεισμός το '99.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
γαματα.....

ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ κυνηγάς δελφίνια. ΟΚ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ πρέπει να τα βασανίζεις μέχρι να πεθάνουν ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ 10 ρίχτερ καριολη.

Ηρεμία (Χρυσό μου) ζωάκια είμαστε και εμείς  :uglystupid:
κακά όμως, πολύ κακά. (γιατί άπλα η λογική μας δεν συμβαδίζει με την φύση  :cheesy:)

στη φύση μιλάνε τα ένστικτα.

Σε εμάς όμως, τα σούσι και τα άλλα εδέσματα στα restaurant, από θηλαστικά (και μη), οι περισσότεροι τα προμηθεύονται
από κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία (πλάς+) supermarket τα οποία τα πουλάνε Χωρίς συναισθήματα.

και στα οποία είσαι και εσύ πελάτης

Και λυπάμαι (μωρό μου) αλλά αν δεν σου αρέσει αυτός "ο πολιτισμός" κάποιοι θα σε αποκαλεσουν απολίτιστο.

καλό είναι πάντως πριν συναισθηματιστούμε  :uglystupid: να σκεφτούμε την πραγματικότητα

την οποία θα σου προσφέρω με δυο πολιτισμένες εικόνες  :uglystupid:

(μωρό μου εσύ) αισθηματικέ μου Άνθρωπε  :bounce-glasses: (απόλαυσε το είδος μας)  :grin:

αλλά, και εσύ μας ανήκεις  (ή όχι) :uglystupid: (Πάντως σε λατρεύω  :smitten: :smitten:)

Συνημμένα

• SANY0038.jpg
    SANY0038.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 10
  • SANY0039.jpg
    SANY0039.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 13

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καθε λαος εχει τις δικες του συνηθειες, ηθη, εθιμα, συμπεριφορες. Στην Αφρικη κοβουν κλειτοριδες, σ΄ενα νησι της Δανιας σκοτωνουν δελφινια, οι μουσουλμανοι λιθοβολουν γυναικες. Ας βουλιαξει λοιπον η Ιαπωνια και η Δανια, ας καει ολη η Αφρικη και ας ξεκανουν ολους τους μουσουλμανοι οι Αμερικανοι.

Τι απο αυτα που ανεφερες, δεν θεωρεις σκοταδισμο που πρεπει να αλλαξει αμεσως?
Και ποια αντιστοιχη κτηνωδια καταλογιζεις στους ελληνες, ωστε να συμψηφισουμε αυτά τα τερατουργηματα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ράφι, το ποστ που παρέθεσες συγκεκριμένα ακυρώνει το ποστ σου.
λέει ενταξει να κυνηγάς, μη βασανίζεις, δεν λέει μην κυνηγάς καθόλου.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ράφι, το ποστ που παρέθεσες συγκεκριμένα ακυρώνει το ποστ σου.
λέει ενταξει να κυνηγάς, μη βασανίζεις, δεν λέει μην κυνηγάς καθόλου.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

το κυνήγι εμπεριέχει και βασανισμό ενίοτε (δυστυχώς)  ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

το κυνήγι εμπεριέχει και βασανισμό ενίοτε (δυστυχώς)  ;)

όχι όταν είναι ελεγχόμενο.

μπορούν να σκοτώσουν έναν καρχαρία πριν του κόψουν τα πτερύγια, δεν είναι ανάγκη να τα κόβουν ενώ είναι ακόμα ζωντανός και να πετάνε μετά το υπόλοιπο σώμα του στο νερό ώστε να πνιγεί μετά από κάποια ώρα γιατί δεν μπορεί να κολυμπήσει.

magnipas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
το γεγονος οτι 6-7  ριχτερ  στην ιαπωνια   δεν  ειναι κατι τρομερο  δεν παει να πει οτι και τα 9 ειναι το ιδιο

σιγουρα σαν λαοσ αντεδρασαν  πολυ πιο σωστα και οργανομενα στο  συνολο  τουσ  απο οτι θα εκαναν σε αλλες  χωρες.

αλλα το να λεμε οτι   γινονται συχνα 6--7  ριχτερ  εκει  αρα  ητανε προετοιμασμενοι  για τα 9   ειναι σα να λεμε οτι  καποιος που κανει 2 φορες την εβδομαδα  πυγμαχια  στο  γυμναστηριο  του  ειναι προετοιμασμενος να πλακωσει τον ζαμπιδι  ισως λιγο  ακυρο το παραδειγμα μου αλλα  νομιζω  ειναι ξεκαθαρο τι θελω να πω :)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα έλεγα ότι η φαλαινοθηρία (και τα δελφίνια και οι καρχαρίες) είναι κάτι ανάλογο, αλλά δεν είναι γιατί είναι κυνήγι, δεν τα μεγαλώνει κανείς με σκοπό να σφαγούν.
Ναι ουτε ομως και τα υπολοιπα ψαρια! Εκτος αν το μεγεθος μετραει τελικα...Για να μην παρεξηγηθω και εγω φρικιαζω με αυτην την κατασταση αλλα οταν ειδα το γνωστο ντοκυμαντερ (the cove) μου εκανε εντυπωση και διαβασα και τα σχολια στο IMDB οπου πολλοι απο αυτους που εγραψαν ηταν Ιαπωνες, και το μονο σιγουρο ειναι οτι ειχαν αλλη αποψη για το θεμα απο αυτη των δυτικων, με βαση και επιχειρηματα ομως.

