Νέα

βιολογικα τροφιμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
να μην ριχνεις φαρμακα φιλε,κανε τα βιολογικα
δεν γινεται βρε τυπε οι καλλιεργειες που καλλιεργω ειναι καλαμποκι βαμβακι σιταρια,αν δεν το ραντισεις δεν το ριξεις λιπασμα δεν εχει και αποδοση η παραγωγη,εδω τουλαχιστον στην περιοχη μου ολοι ραντιζουν

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
δεν γινεται βρε τυπε οι καλλιεργειες που καλλιεργω ειναι καλαμποκι βαμβακι σιταρια,αν δεν το ραντισεις δεν το ριξεις λιπασμα δεν εχει και αποδοση η παραγωγη,εδω τουλαχιστον στην περιοχη μου ολοι ραντιζουν
για ζωοτροφες πανε?

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
ωραιες γκομενες οι σερραιες τυπε
τυπε και αυτες ελεεινιδες του κερατα ειναι,ψωνισμενες καργα,αν τους πεις οτι εισαι γεωργος δεν τους αρεσει και πολυ,ονειρευονται μεγαλεια,θα παρουν την πουτσα μου προσωπικα

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε και αυτες ελεεινιδες του κερατα ειναι,ψωνισμενες καργα,αν τους πεις οτι εισαι γεωργος δεν τους αρεσει και πολυ,ονειρευονται μεγαλεια,θα παρουν την πουτσα μου προσωπικα
τυπε,ποσες ωρες τη μερα δουλευεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
:2funny:
σαν τη ματουλα απο το κωλοκοτρονιτσι τυπε;
δε γαμιεται
βρες εκει μια ρωσιδουλα να γουσταρεις

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
:2funny:
σαν τη ματουλα απο το κωλοκοτρονιτσι τυπε;
δε γαμιεται
βρες εκει μια ρωσιδουλα να γουσταρεις
εμ τι,θελουν επιχειρηματιες με αμαξαρες να τις βγαζουν καθε μερα βολτα,μπουζουκια,ακριβα εστιατορια,μπουζουκια,αντεχεις φιλε? :grin:

Επισκέπτης
Eιχα δοκιμασει καποτε βιολογικη ντοματα με 2.5Ε το κιλο, δε λεω οτι ηταν ανοστη και αγευστη, αλλα ντοματιλα δε μυριζε οπως αυτες που εβαζα οσο ημουν στο ερημοχωρι. Ομως εκει μονο καθαρο αερα και γιαγιαδες εχει, οποτε μετακομισαμε να τρωμε σκατα & νεφος. Αν ειχα αφθονο χρημα θα αγοραζα μερικα χωραφακια στα προαστια ωστε να ειμαι κοντα στον κοσμο αλλα και στην υπαιθρο, θα εφτιαχνα μινι φαρμα για την παρτη μου και στα φρυδια μου ολα. Ομως τζιφος....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχετε ψωνισει ποτε βιολογικα τροφιμα?τα πιστευετε?
hqdefault.jpg

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Eιχα δοκιμασει καποτε βιολογικη ντοματα με 2.5Ε το κιλο, δε λεω οτι ηταν ανοστη και αγευστη, αλλα ντοματιλα δε μυριζε οπως αυτες που εβαζα οσο ημουν στο ερημοχωρι. Ομως εκει μονο καθαρο αερα και γιαγιαδες εχει, οποτε μετακομισαμε να τρωμε σκατα & νεφος. Αν ειχα αφθονο χρημα θα αγοραζα μερικα χωραφακια στα προαστια ωστε να ειμαι κοντα στον κοσμο αλλα και στην υπαιθρο, θα εφτιαχνα μινι φαρμα για την παρτη μου και στα φρυδια μου ολα. Ομως τζιφος....
φιλε παιζει χρημα?

Επισκέπτης
Αν θα ειχα πιασει προφανως τα οσα χρειαζονται, δε θα με εβλεπες εδω μεσα (θα πυρφοριζα συν τοις αλλοις).
Τεσπα για να μη γραφω εκτος θεματος, μπορειτε οσοι εχετε μια μεγαλουτσικη βεραντα να βαλετε σε μερικες γλαστρες απο Απριλη και μετα μερικα λαχανικα π.χ. ντοματιες...
Υπαρχουν ενα σωρο σελιδες για να το κανετε αυτο και σας δινουν οδηγιες με φωτογραφιες, ε ψαχτε λιγο μη θελετε ετοιμα ολα στο πιατο!
Στο κωλοχωρι δυο γιαγιαδες που εμεναν στο κεντρο (κατι σα να λεμε Ομονοια) ελλειψει χωραφιου, εβαζαν σε ντενεκεδες ειτε γλαστρες 2-3 ντοματιες, μια δυο πιπεριες ετσι να τρωνε κατι δικο τους. Γιαυτο οσοι εχετε ακομη κι ενα τετραγωνικο γη ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ει δυνατον...

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
ρε παιδια,πειτε και σεις κατι για τα βιολογικα,ψωνιζετε?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom