Νέα

βιολογικα τροφιμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
9,80 το κιλο κοτοπουλο βιολογικο,αντεχεις?
συνηθως αυτα που παιρνω ειναι με 10 ευρω το κιλο
εχω βρει και με 15 ευρω, πηρα μια φορα, ηταν οντως ενα τσικ καλυτερο (και πιο σκληρο) αλλα δεν ξαναπηρα γιατι δε θα μου εμεναν για πορδελλα

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
συνηθως αυτα που παιρνω ειναι με 10 ευρω το κιλο
εχω βρει και με 15 ευρω, πηρα μια φορα, ηταν οντως ενα τσικ καλυτερο (και πιο σκληρο) αλλα δεν ξαναπηρα γιατι δε θα μου εμεναν για πορδελλα
απο που το παιρνεις τυπε?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
κοπρια και βεβαια ριχνω οποτε χρειαζεται,αυτο το διαστημα εχω μεσα πρασα,λαχανα,κουνουπιδια,σπανακια,μπροκολο,παντζαρια
ωραιος τυπε
δεν ανησυχεις και για τις μαλακιες του συριζα
τουλαχιστον δε θα πεινασεις

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
αυτα με τα 10 ευρω το κιλο απο εδω
αυτα με τα 15 ευρω απο undercover οικογενειακη φαρμα που δουλευει μονο απο στομα σε στομα σαν τα amateur πουτανακια
και τα ταιζουν βιολογικες τροφες?στην οικογενειακη φαρμα? εχουν πιστοποιηση?πολλα 15 για κοτοπουλο ρε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ωραιο το παντζαρι,πωωω
τυπε βρασε παντζαρακι μονο κεφαλια σε νερο αλατισμενο
μολις μαλακωσουν στραγγισε τα και κοφτα σε μεγεθος 2x2 cm
φτιαζε σοσ απο μαγιονεζα, μια κουταλια πληρες γιαουρτι, λιγο λαδακι και ελαχιστο νερο να αφρατεψει
και εχεις τη νο1 παντζαροσαλατα σε χρονο dt
προαιρετικα πετα μεσα και καρυδι

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε βρασε παντζαρακι μονο κεφαλια σε νερο αλατισμενο
μολις μαλακωσουν στραγγισε τα και κοφτα σε μεγεθος 2x2 cm
φτιαζε σοσ απο μαγιονεζα, μια κουταλια πληρες γιαουρτι, λιγο λαδακι και ελαχιστο νερο να αφρατεψει
και εχεις τη νο1 παντζαροσαλατα σε χρονο dt
προαιρετικα πετα μεσα και καρυδι
ειναι και μεζες για τσιπουρο? :grin:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
ωραιος τυπε
δεν ανησυχεις και για τις μαλακιες του συριζα
τουλαχιστον δε θα πεινασεις
τυπε εχουμε και της κοτουλες στο χωριο,θα την βγαλουμε,δεν ανησυχω απο φαι,λιγα και καλα και αμα χρειαστει παιρνουμε και κανενα μοσχαρι για εκτροφη καμια κατσικα για γαλατακι

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
τυπε εχουμε και της κοτουλες στο χωριο,θα την βγαλουμε,δεν ανησυχω απο φαι,λιγα και καλα και αμα χρειαστει παιρνουμε και κανενα μοσχαρι για εκτροφη καμια κατσικα για γαλατακι
χοιρινο για κρεας :grin:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
χοιρινο για κρεας :grin:
μην νομιζεις πολλοι λιγοι εδω στην περιοχη μου εκτρεφουν μοσχαρακια για προσωπικη καταναλωση,εχουν δουλεια και βρωμια,δεν θελουν να λερωσουν τα χερακια τους προτιμουν τον χασαπη.στην επαρχια τυπε η κριση δεν ειναι τοσο μεγαλη

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
μην νομιζεις πολλοι λιγοι εδω στην περιοχη μου εκτρεφουν μοσχαρακια για προσωπικη καταναλωση,εχουν δουλεια και βρωμια,δεν θελουν να λερωσουν τα χερακια τους προτιμουν τον χασαπη.στην επαρχια τυπε η κριση δεν ειναι τοσο μεγαλη
ναι,ε...πως και ετσι?αραζουν καφενειο ολη μερα τα μουνοπανα?καλα φαγανε τοσα χρονια να ουμε με τις επιδοτησεις :grin:

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
ναι,ε...πως και ετσι?αραζουν καφενειο ολη μερα τα μουνοπανα?καλα φαγανε τοσα χρονια να ουμε με τις επιδοτησεις :grin:
τυπε εγω προσωπικα παιρνω 30.000 ευρω επιδοτησεις το χρονο,αλλα δινω στους γεωπονους για φαρμακα λιπασματα πανω απο 50.000 ευρω το χρονο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
τυπε εγω προσωπικα παιρνω 30.000 ευρω επιδοτησεις το χρονο,αλλα δινω στους γεωπονους για φαρμακα λιπασματα πανω απο 50.000 ευρω το χρονο
ολο το θεσσαλικο καμπο σπερνεις ρε τυπε;

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
να μην ριχνεις φαρμακα φιλε,κανε τα βιολογικα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom