tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
εχετε ψωνισει ποτε βιολογικα τροφιμα?τα πιστευετε?
απο ελλαδα μπα !εκτος εξαιρεσεων .οπως ολα εδω δυστυχως δεν υπαρχει ελεγχος οποτεεχετε ψωνισει ποτε βιολογικα τροφιμα?τα πιστευετε?
γνωριζεις οτι δεν γινονται ελεγχοι δηλαδοι?απο ελλαδα μπα !εκτος εξαιρεσεων .οπως ολα εδω δυστυχως δεν υπαρχει ελεγχος οποτε![]()
φιλε αγοραζεις βιολογικα?δεν πιστευω οτι ολα οσα κυκλοφορουν ως βιολογικα ειναι οντως βιολογικα
αυτα που ειναι οντως ομως τα αξιζουν τα λεφτα τους
εχω φαει ντοματα που την κοβεις και μυριζει ολο το δωματιο ντοματιλα
και εχω φαει και αβγο που δεν εχει καμια σχεση με του πτηνοτροφειου
αλλα φαρμακειο
αυτο ειπα πριν . οι ελεγχοι οχι μονο στα βιολογικα αλλα κ σολα ειναι οι τυπικοι δηλαδη λιγοιγνωριζεις οτι δεν γινονται ελεγχοι δηλαδοι?
στην Ελλαδα 4-5 ειναι οι φορεις πιστοποιησης βιολογικων (αν θυμαμαι καλα) κ λειτουργουν κατα καποιο τροπο ιδιωτικα...πλερωνεις δηλ. κ περνεις κ καλα πιστοποιησηγνωριζεις οτι δεν γινονται ελεγχοι δηλαδοι?
φου και φουφιλε αγοραζεις βιολογικα?
αρα δεν ψωνιζεις βιολογικα,εαυτο ειπα πριν . οι ελεγχοι οχι μονο στα βιολογικα αλλα κ σολα ειναι οι τυπικοι δηλαδη λιγοι
τωρα αν ξερεις μια συγκεκριμενη μαρκα κ μπορεις να τη εμπιστευτεις ...
μπορει ομως και να ειναι φιλε,εστην Ελλαδα 4-5 ειναι οι φορεις πιστοποιησης βιολογικων (αν θυμαμαι καλα) κ λειτουργουν κατα καποιο τροπο ιδιωτικα...πλερωνεις δηλ. κ περνεις κ καλα πιστοποιηση
θυμαμαι στα φοιτητικα χρονια μας λεγανε οτι μια καλλιεργεια για να κριθει Βιολογικη θα πρεπει να περασει διαστημα 5 ετους δοκιμαστικης καλλιεργειας κ μετα ο καρπος να μπορει να χαρακτηριστει Βιλογικος..εννοειται κ με καποια προτυπα καλλιεργειας οπως αποφυγη λιπασματων κτλ...οποτε σιγα ολα αυτα που εχουν βαφτισει βιολογικα να μην εχουν μπει σ αυτην την διαδικασια...κοινως:
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ.
τυπε εγω στο χωριο στο μπαχτσε ολα τα φυτα μου ειναι χωρις φαρμακα χωρις λιπασματα,ακομα και στην γευση ειναι πιο νοστιμα απο τα συμβατικα και η παραγωγη που παιρνω απο ολα αυτα ειναι ικανοποιητικηεχετε ψωνισει ποτε βιολογικα τροφιμα?τα πιστευετε?
κρεας,λαχανικα?φου και φου
ουτε κοπρια?τυπε εγω στο χωριο στο μπαχτσε ολα τα φυτα μου ειναι χωρις φαρμακα χωρις λιπασματα,ακομα και στην γευση ειναι πιο νοστιμα απο τα συμβατικα και η παραγωγη που παιρνω απο ολα αυτα ειναι ικανοποιητικη
καλα κανεις.τυπε εγω στο χωριο στο μπαχτσε ολα τα φυτα μου ειναι χωρις φαρμακα χωρις λιπασματα,ακομα και στην γευση ειναι πιο νοστιμα απο τα συμβατικα και η παραγωγη που παιρνω απο ολα αυτα ειναι ικανοποιητικη
ρε καρατζον εκει που μενεις παρε καμμια κοτουλα,κανα γουρουνακι ναουμετο κρεας το βιολογικο,αξιζει πιστευετε?εχετε δοκιμασει?σιγουρα ειναι πολυ ακριβο
τυπε μην ψαχνεις για φιλετα μοσχαρακι και στουθοκαμηλουςτο κρεας το βιολογικο,αξιζει πιστευετε?εχετε δοκιμασει?σιγουρα ειναι πολυ ακριβο
Αθηνα μενω ρε,δεν γινεταιρε καρατζον εκει που μενεις παρε καμμια κοτουλα,κανα γουρουνακι ναουμε
9,80 το κιλο κοτοπουλο βιολογικο,αντεχεις?τυπε μην ψαχνεις για φιλετα μοσχαρακι και στουθοκαμηλους
τσιμπα εκει ενα κοτοπουλακι ελευθερας βιολογικο με κανενα 10ευρω το κιλο
και πετα το στο τσουκαλι με χυλοπιτες να ευφρανθει το μεσα σου
ξερω που μενειςΑθηνα μενω ρε,δεν γινεται![]()