tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
τι παραγεις?τυπε απο σερρες ειμαι,τα ποσα δεν ειναι μικρα αλλα εχει και μεγαλυτερα απο τα δικα μου,εσοδα εξοδα
τι παραγεις?τυπε απο σερρες ειμαι,τα ποσα δεν ειναι μικρα αλλα εχει και μεγαλυτερα απο τα δικα μου,εσοδα εξοδα
δεν γινεται βρε τυπε οι καλλιεργειες που καλλιεργω ειναι καλαμποκι βαμβακι σιταρια,αν δεν το ραντισεις δεν το ριξεις λιπασμα δεν εχει και αποδοση η παραγωγη,εδω τουλαχιστον στην περιοχη μου ολοι ραντιζουννα μην ριχνεις φαρμακα φιλε,κανε τα βιολογικα
για ζωοτροφες πανε?δεν γινεται βρε τυπε οι καλλιεργειες που καλλιεργω ειναι καλαμποκι βαμβακι σιταρια,αν δεν το ραντισεις δεν το ριξεις λιπασμα δεν εχει και αποδοση η παραγωγη,εδω τουλαχιστον στην περιοχη μου ολοι ραντιζουν
φετος ειχα μονο καλαμποκια,αλωνι και φορτωμα για τα ξηραντηριαγια ζωοτροφες πανε?
ωραιες γκομενες οι σερραιες τυπετυπε απο σερρες ειμαι,τα ποσα δεν ειναι μικρα αλλα εχει και μεγαλυτερα απο τα δικα μου,εσοδα εξοδα
τυπε και αυτες ελεεινιδες του κερατα ειναι,ψωνισμενες καργα,αν τους πεις οτι εισαι γεωργος δεν τους αρεσει και πολυ,ονειρευονται μεγαλεια,θα παρουν την πουτσα μου προσωπικαωραιες γκομενες οι σερραιες τυπε
τυπε,ποσες ωρες τη μερα δουλευεις?τυπε και αυτες ελεεινιδες του κερατα ειναι,ψωνισμενες καργα,αν τους πεις οτι εισαι γεωργος δεν τους αρεσει και πολυ,ονειρευονται μεγαλεια,θα παρουν την πουτσα μου προσωπικα
τυπε και αυτες ελεεινιδες του κερατα ειναι,ψωνισμενες καργα,αν τους πεις οτι εισαι γεωργος δεν τους αρεσει και πολυ,ονειρευονται μεγαλεια,θα παρουν την πουτσα μου προσωπικα
εμ τι,θελουν επιχειρηματιες με αμαξαρες να τις βγαζουν καθε μερα βολτα,μπουζουκια,ακριβα εστιατορια,μπουζουκια,αντεχεις φιλε?
σαν τη ματουλα απο το κωλοκοτρονιτσι τυπε;
δε γαμιεται
βρες εκει μια ρωσιδουλα να γουσταρεις
εχετε ψωνισει ποτε βιολογικα τροφιμα?τα πιστευετε?
φιλε παιζει χρημα?Eιχα δοκιμασει καποτε βιολογικη ντοματα με 2.5Ε το κιλο, δε λεω οτι ηταν ανοστη και αγευστη, αλλα ντοματιλα δε μυριζε οπως αυτες που εβαζα οσο ημουν στο ερημοχωρι. Ομως εκει μονο καθαρο αερα και γιαγιαδες εχει, οποτε μετακομισαμε να τρωμε σκατα & νεφος. Αν ειχα αφθονο χρημα θα αγοραζα μερικα χωραφακια στα προαστια ωστε να ειμαι κοντα στον κοσμο αλλα και στην υπαιθρο, θα εφτιαχνα μινι φαρμα για την παρτη μου και στα φρυδια μου ολα. Ομως τζιφος....
Γάλα γαιδούρας τύπερε παιδια,πειτε και σεις κατι για τα βιολογικα,ψωνιζετε?
εχεις παρει?τιμη?Γάλα γαιδούρας τύπε