αν ενδιαφερει καποιον ειναι εδω
www.imdb.com/title/tt1313104/]http://www.imdb.com/title/tt1313104/[/url]

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
όχι όταν είναι ελεγχόμενο.

μπορούν να σκοτώσουν έναν καρχαρία πριν του κόψουν τα πτερύγια, δεν είναι ανάγκη να τα κόβουν ενώ είναι ακόμα ζωντανός και να πετάνε μετά το υπόλοιπο σώμα του στο νερό ώστε να πνιγεί μετά από κάποια ώρα γιατί δεν μπορεί να κολυμπήσει.

Μην το ψάχνεις  δεν υπάρχει ρομαντισμός (δυστυχώς)

πιστεύω να με κατανοείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραία έθιμα, συνήθειες και ήθη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το γεγονος οτι 6-7  ριχτερ  στην ιαπωνια   δεν  ειναι κατι τρομερο  δεν παει να πει οτι και τα 9 ειναι το ιδιο

σιγουρα σαν λαοσ αντεδρασαν  πολυ πιο σωστα και οργανομενα στο  συνολο  τουσ  απο οτι θα εκαναν σε αλλες  χωρες.

αλλα το να λεμε οτι   γινονται συχνα 6--7  ριχτερ  εκει  αρα  ητανε προετοιμασμενοι  για τα 9   ειναι σα να λεμε οτι  καποιος που κανει 2 φορες την εβδομαδα  πυγμαχια  στο  γυμναστηριο  του  ειναι προετοιμασμενος να πλακωσει τον ζαμπιδι  ισως λιγο  ακυρο το παραδειγμα μου αλλα  νομιζω  ειναι ξεκαθαρο τι θελω να πω :)
παπαριες...εξυπακουεται οτι η πιο σεισμογενης χωρα στον κοσμο ειναι σε θεση να αντιμετωπισει επαρκεστερα τα 9 ριχτερ σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη χωρα....επιπλεον τα ριχτερ δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας που καθοριζει τις συνεπειες του σεισμου...
το εστιακο βαθος και η εστιακη αποσταση σε τεκτονικους σεισμους ειναι εξισου καθοριστικα...

Επισκέπτης
Τι απο αυτα που ανεφερες, δεν θεωρεις σκοταδισμο που πρεπει να αλλαξει αμεσως?
Και ποια αντιστοιχη κτηνωδια καταλογιζεις στους ελληνες, ωστε να συμψηφισουμε αυτά τα τερατουργηματα?

Ολα τα θεωρω απαραδεκτα, δεν ζηταω ομως την καταστροφη αυτων των λαων.
Τωρα για την Ελλαδα. Εχεις δει να κουβαλανε κοτες με παπακι κρεμασμενες απο το τιμονι ? Οχι οτι καλυτερο για το ζωο. Εγω το βλεπω σχεδον καθημερινα. Εχει δει ή ακουσει για αλογα, γαιδουρια μουλαρια που τα αφηνουν δεμενα να πεθανουν απο πεινα και διψα οταν γερασουν γιατι δεν τα χρειαζονται πλεον ? Συνηθες φαινομενο στα χωρια τα παλια τα χρονια.
Να μην πουμε τωρα για την πολιτισμενη Αμερικη και τις συνθηκες που εκτρεφουν ζωα για τις αλυσιδες των φαστφουνταδικων.....

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ηλίθιε όλοι οι άλλοι έχουν καταλάβει τι εννοώ που εσύ δεν εννοάς. μπες με το άλλο. ίδιος βλάκας είσαι όπως και να αυτοαποκαλείσαι.

πρόχειρα. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΣΕΙΣΜΟ  9 ΡΙΧΤΕΡ. 140 χρόνια έχει να συμβεί.
Η Λ Ι Θ Ι Ε.

χαχα βρίσε κι άλλο,δείχνεις το ποιόν σου...

εγώ αναφέρθηκα στο γεγονός ότι έχουν συνηθίσει τους σεισμούς.μπορεί να μην κατάλαβαν το μέγεθος και γι αυτό να έτρεχαν να σώσουν τα πράγματα διότι οι σεισμοί ΓΕΝΙΚΑ είναι φυσικό φαινόμενο. και δεν αμφισβητησα αυτό που είπες για το ότι ειναι ο μεγαλύτερος σεισμος των τελευταίων 140 χρόνων. :s&m_3:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παπαριες...εξυπακουεται οτι η πιο σεισμογενης χωρα στον κοσμο ειναι σε θεση να αντιμετωπισει επαρκεστερα τα 9 ριχτερ σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη χωρα....επιπλεον τα ριχτερ δεν ειναι ο μοναδικος παραγοντας που καθοριζει τις συνεπειες του σεισμου...
το εστιακο βαθος και η εστιακη αποσταση σε τεκτονικους σεισμους ειναι εξισου καθοριστικα...
ρε βλαμμένε αγνοούνται 10 χιλιάρια έχουν ήδη μετρηθεί 1700 νεκροί και μιλάς για επαρκεια αντιμετώπισης;
δου ξανάπα. στην κλίμακα ρίχτερ το 10 είναι το μεγαλύτερο. και αυτός είναι ο μεγαλύτερος του τελευταίου 1,5 αιώνα.
τι να πει κανείς. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom