grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
κοπρια και βεβαια ριχνω οποτε χρειαζεται,αυτο το διαστημα εχω μεσα πρασα,λαχανα,κουνουπιδια,σπανακια,μπροκολο,παντζαριαουτε κοπρια?
κοπρια και βεβαια ριχνω οποτε χρειαζεται,αυτο το διαστημα εχω μεσα πρασα,λαχανα,κουνουπιδια,σπανακια,μπροκολο,παντζαριαουτε κοπρια?
βαλε κ κανα μαρουλι.κοπρια και βεβαια ριχνω οποτε χρειαζεται,αυτο το διαστημα εχω μεσα πρασα,λαχανα,κουνουπιδια,σπανακια,μπροκολο,παντζαρια
συνηθως αυτα που παιρνω ειναι με 10 ευρω το κιλο9,80 το κιλο κοτοπουλο βιολογικο,αντεχεις?
ωραιο το παντζαρι,πωωωκοπρια και βεβαια ριχνω οποτε χρειαζεται,αυτο το διαστημα εχω μεσα πρασα,λαχανα,κουνουπιδια,σπανακια,μπροκολο,παντζαρια
απο που το παιρνεις τυπε?συνηθως αυτα που παιρνω ειναι με 10 ευρω το κιλο
εχω βρει και με 15 ευρω, πηρα μια φορα, ηταν οντως ενα τσικ καλυτερο (και πιο σκληρο) αλλα δεν ξαναπηρα γιατι δε θα μου εμεναν για πορδελλα
ωραιος τυπεκοπρια και βεβαια ριχνω οποτε χρειαζεται,αυτο το διαστημα εχω μεσα πρασα,λαχανα,κουνουπιδια,σπανακια,μπροκολο,παντζαρια
καλα αστο τωρα..μην μιλησουμε για τον μαλακα τον Αντωνακη...ωραιος τυπε
δεν ανησυχεις και για τις μαλακιες του συριζα
τουλαχιστον δε θα πεινασεις
αυτα με τα 10 ευρω το κιλο απο εδωαπο που το παιρνεις τυπε?
και τα ταιζουν βιολογικες τροφες?στην οικογενειακη φαρμα? εχουν πιστοποιηση?πολλα 15 για κοτοπουλο ρεαυτα με τα 10 ευρω το κιλο απο εδω
αυτα με τα 15 ευρω απο undercover οικογενειακη φαρμα που δουλευει μονο απο στομα σε στομα σαν τα amateur πουτανακια
τυπε βρασε παντζαρακι μονο κεφαλια σε νερο αλατισμενοωραιο το παντζαρι,πωωω
ειναι και μεζες για τσιπουρο?τυπε βρασε παντζαρακι μονο κεφαλια σε νερο αλατισμενο
μολις μαλακωσουν στραγγισε τα και κοφτα σε μεγεθος 2x2 cm
φτιαζε σοσ απο μαγιονεζα, μια κουταλια πληρες γιαουρτι, λιγο λαδακι και ελαχιστο νερο να αφρατεψει
και εχεις τη νο1 παντζαροσαλατα σε χρονο dt
προαιρετικα πετα μεσα και καρυδι
τυπε εχουμε και της κοτουλες στο χωριο,θα την βγαλουμε,δεν ανησυχω απο φαι,λιγα και καλα και αμα χρειαστει παιρνουμε και κανενα μοσχαρι για εκτροφη καμια κατσικα για γαλατακιωραιος τυπε
δεν ανησυχεις και για τις μαλακιες του συριζα
τουλαχιστον δε θα πεινασεις
χοιρινο για κρεαςτυπε εχουμε και της κοτουλες στο χωριο,θα την βγαλουμε,δεν ανησυχω απο φαι,λιγα και καλα και αμα χρειαστει παιρνουμε και κανενα μοσχαρι για εκτροφη καμια κατσικα για γαλατακι
βαλε κ κανα μαρουλι.
μην νομιζεις πολλοι λιγοι εδω στην περιοχη μου εκτρεφουν μοσχαρακια για προσωπικη καταναλωση,εχουν δουλεια και βρωμια,δεν θελουν να λερωσουν τα χερακια τους προτιμουν τον χασαπη.στην επαρχια τυπε η κριση δεν ειναι τοσο μεγαληχοιρινο για κρεας![]()
ναι,ε...πως και ετσι?αραζουν καφενειο ολη μερα τα μουνοπανα?καλα φαγανε τοσα χρονια να ουμε με τις επιδοτησειςμην νομιζεις πολλοι λιγοι εδω στην περιοχη μου εκτρεφουν μοσχαρακια για προσωπικη καταναλωση,εχουν δουλεια και βρωμια,δεν θελουν να λερωσουν τα χερακια τους προτιμουν τον χασαπη.στην επαρχια τυπε η κριση δεν ειναι τοσο μεγαλη
τυπε εγω προσωπικα παιρνω 30.000 ευρω επιδοτησεις το χρονο,αλλα δινω στους γεωπονους για φαρμακα λιπασματα πανω απο 50.000 ευρω το χρονοναι,ε...πως και ετσι?αραζουν καφενειο ολη μερα τα μουνοπανα?καλα φαγανε τοσα χρονια να ουμε με τις επιδοτησεις![]()
ολο το θεσσαλικο καμπο σπερνεις ρε τυπε;τυπε εγω προσωπικα παιρνω 30.000 ευρω επιδοτησεις το χρονο,αλλα δινω στους γεωπονους για φαρμακα λιπασματα πανω απο 50.000 ευρω το χρονο
να μην ριχνεις φαρμακα φιλε,κανε τα βιολογικατυπε εγω προσωπικα παιρνω 30.000 ευρω επιδοτησεις το χρονο,αλλα δινω στους γεωπονους για φαρμακα λιπασματα πανω απο 50.000 ευρω το χρονο
τυπε απο σερρες ειμαι,τα ποσα δεν ειναι μικρα αλλα εχει και μεγαλυτερα απο τα δικα μου,εσοδα εξοδαολο το θεσσαλικο καμπο σπερνεις ρε τυπε;