Νέα

Βιβλική καταστροφή στην Ιαπωνία, σε συναγερμό χώρες στον ωκεανό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μωρή ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Τ Ο Ν  πολιτισμό....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

έχω δει και βίντεο, για τη δολοφονία όλων των θαλάσσιων ειδών που δολοφονούνται σήμερα.
έφριξα, θύμωσα, δεν ήθελα να ακούω λέξη για τους ιάπωνες για πολύ καιρό.

ώσπου συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι θέμα πολιτισμού αλλά χρημάτων και πολιτικής  :(

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πιθανον και οι κανιβαλοι να μην ειναι χειροτεροι απο εμας μωρε, επειδη τρωνε ανθρωπινο συκωτακι.
Θεμα διαφορετικοτητας πολιτισμου ειναι.
Μωρε τι θα ακουσουμε ακομη. Γιατι ντρεπομαστε να πουμε οτι ειμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο καποιους, και οχι απλα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ?

γαματα.....

ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ κυνηγάς δελφίνια. ΟΚ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ πρέπει να τα βασανίζεις μέχρι να πεθάνουν ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ 10 ρίχτερ καριολη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχω δει και βίντεο, για τη δολοφονία όλων των θαλάσσιων ειδών που δολοφονούνται σήμερα.
έφριξα, θύμωσα, δεν ήθελα να ακούω λέξη για τους ιάπωνες για πολύ καιρό.

ώσπου συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι θέμα πολιτισμού αλλά χρημάτων και πολιτικής  :(
είναι ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ.

τελεία.
δε συνεχίζω μετά αρχιζουν οι γαμωμάνες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γαματα.....

ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ κυνηγάς δελφίνια. ΟΚ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ πρέπει να τα βασανίζεις μέχρι να πεθάνουν ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ 10 ρίχτερ καριολη.

μα συμφωνώ, δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιέσαι.

μου αρέσει που ζω στην ευρώπη, δεν είμαι ακόμα ευρώπη αλλά τουλάχιστον την έχω να με μαζεύει.
και όταν λες γαμώ την ιαπωνία γιατί σκοτώνει δελφίνια θα το βουλώσω.
όταν λες γαμώ την ιαπωνία γιατί δεν καταλαβαίνω πώς ζούνε, εκεί διαφωνώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα συμφωνώ, δεν καταλαβαίνω γιατί χτυπιέσαι.

μου αρέσει που ζω στην ευρώπη, δεν είμαι ακόμα ευρώπη αλλά τουλάχιστον την έχω να με μαζεύει.
και όταν λες γαμώ την ιαπωνία γιατί σκοτώνει δελφίνια θα το βουλώσω.
όταν λες γαμώ την ιαπωνία γιατί δεν καταλαβαίνω πώς ζούνε, εκεί διαφωνώ.

μωρή μαλάκω τίποτα δε λέω χωρίς προηγούμενη ανάλυση....

λαός που φυλάει τα εμπορεύματα στα 9 ρίχτερ αλλά βλεπει αυτά τα βίντεο και δε ζητά νόμο
ΓΑΜΙΕΤΑΙ το νησί του να βουλιάξει. στα ριπαπά μου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είναι ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΜΗ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΔΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ.

τελεία.
δε συνεχίζω μετά αρχιζουν οι γαμωμάνες.

ε γιατί δεν τα'λεγες αυτά από την αρχή και άρχισες τις πίπες περί ψαρέματος και γλώσσας?

ε: ααα  :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Actually για την αλιεια κητοειδων (δελφινια φαλαινες καρχαριες), διαφωνει η συντριπτικη πλειοψηφεια των Ιαπωνων. Οι δε εταιριες που το εμπορευονται φερνουν σαν επιχειρημα οτι το ιδιο φρικιαστικο φαινεται στους ινδους οτι η αμερικη θανατωνει 25.000.000 γελαδια τον χρονο. :dunno:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

λαός που φυλάει τα εμπορεύματα στα 9 ρίχτερ αλλά βλεπει αυτά τα βίντεο και δε ζητά νόμο
ΓΑΜΙΕΤΑΙ το νησί του να βουλιάξει. στα ριπαπά μου.
λες για τους ιαπωνες,που τα σκοτωνουν για να τα τρωνε.οπως αποδειχτηκε παντως,το κρεας του δελφινιου εχει μια ουσια δηλητηριωδης προς τον ανθρωπο,και εχουν σταματησει οι σκοτωμοι.να σε ενημερωσω ομως οτι οι πολιτισμενοι ευρωπαιοι,νομιζω νορβηγοι,η δανοι,εχουν ενα εθιμο οταν τα αγορια ενηλικιωνονται,να μαζευουν δελφινια σε ενα μωλο και μετα να τα σκοτωνουν χωρις ελεος,δειχνοντας με αυτο τον τροπο οτι τα παιδια εγιναν αντρες. :uglystupid:

