1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εμπρός εμπρός για το 15ο ποστ στη σειρά, έχω πράματα να πω σήμερις
μαλακία στη μαλακία περνά η ώρα.......
μωρή μαλάκω είναι δυνατόν να κάνουμε διάλογο για λαό που πληρώ μια περιουσία να νοικιάσει ένα κουτί για δωμάτιο ξενοδοχείου στο Τόκυο ή που πηγαίνει την κυριακή για ψάρεμα με το γιο όπου μετά την ψαριά τα ψάρια τα ρίχνουν ξανά στη δεξαμενή και το χρεώνουν αυτό οικογενειακή διασκέδαση;
γάματα.Λαος λοβοτομημενος. Γνωστο. Το οτι καποιοι το θαυμαζουν αυτο, ειναι λυπηρο.
μωρή μαλάκω είναι δυνατόν να κάνουμε διάλογο για λαό που πληρώ μια περιουσία να νοικιάσει ένα κουτί για δωμάτιο ξενοδοχείου στο Τόκυο ή που πηγαίνει την κυριακή για ψάρεμα με το γιο όπου μετά την ψαριά τα ψάρια τα ρίχνουν ξανά στη δεξαμενή και το χρεώνουν αυτό οικογενειακή διασκέδαση;
επίσης έχουν παράδοση να πηγαίνουν οικογενειακώς να παρακολουθούν τις κερασιές να ανθίζουν και να έχουν ειδικό δελτίο κερασιών για να ξέρεις πού θα ανθίσουν αυτή την περίοδο για να πας να τις δεις και δεν παίρνουν ποτέ ρεπό γιατί φοβούνται τι θα πουν οι συνάδελφοί τους.
είπαμε, είναι τρελοί αυτοί οι ιάπωνες. θεότρελοι. αυτοί γουστάρουν έτσι, τι να κάνουμε.
αλλά είναι τρελός όποιος θεωρεί αξιοθαύμαστο να προστατεύεις τα εμπορεύματα στο σεισμό αντί να προστατεύσεις εσένα.
Μπουμπιτσα, το τριβεις πανω κατω ή αριστερα δεξια?
+Μονον ΗΛΙΘΙΟΙ θα μπορουσαν να πιστεψουν οτι ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 9 ΡΙΧΤΕΡ οι υπαλληλοι σε ενα σουπερμαρκετ της Ιαπωνιας θα κοιταζαν να σωσουν τα εμπορευματα...
Το BBC ανέφερε ότι οι πεζοί που έφευγαν από τα κατεστραμμένα κτίρια παρ' όλα αυτά σταματούσαν στο κόκκινο ανθρωπάκι στις διαβάσεις και περίμεναν να γίνει πράσινο για να περάσουν.
(Και τώρα περιμένω τον πρώτο που θα πεί: "Α, τους μαλάκες".)
α, είσαι μαλάκας
δεν ξέρω αν είναι λοβοτομημένος λαός, έχει εντελώς διαφορετική νοοτροπία, η οποία ούτε εμένα μου αρέσει. δεν είναι καλύτεροι από μας, ούτε χειρότεροι.
δεν ξέρω εάν αυτός είναι τρελλός.αλλά είναι τρελός όποιος θεωρεί αξιοθαύμαστο να προστατεύεις τα εμπορεύματα στο σεισμό αντί να προστατεύσεις εσένα.
Πανω απο ολα ειμαστε κορεκτ, ακομα και οταν πρεπει να τρεξουμε για τη ζωη μας....Δεν ξερω για σενα αλλα προσωπικα γουσταρω ανθρωπους που ειναι λιγο πιο αυθορμητοι.
γάματα.
μενουν 5 άτομα σε σπίτι 20 τετραγωνικά και αυτό το λένε πολιτισμική επιλογή.
αααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ευχαριστω.
Ναι, δεν ειναι χειροτεροι.
Ειναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ χειροτεροι.
δεν ξέρω εάν αυτός είναι τρελλός.
αυτός που με 9 ρίχτερ πάντως κρατάει τα ράφια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ Π Ε Ρ Ι Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Α.
ιαπωνία δεν είναι μόνο το τόκιο
επιλογή δεν ξέρω, άλλος πολιτισμός από τον δικό σου και το δικό μου όμως σίγουρα.
χουατέβερ τίκελς γιορ πίκελς
εγώ δεν έχω καμία ανάγκη να πω κανέναν χειρότερο.
μου αρκεί ότι δε θα ζούσα ποτέ εκεί γιατί δε μου ταιριάζει.
ιαπωνία δεν είναι μόνο το τόκιο
επιλογή δεν ξέρω, άλλος πολιτισμός από τον δικό σου και το δικό μου όμως σίγουρα.
χουατέβερ τίκελς γιορ πίκελς
εγώ δεν έχω καμία ανάγκη να πω κανέναν χειρότερο.
μου αρκεί ότι δε θα ζούσα ποτέ εκεί γιατί δε μου ταιριάζει.
έλα ρε με τα ζώα. ξεχνάει η μαλακω τι γίνεται με το κυνήγι φάλαινας κάθε χρόνο.
όχι ζώα απλά. δε θα πρεπε καν να συγκαταλέγονται στο ανθρώπινο γένος.
σιγά μη χρεώσουμε και πολιτισμό στον τζένγκινς χαν μαρή.
στ αρχίδια μου τι θα έλεγαν οι ευρωπαίοι.του καρχαρία να δεις
πού να δεις και πώς παίρνουν τα πτερύγια
έχω πολλές διαφωνίες με τους ιάπωνες, με την κουλτούρα τους και με τις πολιτικές τους
είναι υπεύθυνοι για τρομακτικές πράξεις, μην ξεχνάς και τα πειράματα στον β'ππ.
πάρ'το χαμπάρι, ο άνθρωπος είναι ικανός για καταπληκτικά και για τρομερά πράγματα.
ή πιστεύεις ότι αν επιτρεπόταν εδώ το κυνήγι φάλαινας (και ειδικά αν ήταν βιομηχανία δισεκατομμυρίων) θα έλεγαν οι ευρωπαίοι όχι όχι, δε γίνεται, δε μου πάει καρδιά?
κάποιοι θα το έλεγαν
κάποιοι όχι.
έλα ρε με τα ζώα. ξεχνάει η μαλακω τι γίνεται με το κυνήγι φάλαινας κάθε χρόνο.
όχι ζώα απλά. δε θα πρεπε καν να συγκαταλέγονται στο ανθρώπινο γένος.