Μεγαλοψωλης20εκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2023
- Like
- 128
- Πόντοι
- 0
Έχεις κάνεις καμιά εμπειρία με vip πάρτι που καταλήγουν σε οργια η έστω να έχει ακούσει άμα γίνονται όντως?
Μπηκες στο καταληλλο site που όλοι είναι VIP.Έχεις κάνεις καμιά εμπειρία με vip πάρτι που καταλήγουν σε οργια η έστω να έχει ακούσει άμα γίνονται όντως?
Γίνονται σίγουρα αλλά μην περιμένεις κάρτα εισόδου από το μπουρδελαΈχεις κάνεις καμιά εμπειρία με vip πάρτι που καταλήγουν σε οργια η έστω να έχει ακούσει άμα γίνονται όντως?
Γίνονται...Έχεις κάνεις καμιά εμπειρία με vip πάρτι που καταλήγουν σε οργια η έστω να έχει ακούσει άμα γίνονται όντως?
Έχω πάει
Κανονικά!!!φόραγες και κάλτσες όταν γάμαγες?
Εμενα μεγαλογιατρος μου χει πει οτι στα νοσοκομεια γινεται της πουτανας απο σεξΚάποια στιγμή είχα φασώσει νεαρά ιατρό.
Κατά τα λεγόμενά της, οι μεγαλογιατροί κάνουν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις ομαδικού σεξ, όπου συμμετέχουν και ανήλικα.
Τώρα δεν ξ'ερω τι γίνεται, αλλά όταν είχα ασχοληθεί με τα νοσοκομεία λόγω δουλειάς, γινόταν κλάμα, γαμήσια καθημερινά τα βράδυα με την ησυχία και οργανωμένες παρτουζίτσες αλλά εκτός νοσοκομείου. ΟΙ νοσοκόμες είναι οι πιο εύκολες, ίσως ψάχνουν το γαμπρό έτσι ( όχι στις παρτούζες φυσικά). Θυμάμαι είχα προλάβει να ψιλοτσιμπήσω μία, τώρα αν πήγαινα θα πηδούσα και τη διευθύντρια της κλινικής...Εμενα μεγαλογιατρος μου χει πει οτι στα νοσοκομεια γινεται της πουτανας απο σεξ
Γιατροι νοσοκομες ολοι
Και μου το εχει εξηγησει, οτι επειδη ερχονται προσωπο με προσωπο με το θανατο καθε μερα, οι αναστολες χανονται, αφου σου λεει σημερα ειμαστε αυριο δεν ειμαστε..
Mα και γι αυτο ψηφιζουν τακα τακα Τακη. Γιατι τα συμφεροντα του ταυτιζονται με αυτα του Τζιγγερ, ενω στην πραγματικοτητα μετρανε τα ψιλα γα να αγορασουν τσιγαρα.Μπηκες στο καταληλλο site που όλοι είναι VIP.
Το μέσο μέλος έχει πάνω από 100 μύρια καταθέσεις και κινείται σε κύκλους celebrities
Κι υστερα ξυπνησε.Κάποια στιγμή είχα φασώσει νεαρά ιατρό.
Κατά τα λεγόμενά της, οι μεγαλογιατροί κάνουν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις ομαδικού σεξ, όπου συμμετέχουν και ανήλικα.