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
sorry αλλά τα κτίρια στην ιαπωνία αντέχουν τέτοιους σεισμούς και οι σεισμοί είναι τακτικό φαινόμενο και το έχουν συνηθίσει.λογικό είμαι επομένως να τρέχουν να σώσουν τα προιόντα εφόσον οι σεισμοί είναι ρουτίνα.σκεφτείτε δηλαδή κάθε φορά που θα βγάζε ήλιο στην ελλάδα να ακινητοποιούνται τα πάντα..για τέτοια ρουτίνα μιλάμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λες για τους ιαπωνες,που τα σκοτωνουν για να τα τρωνε.οπως αποδειχτηκε παντως,το κρεας του δελφινιου εχει μια ουσια δηλητηριωδης προς τον ανθρωπο,και εχουν σταματησει οι σκοτωμοι.να σε ενημερωσω ομως οτι οι πολιτισμενοι ευρωπαιοι,νομιζω νορβηγοι,η δανοι,εχουν ενα εθιμο οταν τα αγορια ενηλικιωνονται,να μαζευουν δελφινια σε ενα μωλο και μετα να τα σκοτωνουν χωρις ελεος,δειχνοντας με αυτο τον τροπο οτι τα παιδια εγιναν αντρες. :uglystupid:

φιλαράκο εδώ μιλάμε για τα γιαπόνια. άμα θες ανοίγεις τόπικ για σκανδιναβούς να μας ενημερώσεις και για τις πολιτιστικες αναζητήσεις των απογόνων των βίκινγκς.

magnipas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
0
παντως  ειναι  αξιο θαυμασμου  το γεγονος οτι μετα  απο  ενα  σεισμο 8.9 που κρατισε   για 2 λεπτα

ενα τσουναμι 10 μετρων  το οποιο  εκανε κανονικι επελαση  λογο  του οτι το γεογραφικο αναγλυφο της ιαπωνιας  δεν εχει τα  φυσικα  εμποδια  για να  ανακοψουν την πορεια  του

και με 2 πυρινικα εργοστασια να  ειναι σε κατασταση  αναγκης  η  χωρα λειτουργει σχετικα οκ.

δηλαδη αν τους  συγκρινουμε με  εμας που  επεσε 2 μερες χιονι και εκλεισε μεχρι και η εθνικη  οδος  

τοτε ειναι ξεκαθαρο οτι παρολο που εμεις  εχουμε ισως  την μεγαλυτερη πολιτιστικη κληρονομια  το μονο που κανουμε σαν νεοελληνες  ειναι να περιφανευομαστε  για  αυτο χωρις να κανουμε  το παραμικρο για να  το  συνεχισουμε,  τουλαχιστον στο  συνολο μας.

και οσο για μερικα  απο τα  εθιμα  τους  και την αφωσιοση τους θεωρο και  εγο μεγαλη μαλακια  εαν οντοσ παρεμειναν στο καταστημα που εργαζονταν για να προφυλαξουν τα βαζακια γιατι δειχνει οτι  υποτιμανε την  ανθρωπινη  ζωη και ισως να  δειχνει και το πως  χειραγογουντε σαν λαος   απο την κυβερνηση τουσ  εργοδοτεσ κλπ κλπ

και ναι μεν το μακελειο με  της φαλαινες καθε  χρονο  ειναι φρικιαστικο  αλλα εμεις  γιατι σαν ελληνες  ειμαστε καλυτεροι  απο  αυτους?
μιπως  εμεις καθε πασχα δεν  σφαζουμε μερικες χιλιαδες  αρνια? η μονη  διαφορα  ειναι οτι οι φαλαινες και τα δελφινια  ειναι  πανεξυπνα  ζωα  και κατασυνεπεια  απο οσο ξερω  αντιλαμβανονται  οτι θα πεθανουν οταν τα  αιχμαλοτιζουν  κατα τα αλλα την εχουμε και  εμεις την κτηνωδια στην κουλτουρα μασ σε  ετησια βαση  :(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
sorry αλλά τα κτίρια στην ιαπωνία αντέχουν τέτοιους σεισμούς και οι σεισμοί είναι τακτικό φαινόμενο και το έχουν συνηθίσει.λογικό είμαι επομένως να τρέχουν να σώσουν τα προιόντα εφόσον οι σεισμοί είναι ρουτίνα.σκεφτείτε δηλαδή κάθε φορά που θα βγάζε ήλιο στην ελλάδα να ακινητοποιούνται τα πάντα..για τέτοια ρουτίνα μιλάμε...
:think:
Ειναι το ιδιο επικινδυνος ο σεισμος με την ηλιοφανεια?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

δλδ αναλογικά 300 μέρες το χρόνο γίνεται σεισμός 9 ρίχτερ στην ιαπωνία ε;
τ ακούσαμε κι αυτό.

