troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Την δική της εκδοχή........... «Ένα βράδυ είχα πάει στο σπίτι του πρώην μου και βγαίνοντας τον πήρα τηλέφωνο να δω που είναι (ο Αφγανός) γιατί με παρακολουθούσε και φοβόμουν. Πριν το σηκώσει, ακούω να λέει από πίσω ο πρώην μου: 'Πρόσεχε ένας τύπος με μαχαίρι'. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω, γιατί ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Τα οποία και μου έδινε για να είμαι ήρεμη».
..........................
Στην αρχη καποιοι ειπαν οτι ο "πρωην" ηταν πελατης που δεν πλήρωσε και ο Αφγανός ηταν νταβάς
...........Το κορίτσι λοιπόν με "τσατσά" έναν τύπο πακιστανικής καταγωγής δούλευε ώς ιέρεια του έρωτα και ο τύπος έκλεινε ραντεβού για συνερεύσεις. Χθές το μεσημέρι ωστόσο συνέβη κάτι που θα το θυμούνται για πολύ καιρό. Η κοπέλα κλείστηκε απο επιχειρηματία στο σπίτι του στα βόρεια προάστια και όταν ολοκλήρωσε τις υπηρεσίες της ζήτησε να πληρωθεί. Ο πελάτης αρνήθηκε και την έδιωξε απο το σπίτι.
Σημαντική λεπτομέρεια; Αν και σε αυτές τις περιπώσεις τα χρήματα δίνονται πρίν την πράξη, εντούτοις ο πελάτης ώς "παλιός και αξιόπιστος" ζήτησε να πληρώσει στο τέλος κάτι που δεν έκανε. Η πρωταγωνίστρια κατέβηκε στον "νταβά" που την περίμενε έξω απο το σπίτι και όταν τον ενημέρωσε για την συμπεριφορά του πελάτη εκείνος-κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι-μπήκε στο σπίτι και τον μαχαίρωσε............
]