Υ.Γ.
και επειδή είμεθα και λαός που γνωρίζει τι είναι ο σεισμός ρε κοκοπίκο είναι εύκολο να καταλάβεις πόσο είναι 5 πόσο 6 πόσο 7 και πόσο 9 ρίχτερ.
κάνε τις αναγωγές σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

αυτά έχουν απαγορευτεί τώρα πια και η εμπορική φαλαινοθηρία είναι ελεγχόμενη, δεν επιτρέπεται να σκοτώνουν πάνω από ορισμένο αριθμό φαλαινών.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλαράκο εδώ μιλάμε για τα γιαπόνια. άμα θες ανοίγεις τόπικ για σκανδιναβούς να μας ενημερώσεις και για τις πολιτιστικες αναζητήσεις των απογόνων των βίκινγκς.
εχεις δει βιντεο απο δικα μας σφαγεια,η για το πως ελληνες γουναραδες παιρνουν την γουνα των ζωων,οταν αυτα ειναι ακομη ζωντανα;μη δεις καλυτερα...δεν ειναι μονο οι ιαπωνες ετσι..

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

δλδ αναλογικά 300 μέρες το χρόνο γίνεται σεισμός 9 ρίχτερ στην ιαπωνία ε;
τ ακούσαμε κι αυτό.

Υ.Γ.
και επειδή είμεθα και λαός που γνωρίζει τι είναι ο σεισμός ρε κοκοπίκο είναι εύκολο να καταλάβεις πόσο είναι 5 πόσο 6 πόσο 7 και πόσο 9 ρίχτερ.
κάνε τις αναγωγές σου.

τα κτίρια στην ιαπωνία έχουν κατασκευαστεί για αντέχουν και τέτοιου μεγέθους σεισμούς και σεισμοι 6 και 7 ριχτερ είναι σύνηθες φαινόμενο.τι δεν καταλαβαίνεις μωρή αρρωστιάρα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα κτίρια στην ιαπωνία έχουν κατασκευαστεί για αντέχουν και τέτοιου μεγέθους σεισμούς και σεισμοι 6 και 7 ριχτερ είναι σύνηθες φαινόμενο.τι δεν καταλαβαίνεις μωρή αρρωστιάρα?

μωρη κορκομπίνω καταλαβαίνεις ότι στην κλίμακα ρίχτερ το 10 είναι το ανώτερο και εκεί έφτασε 9;
έχεις ζήσει στην ελλάδα το 6,1 και μου λες μωρή τσαχπινοστριμοκωλιάρα ότι για έναν άνθρωπο στην ιαπωνία τα 9 είναι σύνηθες όπως τα 6,7 οπότε προστατεύει τα εμπορεύματα σα να μην κατάλαβε τίποτα;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εχεις δει βιντεο απο δικα μας σφαγεια,η για το πως ελληνες γουναραδες παιρνουν την γουνα των ζωων,οταν αυτα ειναι ακομη ζωντανα;μη δεις καλυτερα...δεν ειναι μονο οι ιαπωνες ετσι..

το ότι ο άνθρωπος είναι ικανός να βασανίζει ζώα δεν έχει να κάνει με τον πολιτισμό της χώρας όπου ζει. άνθρωποι που θα βασανίσουν ζώα θα υπάρχουν πάντα και παντού.

όμως συμφωνώ ότι η νομοθεσία (που μπορεί να απαγορεύει ή να περιορίζει ή να ορίζει τον τρόπο θανάτωσης ζώων) είναι θέμα πολιτισμού.

δεν ξέρω τους νόμους εδώ, στην ευρώπη ή στην αμερική για τα σφαγεία
ελπίζω να μη φρικάρω αν ασχοληθώ ποτέ να μάθω  :(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το ότι ο άνθρωπος είναι ικανός να βασανίζει ζώα δεν έχει να κάνει με τον πολιτισμό του. άνθρωποι που θα βασανίσουν ζώα θα υπάρχουν πάντα και παντού.

όμως συμφωνώ ότι η νομοθεσία (που μπορεί να απαγορεύει ή να περιορίζει ή να ορίζει τον τρόπο θανάτωσης ζώων) είναι θέμα πολιτισμού.

ελπίζω να μη φρικάρω αν ασχοληθώ ποτέ να μάθω  :(
Στην ιαπωνια υπαρχουν αυστηροτατοι νομοι,ΑΝ τους πιασουν,το ιδιο εδω,το ιδιο παντου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ότι ο άνθρωπος είναι ικανός να βασανίζει ζώα δεν έχει να κάνει με τον πολιτισμό της χώρας όπου ζει. άνθρωποι που θα βασανίσουν ζώα θα υπάρχουν πάντα και παντού.

ελπίζω να μη φρικάρω αν ασχοληθώ ποτέ να μάθω  :(

ο πολιτισμός είναι και θέμα προσωπικό.
είναι αδιανόητο να δεχεσαι να βασανίζεται ένα ζώο για 2-3 ώρες προκειμένου να το φας εσύ μετά......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom